Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.219
Cevap
255
Favori
1.577.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana diyosan çıkıcak falan demedim internette gezinen bi olay zaten 9 bitti kimse bi şey duyurmadı tez çürüdü Rockstar duyurana kadar hiç bir söylentiye bende inanmam zaten
  • betadragon kullanıcısına yanıt
    Yanlis anlasilmasin ben genel olarak soyledim. Birisine dicek olsam mesajima etiketlerdim zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yaz duyurulmazsa çıkmaz demektir. Ama bence çıkacak gerçi ben ps3 veya ps4 almayi düşünüyorum pc işinin civkini cikartti oyun firmaları sürekli donanim firmalariyla anlasip sistem gereksinimlerini sisiriyolar parça sattirmak için pc yle ugrasmak masraflı olmaya başladı cidden. Ps de kirdirma Şansın falanda var ileriye dönük.

• Dynamix07 kullanıcısına yanıt
    Böyle devam ederseniz, post kasmak adına, yönetici hesabınızla ilgili işlem uygulaya bilir.

Bir de kesin bir bilgi söylüyorsunz. pc ye çıkmıcak diye kaynak nerden onu söyle bari açıklayamam felan diyosun devlet sırrı mı ?

Adamlar oyunun yapımına 256 bin dolar harcadılar onun üstüne satışlardan kaç milyon dolar elde ettiler. Bu oyunu da pc ye uyumlu hale getirmeleri hiç zor olmaz. Zaten bu oyun bütün plartforumlar a sunulacak. Kesin bir bilgi şuan için hiç kimse söyleyemez.

edit: Ayrıca bu forum böyle çıkacak çıkmayacak gibi devam eder ise, konu da kapana bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 9 Haziran 2014; 12:39:55 >
  • E3 için beklemedeyiz beyler.Konferans bugün Tr saatiyle 19da başlıyor.Umarım gta 5 pc ve yeni nesil konsollara duyurulur.Bu da canlı yayın linki :

oyungezer.com.tr
    Sayfa Bulunamadı - Oyungezer Online
    http://oyungezer.com.tr/haber/37529-oyungezer-e3-canli-yayin
  • GTA V PC versiyonu duyurulursa microsoftun konferansındamı duyurulur t2 kendisi mi duyurur ?
  • 2 saattir gülüyorum ya adam 100 kere çıkmayacak yazıp trollemiş. Herkes de kaynak soruyor. Dalga geçmiş eleman
  • Ben bir çıkış tarihi bekliyorum bakalım inşallah birşeyler söylerler.
  • Beylerrrrrrrrrr GTA 5 PS4'e duyuruldu Çıkış "Fall" diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: betadragon

9 Tem 2013 tarihinde yayınlandı

Ay tutmuyo ama Sizce e3'ü işaret ediyor olabilirmi ? (Half-life Parody)

Aha bildim lan

• Kalbim yerinden çıktı, geldi..

Sonunda !

R.I.P WATCH DOGS
    27TH MAY - 10TH JUNE 2014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 10 Haziran 2014; 6:01:13 >
  • Eh hadi geçmiş olsun bir an sadece ps4 için çıkacak sandım sinirlerim gerilmişti ancak rockstarın youtubeda paylaştığı trailerde pc de yazdığını görünce serin sulara atlamış gibi oldum
  • PC ye de cikiyor [Allahim sana geliyorum PS3 deki camur grafiklerden sonra gozum senlendi ,PS4'de boyle gozukuyorsa PC'de hayal bile edemiyorum Grand Theft Auto V for PlayStation®4, Xbox One and PC will take full advantage of the power of new generation systems to deliver the ultimate open-world experience.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 10 Haziran 2014; 6:19:55 >
  • YEAH BEYBİ YEAHHH OV YEAHHHH OV YEAHHHH SANA PUANIM 9 KANKA OV YEAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dynamix07

Arkadaşlar konferansta kesinlikle Gta 5 e değinilmeyecek.. Çünkü Pc ye çıkmayacağı garanti.. Boşa umutlanıp üzülmeyin..

• quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Kalbim yerinden çıktı, geldi..

Sonunda !

R.I.P WATCH DOGS
    27TH MAY - 10TH JUNE 2014

Aynen online'ı da rezalet olunca millet hikayeyi oynayıp kenara attı oyunu.

Alemin kralı geliyor Next-Gen'e, grafikler muhteşem.

quote:

Orijinalden alıntı: Jokě (4 Haziran 2014)

Arkadaşlar geçenlerde Vatan Bilgisayar'a bir tanıdığıma monitör almak için gitmiştim. Nabız yoklamak için GTA V Xbox 360 ve PS3 sürümleri elinizde var mı diye sordum.

Oradaki satış temsilcisi de ARAL'ın son 1 - 1,5 aydır yurtdışından çok az GTA V stoğu getirttiğini, kendilerine de az geldiğini söyledi. Geldiği anda da tükeniyormuş zaten. İnternet sitesinden de kontrol edebilirsiniz.

Bu büyük ihtimal T2'nun stratejik bir hamlesi. Eski konsollardan el ayak çekmeye başladılar yavaş yavaş distribütör firma olarak. Yoksa adamlar bilmiyor mu bu oyuna daha fazla kopya basıp tüm dünyaya dağıtımını yapmasını ? Ve daha çok para kazanılmasını ?

Tavsiyem GTA V için eski nesil konsolları almamanız. PS2 - PS3 ve XBOX - XBOX 360 geçişleri kolay olmadı ama yeni nesile geçişler hızlı olacağa benziyor. Maksimum 1,5 yıl ömürleri kaldı eski konsolların.

T2'nun "müşterimiz olan her türlü platforma GTA V'i çıkaracağız" sözünü unutmayın. Adamlar distribütör firma, geliştirici değil ! Demek ki Rockstar geliştirme aşamasında ki bu söz dillendirilmiş yakın zamanda.

Ayrıca ümidi kesip düz mantık yaklaşanlar wikipedia'dan şu sayfaya baksınlar. PC'ye çıkışı her zaman 7-8 ay sonra oldu tüm serinin. GTA V'in sarkması da araya yeni neslin girmesinden dolayı oldu.

Maksat ego tatmini olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokě -- 10 Haziran 2014; 6:13:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Computeq

quote:

Orijinalden alıntı: Dynamix07

Arkadaşlar konferansta kesinlikle Gta 5 e değinilmeyecek.. Çünkü Pc ye çıkmayacağı garanti.. Boşa umutlanıp üzülmeyin..

http://youtu.be/pfvX2yrl1zU?t=1m19s

Boşver kendisi bizden çok sevinecek eminim, burda dediğim gibi bizden çıkacak lafını duymayı bekliyordu

• Evet yeni sistem zamanı geldi hala şoklardayım

• Sistem özelliklerini bekleyelim bakalım :)
  • Amazon PS4 sürümünü 28 Ekim yazmış bakalım görelim
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.