Şimdi Ara

Grand Scenic III Paylaşım Platformu (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.362
Cevap
56
Favori
697.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: oystergrey

http://www.youtube.com/watch?v=s3wfOgIZ_Qo&NR=1
    1.47 de ki ayna biz de var mı?

oystergrey abi ; o ayna benimde dikkatimi çekti ama yok bizim araçlarda . gerek görmemişler, ne gerek var Türkler arka koltuğu görmesin çoluk çocuğa bakmaz onlar dediler herhalde!!!!

• oystergrey abi bak senin için çıkardım ben başlığı fotodaki yerler batırıp yukarı çekince çıkıyor

Grand Scenic III Paylaşım Platformu
  • huey kardeş :) ya da ne versek yerler mantığı sm=friendship.gif] varsın olmasın...... [
  • Ama ıkısıne aynı anda basıp aynı zamanda yukarı cekemiyorsun (4 tane elin olmadığından) iki kişi lazım sanırım fransızların aklı bu kadarına yetmiş yada başka bir yolu varda benim aklım bu kadarına yetti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: göbeklisüpermen

oystergrey abi bak senin için çıkardım ben başlığı fotodaki yerler batırıp yukarı çekince çıkıyor

üstad, sen kendini de aştın! tek başınamı yaptın ? ciddi teşekkür ediyorum! eve gider gitmez çalışacağım,sökemezsem haber vereceğim... senin için yapabileceğim ne var?
  • eheheheh iki elimizle bastırıp ağzımızla kafalık üst kısmından ısırarak çekiyoruz.:)) de geri takmayı denedinmi süpermen ? ben böyle bişeyi ne zaman yapsam elimde kalıyo. geçen gün cesaret edipte arka koltuğu yerinden çıkaramadım,yeniden yerine takamam elimde kalır diye :))
  • quote:

Ama ıkısıne aynı anda basıp aynı zamanda yukarı cekemiyorsun (4 tane elin olmadığından) iki kişi lazım sanırım fransızların aklı bu kadarına yetmiş yada başka bir yolu varda benim aklım bu kadarına yetti :)

zaten zor bastırılıyor değil mi? bendekiler sanki sıkışıyor gibi,yağlamayı düşünüyorum :)
  • Yolculuklarda takılıp çıkarılmak üzere şöyle bir minder yaptırdım gerçi buraya yastık falanda konabilir ama kaymasın tam ölçülerinde olsun dedim çok şık değil ama yolculuktan yolculuğa konfor amaçlı kullanılacağından benım için sakınca yok belkı sızlerde dusunebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: huey

eheheheh iki elimizle bastırıp ağzımızla kafalık üst kısmından ısırarak çekiyoruz.:)) de geri takmayı denedinmi süpermen ? ben böyle bişeyi ne zaman yapsam elimde kalıyo. geçen gün cesaret edipte arka koltuğu yerinden çıkaramadım,yeniden yerine takamam elimde kalır diye :))

Çok haklısın huey, hani yakmıştım ya, koltuğu döşemecide bırakıp gittim, iş bittiğinde ben takacağım dedim, taktım sandım ama sıkıştırmışım, kilitlendi çıkmaz oldu,döşemeci uğraştı olmadı, oradan servise paspasları almaya gidecektim ( huey e duyurulur :)) . serviste de aracı bırakıp kaçtım,bir günde 2 vukuat yaşamayı göze alamadım, 15 dakika sonra mutlu haber geldi, yanında da bir ikaz ile, bir daha ltf dikkat edin diye... (dikkat göbeklisüperman)

• quote:

Orijinalden alıntı: oystergrey

quote:

oystergrey abi bak senin için çıkardım ben başlığı fotodaki yerler batırıp yukarı çekince çıkıyor

üstad, sen kendini de aştın! tek başınamı yaptın ? ciddi teşekkür ediyorum! eve gider gitmez çalışacağım,sökemezsem haber vereceğim... senin için yapabileceğim ne var?

Dostum olursan bana yeter de artar canım abim en büyük zenginlik dostluklarındır derim ben ....

• bu ürünü reno görürse aksesuar olarak listesine ekleyebilir, bence ürünün lisansını al göbeklisüpermen :)

arka koltuk boşluğu biraz daralmış ama yeterince genişlik halen var . güzel düşünce tebrikler. 6.viteste engellemiyor değilmi resimde bayağı yakın görünüyor.
  • quote:

Yolculuklarda takılıp çıkarılmak üzere şöyle bir minder yaptırdım gerçi buraya yastık falanda konabilir ama kaymasın tam ölçülerinde olsun dedim çok şık değil ama yolculuktan yolculuğa konfor amaçlı kullanılacağından benım için sakınca yok belkı sızlerde dusunebilirsiniz.

yine takdire şayan bir aksiyon! ben de 2.sıra koltuk arkasına ve bagaj yanlarına vinlex yaptıracağım, tüyler yüzünden, ancak bu kez de döşemeye yapışmayan tüyler ortalıkta uçuşur gibi geliyor. Ne yapacağımı bilemedim açıkcası..............

• Bence sağ arka 2. sırada oturan zatı muhteremin her türlü konforu düşünülüyor gibi........ Koltuga extra koruma değil değil mi? Araba yeni ne de olsa :)
  • Yok yok hiç bir engeli yok sırtlıkla aynı ölçüde koltukla bağlantısı sırtdan ibaret koltuğu ileri geri alabilirsin sırtlığı yatırınca plastik kısma ayak uzatmak rahat olmaz dedik hatunun rahatını düşündük bakalım yaranabilecekmiyiz :)

Bu arada arka klotuğu söktüm ben sökülmesi kolay ama takılması o videodaki gibi kolay değil yanıltıyorlar ipnalar :)
    Yaklasık yarım saatımı aldı yerine takmak :)
  • Walla bu kadar kısa sürede birbirimizi tanıyabildiğimizi düşünüyorum, yapılan ve yapılacak haraketlerin ne olabileceğini tahmin edebiliyoruz, anlamıştım zaten süpermanin rahat durmayacağını,koltuklu ya da koltuksuz :)
  • ben araba yeni diye eksra titiz olmam ha hoyratta kullanmam.arabayi kullanmak icin aldim cok titizlenirsem bu sefer araba beni kullanmis olur alinacak tedbiri alir kullanmama bakarim dunyaya bir kere geliyoruz ve ne kadar yasayacagimizi bile bilmiuoruz gereksiz kaygilarla kisa hayati zorlastirmamak lazim derim ben
  • göbeklisüpermen; sözünü ettiğim konu genelde hepimizin rahat durmayacağı, orasını burasını kurcalama eğilimide olduğumuz, herkesde bir hyperaktiflik var sanırım. ben de orayı burayı kurcalamzsam rahat edemiyorum, ne işim var, bırak koltuğu döşemeci taksın :) hepimiz için arabanın bir amaç değil,araç olduğu geçerli. Minder operasyonunun konfora yönelik olduğunu aşikar. rakı&balık felsefesine de bu yakışır. Rakı&balık deyince aklıma Aydın Boysan geldi, hayranım onun felsefelerine, yorumlarına. Son kitabını okumanızı öneriyorum. Bir de canım çekti sözünü edince bu akşamı ıskalamamak gerekir.......

Sana kuş tüylerinden minder yaptırayım :)
  • Hade o zaman bu aksam yapalım
  • Ben cok beğenirim siz deneme fırsatı buldunuz mu gelin hade karaefe gecesi olsun bu gece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 29 Aralık 2009; 16:51:51 >
  • Bana uyar! Bidiğim bir yer var, biraz tuzlu olabilir, ama değer , lezzet çok başarılı, tanıdıkları için makul rakama çıkarız. Yalnız 2 de şartım var; 1-Scenicler yan yana mekanın önüne park edilecek 2- hesap ortak ödenecek :) 2 1/2 :)))) koltuk kafasını sökmeme yardım edersiniz artık!
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.