Bildirim
GRAND TOURİSMO 5 40 tl PES 2010 10TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
bir şey sorucam ben yeni ps aldım ilk oyunum da gt5 platinium du bu platinium ile sizin versiyonun farkı ne ? -
bilmiyorum tam olarak ama daha ucuz oldugu ıcın vardır bırseyı ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sébastian
bir şey sorucam ben yeni ps aldım ilk oyunum da gt5 platinium du bu platinium ile sizin versiyonun farkı ne ?
Hiçbir farkı yoktur. Ucuz olma sebebi, çok satan oyunlar ikinci defa üretilip piyasaya sunulur, ikinci defa çıktığı için ucuzlar. Sıfırı ucuz olunca haliyle ikinci ele de ucuz yansır. Kutusu gridir, dış kap olarak farklıdır. Oyun olarak hiçbir farkı yoktur. -
quote:
Orijinalden alıntı: UlasAsmadili
quote:
Orijinalden alıntı: Sébastian
bir şey sorucam ben yeni ps aldım ilk oyunum da gt5 platinium du bu platinium ile sizin versiyonun farkı ne ?
Hiçbir farkı yoktur. Ucuz olma sebebi, çok satan oyunlar ikinci defa üretilip piyasaya sunulur, ikinci defa çıktığı için ucuzlar. Sıfırı ucuz olunca haliyle ikinci ele de ucuz yansır. Kutusu gridir, dış kap olarak farklıdır. Oyun olarak hiçbir farkı yoktur.
teşekkür ederim ben de oyundaki bazı görevler falan eksik sanıyordum iyi o zaman.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X