Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (1174. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11721173117411751176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bir sorum daha var bu heist denen bir olay varya onun bir kac videosunu izledim de o bir dlc mi ek ucret odeyerek mi aliniyor eger oyleyse fiyati nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Hocam bir sorum daha var bu heist denen bir olay varya onun bir kac videosunu izledim de o bir dlc mi ek ucret odeyerek mi aliniyor eger oyleyse fiyati nedir?

Hayır,ücretsiz.Oyunun tüm güncellemelerini yapın gelir zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

quote:

Hocam bir sorum daha var bu heist denen bir olay varya onun bir kac videosunu izledim de o bir dlc mi ek ucret odeyerek mi aliniyor eger oyleyse fiyati nedir?

Ovv harika harika müthiş saolun hocam ilginiz icin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

quote:

Ovv harika harika müthiş saolun hocam ilginiz icin

DLC niteliğindeki bir güncellemeyi ücretsiz vermeleri gerçekten takdir edilesi birşey.Ama çok beklettiler ücretsiz vermeleri gerekirdi.Bazı oyunlarda öyle şeylere para istiyorlarki insan hayret ediyor.

• Beyler konuyla pek allakası yok fakat genede sormak istedim
    bende ps3 360gb var satmayı duşunuyorum kırdırmadım vede kırığı ciziği yok
    -pes 2011
    -homefront 1
    -battlefield 3 premium edition
    -resistance 3

sizce kac tlye satarım 2. el olarak ?
  • Arkadaşlar oyunun online durumu nasıl kalabalık mı ve zevkli mi ? 12 gb ps3'üm var ve online oynayabilmek için harddisk almak zorundayım ps3'e , yoksa senaryo moduyla yetineceğim sadece Oyunda çıkalı 1.5 sene olmuş serverlar daha açık kalır herhalde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustang__TR

Arkadaşlar oyunun online durumu nasıl kalabalık mı ve zevkli mi ? 12 gb ps3'üm var ve online oynayabilmek için harddisk almak zorundayım ps3'e , yoksa senaryo moduyla yetineceğim sadece Oyunda çıkalı 1.5 sene olmuş serverlar daha açık kalır herhalde

Açık ama eskisi gibi canlı değil.İyi oyuncu pek yok.

• 1 ay içinde benfe gelicem inşallah daha önce hiç online oynamadım intetnet yeni geldi. Story bitirdim 1 haftada 2 senedir geziniyorum :D
    Her türlü Comet sürülür.

PSN incyy
    tabi şifreyi hatırlarsam :D

• Arkadaşlar Franklin Garajında ki bu olay nasıl oluyor sağ tuşa basıyorum 28 tane falan araba geliyor kardeşimin kayıtlı oyununda oluyor benimkinde olmuyor napmam lazım açmak için bu özelliği

• quote:

Orijinalden alıntı: brnk

Arkadaşlar Franklin Garajında ki bu olay nasıl oluyor sağ tuşa basıyorum 28 tane falan araba geliyor kardeşimin kayıtlı oyununda oluyor benimkinde olmuyor napmam lazım açmak için bu özelliği

Belki oyunun başındaysanız olmayabilir.İlerleyınce açılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustang__TR

Arkadaşlar oyunun online durumu nasıl kalabalık mı ve zevkli mi ? 12 gb ps3'üm var ve online oynayabilmek için harddisk almak zorundayım ps3'e , yoksa senaryo moduyla yetineceğim sadece Oyunda çıkalı 1.5 sene olmuş serverlar daha açık kalır herhalde

Dediğini ben yapıcaktım yapmadım kardeş 12 gb ps3 yatıyor......

• Beyler selamlar ben uzun zamandır online oynamıyorum level 17'im geçenlerde tekrar açtım oyunu devam edeceğim fakat crew olmadan pek bi anlamı olmuyor malum. Online olacağım saatler oldukça fazla. Güzel bir crew varsa girmek isterim ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hetg0d

Beyler selamlar ben uzun zamandır online oynamıyorum level 17'im geçenlerde tekrar açtım oyunu devam edeceğim fakat crew olmadan pek bi anlamı olmuyor malum. Online olacağım saatler oldukça fazla. Güzel bir crew varsa girmek isterim ben de.

Ben bu crewdeyim

http://socialclub.rockstargames.com/crew/oyun_makinesi

• firatcan22 F kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım hic bi şekilde olmuyor inteenette gördüm verileri silmeniz gerek diyor başka ne yapabilirim?

• arkdaşlar tank aldım ama nerede olacak bu tank? trevor ile aldım olacaksa michael ile de alabilirim tankı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

arkdaşlar tank aldım ama nerede olacak bu tank? trevor ile aldım olacaksa michael ile de alabilirim tankı

up
  • quote:

arkdaşlar tank aldım ama nerede olacak bu tank? trevor ile aldım olacaksa michael ile de alabilirim tankı

Trevor'in yukarıdaki havaalanina git. Orda hangara girince çıkıyor zaten tank seçeneği.

• quote:

Orijinalden alıntı: theplayingdead

quote:

Trevor'in yukarıdaki havaalanina git. Orda hangara girince çıkıyor zaten tank seçeneği.

solun hocam buldum
  • Arkadaşlar online da PlayStation Store açılmıyor nasıl düzeltebilirim

• Ve bu nedenle storedan aldım ve gelmedi param gitti

• 
Sayfa: önceki 11721173117411751176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.