Şimdi Ara

★ Grand Theft Auto V (PS4 ANA KONU) ★ (812. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.120
Cevap
166
Favori
515.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 810811812813814
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, şimdi oyunu almayı düşünüyorumda birkaç merakım var

1- Online modu nasıl? Zamanında Samp vardı pc için haritada herkes online oyuncuydu bu mantıkta mı?
    2- Online'da görevler sisteme karşı mı yoksa karşı tarafta online oyuncular mı?
    3- Görevler vs. online arkadaşlarım ile oynayabilir miyim?

Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkOzilhan

Hydra'si olan var mi ? Pegasus'tan istedigimizde nereye geliyo Hydra kullanisli mi spawn noktalari ? Ona gore almayi dusunuyorum

Pegasus hava araçlarının spawn lokasyonlarına gelir. Şehirde 3 yer var sık kullanılan, biri Los Santos havaalanı, diğeri Hastane, bir diğeri ise sahile yakın şuan tarif edemedim, bennys'ten sahile doğru gidildiğinde oralarda)

Lakin Hangar satın aldıysanız ve Hydra'nızı hangara koyduysanız, pegasustan aramak yerine interaction menüden çağırdığınız zaman daha yakın yerlere spawn oluyor.

★ Grand Theft Auto V (PS4 ANA KONU) ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 29 Aralık 2017; 16:22:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cartmann

Arkadaşlar, şimdi oyunu almayı düşünüyorumda birkaç merakım var

1- Online modu nasıl? Zamanında Samp vardı pc için haritada herkes online oyuncuydu bu mantıkta mı?
    2- Online'da görevler sisteme karşı mı yoksa karşı tarafta online oyuncular mı?
    3- Görevler vs. online arkadaşlarım ile oynayabilir miyim?

Şimdiden teşekkürler...

-Haritada herkes serbestçe, aynı anda online olarak oyun oynuyor, bir session (oturum) en fazla 26-30 arası oyuncu alabiliyor.
    Beğenmediğiniz sessiondan ayrılıp yeni sessiona geçebilirsiniz, sadece arkadaşlarınızın katılabileceği session kurabilirsiniz, sadece davet attıklarınızın katılabileceği session kurabilirsiniz, tamamen başkasına kapalı session kurabilirsiniz, crew sessionu kurabilirsiniz.

-Sisteme karşı görevler de, oyunculara karşı görevler de mevcut, oyuna girince yavaş yavaş anlarsınız.

-Hem sisteme karşı, hem oyunculara karşı görevleri arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz, sadece arkadaşlarınızla da oynayabilirsiniz, veya başka online oyuncuları davet ederek de oynayabilirsiniz.

• Lamar'ın oyunun başında verdiği ilk bi görev var online da. 25 30 kez girdim her seferinde illa ölüyorlar yapamıyorum görevi. Yardım edebilecek ya da online a yeni başlayan varsa yapalım şu görevi beraber çok soğudum oyundan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fortescue

Lamar'ın oyunun başında verdiği ilk bi görev var online da. 25 30 kez girdim her seferinde illa ölüyorlar yapamıyorum görevi. Yardım edebilecek ya da online a yeni başlayan varsa yapalım şu görevi beraber çok soğudum oyundan

psn yaz yardım edim renkdaş
  • Onur__ kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ediyorum bilgilendirmen icin. Hangarim var, tavsiye eder misiniz Hydra almami ? Buzzard falan zaten var, Opperasor de var ama (ucan motorsiklet) bazen, ozellikle MC gorevlerindeki stoklari satarken geri donmem lazim oldugunda falan yanima Hydra indirsem daha hizli giderim falan diye istiyorum ama kararsizim. Cok tesekkurler tekrardan

• Beyler oyunda yeniyim şuan story modda oynuyorum bu oyunun amacı nedir 3 tane karakter var sürekli görevler yapıyorum fakat para kazanma yolları nelerdir ev aldım garaj falan aldım ama nereye kadar böyle devam edecek anlamadım burada bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
  • arkadaşlar nasıl para kazanacağım ben ya haftada 2 gün anca oynuyorum hızlı nasıl para kazanacağım yardım edin, uçan araba hydra filan almak istiyorum ama alamıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yellow canary01 kullanıcısına yanıt
    Valla sağolasın Klopp351

• bodrum kullanıcısına yanıt
    Başkan oyunda da fakiriz ya bende öyle gerçek hayattaki gibi çalışıyorum ama birşey alacağım yok birikim yapmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: apaci0834

Başkan oyunda da fakiriz ya bende öyle gerçek hayattaki gibi çalışıyorum ama birşey alacağım yok birikim yapmak lazım

evet ya oyunda bile bişey alamıyorum, çıldıracağım oyuna çok vakit harcyamıyorum nasıl biriktirecem bilmiyorum artık.

• Online da ciddi manada çalışan bir glitch var mı? Youtube da o kadar çok glitch videosu var ki denemeye kalksak aylar sürer...

• Online giremiyorum.Güncelleyin oyunu diyor.Herhangibi bir güncelleme dosyası gözükmüyor psn de.Nasıl yapacağım ?

• Şu 2x$ modları 30k 60k falan veriyor hızlı bitiyor ve risksiz. Hesitlerden CEO MC işlerinden daha mı karlı acaba?

• Ekran ayarları nasıl yapılıyo arkadaşlar oyunda yazılar ekran dışında kalıyo :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Husqv4rn4

Online da ciddi manada çalışan bir glitch var mı? Youtube da o kadar çok glitch videosu var ki denemeye kalksak aylar sürer...

bende merak ediyorum bunu?

• Fortescue kullanıcısına yanıt
    Bende 2 gündür onları yapıyorum hocam . 8 ocağa kadar devam edecekmiş . Ne koparsak kârdır

• akt02 A kullanıcısına yanıt
    Valla CEO olup depo aldım 1,35m falan tuttu. Para verip mal alıyorum bi kere alıp depoya koyması ve bunu 10larca kez yapmak çok emek istiyor. + yolda millet saldırıp patlatınca emek para boşa gidiyor. + depoyu fulleyip satacağım zaman baya korkuyorum bi patlasa bütün emeğim çöp. Sanırım CEO'da asıl para araba alıp satmakta

İnşallah 8 ocağa kadar 1,5m yaparım şu modda da alırım araba deposu
  • Heist kurulumunda içlerinden sadece bir görevi easy yaptığımızda finalin parasını da easy olarak mı ayarlıyor? Yoksa hepsini mi easy yapınca para düşüyor?

• mtnei kullanıcısına yanıt
    Her bölümün zorluk derecesi sadece o bölümü ilgilendiriyor hocam. Ana görevi zor yapınca almanız gereken parayı alıyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 810811812813814
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.