Şimdi Ara

Grand Theft Auto IV (2008) [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.027
Cevap
27
Favori
1.057.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım oyun satışları nedeniyle konsol daha üstün görünüyor. Yani grafik kalitesi ile alakası yok. Ki bu durum artık değişmek üzere dikkat ediyorsanız gün geçtikçe daha çok oyun pc ye çıkıyor veya planlanıyor. Bunun pratik bir nedeni var. Grafik kartı üreticileri konsol eşiğini çok çok aştılar. Ben dün cod4 ü hem pc de hemde xboxta inceledim. Aslına bakarsanız oyunu daha önce bir çok kez konsolda bitirmiştim ve grafiklerinden de memnun kalmıştım. Konsol yandı bende 8800 gt terfisi yaptım. Neyse artık pc de oynuyorum. Gözüm öyle bir alışmışki pc deki görüntülere xboxı taktığımda gözlerime inanamadım. Bana bir ps2 oyunu gibi geldi aynen. tam bir düşük render görüntünün upscale edilmiş haline bakıyordum. Aynı durumu gta4 te de yaşıyorum şu an. Kaplamalar, aa problemleri felaket bir durumu var. Next gen yalan olmuş yani. Ki bu aleti 3k ya zorlayan bir oyun.Bu oyunlar zaten bu şekilde pc ye gelirsede grafik açıdan keyif vermez. Yani artık durum şöyle olmalı bana göre oyunlar önce pc için yapılıp sonra konsola adapte edilmeli. Tersinin yapılması emek ziyanıdır.

• Pc ler konsollara nazaran daha üstün donanıma sahipler..Adamlar bu nedenle önce konsola çıkartıyorlar ondan sonra grafikleri yenileyip pc ye çıkartıyolar.Bunun nedeni tamamiyle satış taktiği..Gün geçtikçe yeni donanımlar çıkıyor ve haliyle oyunlarda yenileniyor ve pcmiz yetersiz kalıyor..Adamlar şimdi GTA IV ü öyle bir çıkartacaklarki eminim bir çok sistemde yeterli olmayacak oyun..Ve haliyle oyunu sabırsızlıkla bekleyen pc kullanıcıları sistemini yenilemek zorunda kalacaklar..Ne yazikki bu durum böyle....
  • Hmm ... Grafiklere bakılırsa güzel bir oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuchan

Pc ler konsollara nazaran daha üstün donanıma sahipler..Adamlar bu nedenle önce konsola çıkartıyorlar ondan sonra grafikleri yenileyip pc ye çıkartıyolar.Bunun nedeni tamamiyle satış taktiği..Gün geçtikçe yeni donanımlar çıkıyor ve haliyle oyunlarda yenileniyor ve pcmiz yetersiz kalıyor..Adamlar şimdi GTA IV ü öyle bir çıkartacaklarki eminim bir çok sistemde yeterli olmayacak oyun..Ve haliyle oyunu sabırsızlıkla bekleyen pc kullanıcıları sistemini yenilemek zorunda kalacaklar..Ne yazikki bu durum böyle....

Devamlı donanımımı güncel tutmaya çalışıyorum bu yüzden zaten yoksa birden tüm pc donanımını almak imkansız ekran kartım sırf 785 ytl idi... Gerisini düşünün...
    Bir de mutlaka çıkar diye düşünüyorum bilgisayar sektörü konsol sektöründen daha yaygın...

• Zorlar bu pcyi zorlarr...

Ekran kartını değiştirmeye hazır olun .
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoBostonGo

Hmm ... Grafiklere bakılırsa güzel bir oyun

GTA da grafiklere bakmana pek gerek yoktur dostum Gerçi bu seride grafikler de müthiş ama en önemli olan şey içerik diyebiliriz. GTA IV te ki şehir öyle detaylı bir şekilde yapılmış ki oynarken hayretler için de kalıyorsunuz. Ayrıca oyundaki detaylar muazzam İnanılmaz şeyler oluyor sizin etrafınızda ve aynı şeylerle karşılaşmak çok zor diyebilirim. GTA IV oynadığım zaman yaşadığım bir olaydan bahsedeyim hatırlarsanız diğer tüm GTA serilerinde polis ve suçlu ilişkisi aynı idi yani bir suçlu şehir içinde polisten kaçar sonra aracı trafikte tıkanır veya aracının lastikleri patlar bundan dolayı araçtan çıkan suçlu polisten kaçmaya devam eder ama sonunda polisler suçluyu durdururlardı ama nasıl elbette ateş ederek Yani suçluya herhangi bir kelepçeleme işlemi yapılmazdı direk olay yerinde cezası kesilirdi (yargıç Dredd hesabı:) ama bu sefer durum öyle değil. Sokakta normal bir şekilde yürürken yanlışlıkla bir grup serserinin arasından geçerken birisini hafifce (!) ittirmem sonucu tüm çete üstüme saldırmaya başladı biraz dayak yedikten sonra baktım olacak gibi değil kaçmaya başladım sonra polis aracı olayı gördü ve peşimize düştü bende tamam dedim bu polis şimdi hepimize ateş eder ama öyle olmadı çetenin bana saldırdığını gören polis benim mağdur () olduğumu anlamış olacak ki bana saldıran çete üyelerinden birini yakaladı (diğerleri kaçtılar maalesef) ve kelepçeyi takarak aracına bindirdi. Yani artık eski GTA serilerinde olduğu gibi polis yargısız infaz yapmıyor durumu inceliyor kimin suçlu olduğuna karar veriyor ve sonuç olarak yakaladığı suçluyu aracına atıp karakola götürüyor muhteşem bir yenilik daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 23 Mayıs 2008; 14:28:48 >

• Yapma YAw ?? O kadar aşmışlar mı kendilerini ????
  • bende alıcam şu oyunu çok merak ediyorum neler değişti diye.... oynamadan karar vermek zor yorumlara bakarak oyun seçimi yapmak saçma geliyo deneyerek karar veriyorum genelde oynamassam alt-f4 sonrada delete
  • Askere Gitmeden Oynarım inş.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_13970663/mpage_3//tm.htm#23334065 bu linkte oyun ile ilgili ufak bir inceleme var oyundaki detayları merak eden arkadaşların okumasını öneriyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800
    bana saldıran çete üyelerinden birini yakaladı (diğerleri kaçtılar maalesef) ve kelepçeyi takarak aracına bindirdi. Yani artık eski GTA serilerinde olduğu gibi polis yargısız infaz yapmıyor durumu inceliyor kimin suçlu olduğuna karar veriyor ve sonuç olarak yakaladığı suçluyu aracına atıp karakola götürüyor muhteşem bir yenilik daha

Peki aynı şekilde sanada kelepçe takarak karakola filan götürüyormu yoksa bu dediklerin sadece çetelere ve benzerlerine karşımı çalışıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

quote:

Orjinalden alıntı: venom800
    bana saldıran çete üyelerinden birini yakaladı (diğerleri kaçtılar maalesef) ve kelepçeyi takarak aracına bindirdi. Yani artık eski GTA serilerinde olduğu gibi polis yargısız infaz yapmıyor durumu inceliyor kimin suçlu olduğuna karar veriyor ve sonuç olarak yakaladığı suçluyu aracına atıp karakola götürüyor muhteşem bir yenilik daha

Peki aynı şekilde sanada kelepçe takarak karakola filan götürüyormu yoksa bu dediklerin sadece çetelere ve benzerlerine karşımı çalışıyor?

Onu şöyle anlatayım şimdi eğer suçu yaratan kişi biz isek ve polis de bunu gördüyse haliyle bizim peşimize düşüyor ve belli bir yerde bizi sıkıştırdığında önce silahını çekip teslim olmamızı istiyor eğer teslim olmak istemiyorsak X tuşuna basıyoruz (Ps3 ten bahsediyorum) ve kaçmaya devam ediyoruz ama X e basmazsak teslim olmuş sayılıyoruz ve polis kelepçeyi takıyor bileğimize. Yani eski serilerdeki gibi polis, biz ölene kadar ateş açmıyor üzerimize

• Hmm... Süpermiş hakkatten
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

Hmm... Süpermiş hakkatten

Valla imkanınız varsa gidip bir konsol kafe de GTA IV ü oynamanızı tavsiye ediyorum daha neler neler var oyunda yaz yaz bitmez vallahi Tabi bir tek sizin değil tüm GTA severlerin bir şekilde IV. oyunu oynamasını öneriyorum
  • 2 Haziran da Xbox360 alıcam inşallah güzeldir oyun
  • 4 gözle bekliyorum pc ye çıkmasını şu meretin
  • GTA IV konsollarda zirveden inse PC içinde duyurulacakta, oyun gündemden inmiyor. 2009'dan önce beklemiyorum PC'ye
  • ne zaman gta4 ün satışları düşecek o zaman pc ye duyurulacaktır
  • 6-10 ay ps3 satabilmek için cıkarmıyacaklar ve her oyunda oldugu gbi pc ye cıkmıcak denilicek ama buda gelicek emin olun her gta dan önce bu muhabbetler oluyodu herkes sistem endişesine dusuyodu ama bunuda orta sınıf sayılan pclerle rahat rahat oynayacagız arkadaslar suphe etmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

Tür: Action
    Dağıtımcı: Rockstar Games
    Yapımcı: Rockstar North
    Multiplayer: Var
    Çıkış Tarihi: XBOX360,PS3 29 Nisan, PC Ekim 2008
    Çıkacağı Platformlar; PLAYSTATION® 3, XBOX 360™, (PC)
    İndirilebilir içerik: Var (XBOX 360™)
    Resmi sitesi:
    www.rockstargames.com
    301 Moved Permanently
    http://www.rockstargames.com/IV

Rockstar Games'in GTA IV'ü Xbox 360 ve PS3 platformları için 29 Nisan'da piyasaya süreceğini açıklamasının ardından Fransız sitesi Jeux Expo, oyunun PC versiyonunun Ekim 2008'de Avrupa'da satışa çıkacağını duyurdu.
    trgamer,MK,pcmania

Efsane Geri Donuyor

Rockstar, yıllardır peş peşe oyunlar çıkarmakta, biz de bu oyunlara sabahlara kadar takılıp kalmaktayız. Artık sabahlara kadar uykusuzluğun yeni bir devri için geri sayım başladı. Bu heyecanlı devrin adı: Grand Theft Auto IV.
    />

Hareketli Bir Ortamdayız, New York'un Trafiği Alt Üst Olmuş

Oyunumuzun Trailer'ını izlediyseniz, bu oyunun sokaklarının eski sürümler gibi cansız değil, cıvıl cıvıl olduğunu hemen anlamışsınızdır. Tabii ki koca bir şehirdeyiz, New York'tayız, buna alışmamız, buna göre hayatımızı sürdürmemiz şart. Bu nedenle de oyunumuz belirli bir görev çizgisi üzerinde gitmediğinden, sokaklarda dolaşıp, gönül eğlendirip yurtdışına çıkmış havasına rahatça girebiliyoruz.

Karakterimiz Nasıl Acaba?

Karakterimiz, bizi oyunda biraz daha Türk hissettiriyor, çünkü pala bıyıklar, kısa saçlar, uykudan yeni uyanmış gibi gözüken dağınık sakallar karakterimizi tam olarak bir Türk'e çeviriyor ve ben de bu olaydan son derece hoşnutum. Siz bu değişiklik hakkında ne düşünürsünüz bilemem ama bir Türk olarak tozu dumana katmanın sizin kulağınıza da pek kötü gelmediğini hisseder gibiyim.

Soğuk, Sisli Bir Londra Akşamı Değil; Sıcak, Güneşli bir New York Sabahı

GTA: San Andreas'tan da hatırlayacağınız üzere hava değişimleri, oyunseverleri havaya sokuyor, gerçek bir gün yaşıyormuş hissi veriyordu. Tabii, GTA IV'nin de sadece(PC) PS3 ve XBOX360'a çıkması grafik kalitesini arttırdı ve bu değişimleri artık dakika dakika yaşayabiliyoruz. Gökyüzü efektleriNİ, uzaktaki binaların küçük ve hafiften buğulu gözükmesini, bu yeni oyunumuzda gerçeğe çok yakın olarak hissediyoruz. Kısacası enfes manzaralar sizleri bekliyor.

Gerçek Bir Şehir Havası

Bir megaşehirde görmeye alışık olduğunuz veya görmek istedikleriniz çoğunlukla nelerdir? Süpermarketler, DVDciler, sinemalar, bilet gişeleri, tiyatrolar, dev reklamlar, trafik ışıkları... Görmek istediğiniz ve hayal ettiğiniz herşey bu oyunda mevcut. Hatta teknoloji dükkanlarının üzerindeki kayan yazılar bile oyunun en ince detaylarından.

Ana karakter Jason Stathom a benziyor

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.