Şimdi Ara

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | 𝑦𝑒𝑛𝑖 𝑡𝑟𝑎𝑖𝑙𝑒𝑟 (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.304
Cevap
142
Favori
186.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
49. Sırada  bugün en iyi #22
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ilk bakışta öyle anladım. daha çıkmamış oyuna öyle yorumlar geliyor ki. ironiyi kaçırdım sanırım. yani trailer 2 deki grafikler kötü diyenlere mi laf çakıyor?

• MHEC kullanıcısına yanıt

Evet suv araçlar mesela normal araba gibi duruyordu belki bunu cozmuslerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MHEC kullanıcısına yanıt

O arkadaşın kuyruk biraz narindir.

• GTA 6 ekran görüntüsünde görülen bir çocuk

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | 𝑦𝑒𝑛𝑖 𝑡𝑟𝑎𝑖𝑙𝑒𝑟
  • Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | 𝑦𝑒𝑛𝑖 𝑡𝑟𝑎𝑖𝑙𝑒𝑟

• Bu oyun çıktığında ikinci elde series s bile bulunamayacak
    Konsola talep patlaması olacak fiyatlar yükselecek karaborsaya düşecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

Karaborsayada düşse series S alınmaz. Ben baktım, PS5 ile series S arasında çok büyük fiyat farkı yok. Yani AMD ekran kartları ile Nvidia ekran kartları kadar fark yok. O yüzden bu oyunu PS5 daha iyi oynatacağı için konsol alınacaksa Xbox değil, PS5 alınır. Yayınlanan trailerda ki görüntüler PS5'e ait dediler. Herkes diyor Xbox S'de nasıl çalışacak diye. Oyun çıkınca görecez ama büyük ihtimal birçok şey kısılmış şekilde Xbox S'e çıkacak. Grafik kalitesi, çevre detayı, NPC yoğunluğu filan bunları kısmış olacaklar. O şekil bir optimizasyon sağlayacaklar diye düşünüyorum.

• kaan1840 kullanıcısına yanıt
    Biri ikinci elde 8 9k diğeri min 17 18k
    Aradaki bu fiyat farkından dolayı illaki görüntüde farklar olacaktır. O da çözünürlükle alakalı olur.
    Series s 1080 30 fps x ile ps5te 2k 30 fps oynatır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sıfır fiyatı için demiştim. 2. elde o zaman PS Apple gibi, Xbox ise Samsung veya Android cihazlar gibi. Ben şeye ilaveten dedim, Rockstar Xbox'da bu oyunu nasıl çalıştıracak diye hayıflanıyor. Çözümü basit, Xbox'ta çevre detaylarından, NPC yoğunluğundan ve kaplama kalitesinden kısarlar. Al sana oyun Xbox'a da optimize olmuş olur.

• innorvous kullanıcısına yanıt

olm sen kimsin ya? olay arasına girip şöyle yorumlar yazıyorsunuz komik oluyor. benimle ne derdin var hayırdır? özelden yaz bileyim.

• Mod için geri sayım başladı. Son 2 saat.

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | 𝑦𝑒𝑛𝑖 𝑡𝑟𝑎𝑖𝑙𝑒𝑟Razedyoutube
    ► Download: https://razedmods.com/gta-v ► Install Guide: https://youtu.be/DrnqZrKIpdQ ► Support Our Work: https://patreon.com/razedmods ► Discord: https://discord.gg/gtav NaturalVision Enhanced (NVE Enhanced) is a complete visual upgrade modification for Grand Theft Auto V Enhanced, designed to take full advantage of the new ray tracing features. Featuring reworked weather, lighting, ambient colors, world textures, models, and vegetation, this mod breathes new life into San Andreas—blurring the line between imagination and reality with every bit of detail. Music by The Human League Written by Jimmy Jam and Terry Lewis
    https://www.youtube.com/watch?v=w2obn0rF8CI&ab_channel=Razed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 15 Mayıs 2025; 14:7:32 >

• aterikasedi kullanıcısına yanıt

Bakalım çok şaşalı bir mod olacak mı? Gta 5'in Enhanced sürümü gelmeden önce çıkmış olan Natural Vision moduna göre fark olacak mı?

Kayda değer bir fark bekliyorum.

• aterikasedi kullanıcısına yanıt

çıkar çıkmaz indirip testini yapacağım.

• boss06 kullanıcısına yanıt

Bekliyoruz hocam. Ekran görüntülerini burdan paylaşırsınız artık. Bende oyun yüklü değil, o yüzden hemen test edemem. SSD'de yer olmadığı için silmiştim.

Ya bu natural vision un önceki halini denedim. 4060 var bende sistemi çok yoruyor stabil değil. Üst düzey kartlar için yapılıyor daha çok. En az 4080 filan olacak ki öyle keyfini çıkarırsın 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Hocam bende Gta 5 Enhanced sürümü gelmeden önce natural vision dahil birkaç grafik modu denemiştim. ENB vs. ne varsa denemiştim. Gözlemlediğim kadarı ile sizinde dediğiniz gibi sistemi çok yoruyor hemde sistemi yorduğu kadar grafik kalitesini arttırmıyor. Sadece renkleri daha canlı hale getiriyordu, birde parlaklık biraz artıyordu. Kaplama, doku, yansıma, ışıklandırma kalitesinde çok büyük değişim olmuyordu. Bakalım Enhanced sürümünden sonra gelen Natural Vision modu nasıl olacak? Enhanced ile RT desteği geldiği için grafik modları, bu RT desteğinden çok iyi faydalanıp, ortaya görsel şölen sunacak diyenler var.

siz bedava olan sürümü kullanmışsınız oyundaki herşey değişiyordu kaplamalar rdr2 bulut sistemi aydınlatma ray tracing vs.güçlü sistem istiyor.

• boss06 kullanıcısına yanıt

Hocam Naturalvision'un paralı olan versiyonu mu var? Sadece naturalvision denememiştim, başka grafik modlarıda denemiştim ama çok fark hissetmemiştim.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Enb dosyalarının very high ya da extreme versiyonlarını atmışsınızdır oyuna. Onlar pek birşeyi etkilemediği gibi gereksiz kastırıyor. Medium-high dosyalarla rx580le gayet akıcı şekilde oynanıyordu.

• 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.