< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Gratis tüm ürünlerde %50 indirim 09:00 da başlıyor! (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
dedim ama Fiyatlar düşecek diye, hasan mezarcı gibi dedim dedim inanmadınız dicem şimdi. Alanlara hayırlı olsun.
-
15 dk önceden bitmişti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
sepete ekledim, alırken gitti sepetten. 3 tane mi stok koydular nedir, kampanya yapıyorsan adam akıllı yap.
-
Saat 9 da başlıyacak diyor 15 dakika önceden satışa sunuyor. 10 dakikadır hiçbir şey yok stokta. Saçma sapan kampanya.
-
size yaranılmaz
-
Saat başını bekledik önceden bitmiş. İyi bari paramız cebimizde kaldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşte gerçek bir ölücü
-
Hayırdır dükkan senin mi yoksa 👺 Stokları bir zahmet fulleyiver
-
saat sepetteydi 9 olsun alayım derken bi anda bitti. indirimi erken başlatmaları kötü oldu
-
Öncekinde de 30 dk erken başlatmışlardı. Aklıma gelmedi gelse yazardım. Benim de alacağım bir çok ürün satın alırken tükendiği için geri döndüm sildim tekrar satın aldım...
-
1300'e Mi watch alırdım ama 9 dan beri bakıyorum stok yok. İndirimi erken başlattılarsa saçmalık yaptıkları. Zaten kullanmıyordum, bi şeyler koparırız belki demiştim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sepetimdki herşey bir anda bitti ödeyemeden. uğraşamaycağım
-
1 saat sonra stoklara gelir ne hikmetse.
-
8 45 gibi başladı ondan sonra zaten dakikalar içinde herşey bitti
-
düşündüm ama bulamadım
ev düzerken kamp lambası ne işe yarıyor
-
Bir indirim gününde gerçek indirimli ürünler 15 dk da stoklar bitiyorsa , yetersiz stokla yapılmış, sırf göz boyamaya için yalandan yapılmış bir pr çalışmasıdır gözümde.
-
belirtilen indirim saatini beklerseniz hiçbir şey alamazsınız.önceden sepeti hazırlayıp almanız lazım.
-
şişme fiyatlar artık indirimin bi anlamı yok uğraşmaya değmez
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X