Şimdi Ara

GRAND TOURİSMO 5 40 tl PES 2010 10TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GRAND TOURİSMO 5 oyun çok temiz kutulu kitapçıklı sadece40 tl.

PES 2010 10 TL KUTULU KİTAPÇIKLI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkpala -- 28 Kasım 2012; 10:21:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bir şey sorucam ben yeni ps aldım ilk oyunum da gt5 platinium du bu platinium ile sizin versiyonun farkı ne ?
  • bilmiyorum tam olarak ama daha ucuz oldugu ıcın vardır bırseyı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

bir şey sorucam ben yeni ps aldım ilk oyunum da gt5 platinium du bu platinium ile sizin versiyonun farkı ne ?

Hiçbir farkı yoktur. Ucuz olma sebebi, çok satan oyunlar ikinci defa üretilip piyasaya sunulur, ikinci defa çıktığı için ucuzlar. Sıfırı ucuz olunca haliyle ikinci ele de ucuz yansır. Kutusu gridir, dış kap olarak farklıdır. Oyun olarak hiçbir farkı yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

bir şey sorucam ben yeni ps aldım ilk oyunum da gt5 platinium du bu platinium ile sizin versiyonun farkı ne ?

Hiçbir farkı yoktur. Ucuz olma sebebi, çok satan oyunlar ikinci defa üretilip piyasaya sunulur, ikinci defa çıktığı için ucuzlar. Sıfırı ucuz olunca haliyle ikinci ele de ucuz yansır. Kutusu gridir, dış kap olarak farklıdır. Oyun olarak hiçbir farkı yoktur.

teşekkür ederim ben de oyundaki bazı görevler falan eksik sanıyordum iyi o zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.