Şimdi Ara

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition PS4/PS5 Ana Konu - 11 Kasım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119
Cevap
2
Favori
7.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cheat codes kullanılırsa trophy kazanılmıyor mu? Birisi bilgilendirebilir mi?

Orijinalden alıntı: Mericuls

Cheat codes kullanılırsa trophy kazanılmıyor mu? Birisi bilgilendirebilir mi?

Trophy deaktif olur, kullanma.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gta S.A At Yarışlarındaki Atın İsmine DikkatGrand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition PS4/PS5 Ana Konu - 11 Kasım 

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition PS4/PS5 Ana Konu - 11 Kasım

Varımı Yoğumu Bastım Döner Kebaba 640 Bin DolarGrand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition PS4/PS5 Ana Konu - 11 Kasım 

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition PS4/PS5 Ana Konu - 11 Kasım

Arkadaşlar Yetişin Bütün Paramı Kaybettim Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition PS4/PS5 Ana Konu - 11 Kasım 

Döner Kebab Sütçü Eşeği Çıktı Ne Yapacam Şimdi Gitti Tüm BirikimimGrand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition PS4/PS5 Ana Konu - 11 Kasım Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition PS4/PS5 Ana Konu - 11 Kasım 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 18 Eylül 2024; 13:55:4 >

• Roronoa Zoro kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarda oynuyor olman lazım çünkü konsolda Türkçe seçenek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

SAMSUNG Galaxy Note Fan Edition
  • Leon FR kullanıcısına yanıt

Evet Pcde Oynuyorum

Ps5de Bedava Verildiği Halde

Ps2deki o Sarı Güneş Filtresinini Olmayışı(Oyunun Ruhu Bu ZatenGrand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition PS4/PS5 Ana Konu - 11 Kasım )

Türkçe Alt Yazının Olmayışı

30Fpsde Çalışması Doğruluk Modunda Ps5 İçin

Pcde Her Şey Ultra 100Fps Kütür Kütür Akması

Beni Pcye Yönlerdirdi.

• ElAnalistaDeBitsyoutube
    GTA The Trilogy | Old Lighting VS New Lighting | Patch Graphics Comparison
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=5KedwD--0X0

San Andreas'a büyük güncelleme sonrası PS2 deki ışıklandırma bile eklenmiş.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition PS4/PS5 Ana Konu - 11 KasımOnespot Gamingyoutube
    Finally Rockstar Games updated GTA San Andreas definitive edition and fixed everything in the patch almost making it playable and better.
    https://www.youtube.com/watch?si=ExLHAMtVrBOdfDRm&v=W92IVpsBckQ&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 14 Kasım 2024; 21:29:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hele Şükür Ama Ben ReShade İle Ps2 Atmosferini Aldım,Daha Denemedim Ama Harika Duruyor Resimlerde Bile

Kesinlikle Oyunun Ruhu Geri Gelmiş

• Selamlar, PS5'de oyunu almaya değer mi? Açıkçası koleksiyonluk olarak alıp hesabımda durmasını istiyorum ama geçmişte sorunlu olduğunu söyleyenler olmuş. Güncellemeler falan yayınlandı mı? Düzeltildi mi alınır mı oyun?

PC ye indir hocam yama ile Türkçe dublaj bile yapılıyor diye görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam.

PS5'de iyiyse koleksiyonluk olarak buraya almayı düşünüyorum hocam da siz deneyimlediniz mi?

3 oyunu da platinum kupaya kadar 100% bitirdim. güncellemeler ile 3 oyun da gayet iyi akıcı.

sorun yaşamadım hiç. önceki gönderilerde ilk versiyonlarda ışık sis çok sorun varmış ve videoları paylaşılmış son güncellemeler ile karşılaştırılıp ama şu an gayet iyi.

Teşekkür ederim, çok sağolun

• mtnei kullanıcısına yanıt

https://psnprofiles.com/guide/13382-grand-theft-auto-iii-trophy-guide

burada adım adım step olarak yazmışlar. İlk görevden sonra ilk adadaki her şeyi yapmak en mantıklısı.

Teşekkürler hocam.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.