Şimdi Ara

Grand Scenic III Paylaşım Platformu (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.362
Cevap
56
Favori
697.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cevap için çok teşekkürler yeni bir şey öğrendik
  • Bu arada perşembe sabahı istanbul karaburun istanbul yapacağım yeni yıl kaçamağı izmirli olupta yolu karaburuna düşen olursa beklerim ayrıca ikinci uzun yol deneyimim olacak belki ekleyecek bir şeyler bulurum dikkat etmemi istediğiniz bir şey varsa söyleyin bakayım ayrıca bir depo ile gidip gelmeyi planlıyorum yalnız git gel bandırma karaburun 800 km çok rahat gidip gelecekdir bilgileri paylaşacağım en çok yakıt tüketimi izmir karaburun arası olacak ciddi virajlı ve bol vites değişimli olacak bilgi veririm
  • teşekkürler.Daha kurcaladıkca yeni şeylerin çıkacağını düşünüyorum.
  • Sayfaya renk gelsin değişiklik olsun : İstediğiniz yılı açıp isterseniz istediğiniz şarkıyı seçiyorsunuz , yoksa o senenin en çok beğenilen 20 şarkısını o otomatikman çalıyor . Açın seçin , aşağıya alın . O çalsın siz çalışın , dinleyin iyi eğlenceler .Sevgiler

Ayrıca günün sözü: Bir adam karısına arabasının kapısını açıyorsa emin olabilirsiniz. ''Ya arabası yenidir ya da karısı!..''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 29 Aralık 2009; 12:20:17 >

• Çok doğru bir söz!......
  • link için ayrıca teşekkürler......
  • Arkadaşlar ön koltuk kafalıkları ile başım dertte. Koltuktaki tırnakları iterek bastırdığım halde kafalıklar 0 a kadar gitmiyor (ancak böyle yazabildim :) )
  • Haklısın bende dun aynı şeyi denedim resimde kırmızı işaretli yerden indi aşağıya en fazla yolcu tarafı kadar iniyor sanırım

Grand Scenic III Paylaşım Platformu
  • Takdir ediyorum seni üstad! Her konuya net bir fotoğrafın var..... Daha önce bildirdiğin linkdeki videoda arka koltuk kafalığı tek dokunuşla koltuk ile bütünleşiyordu. aynısını ön koltukda denedim,tek el,çift el,hatta 2 kişi 4 el :) nafile..... sağ ön koltukda başarabilirsem ,koltugu yatırdığımda arka koltukda ki diz mesafesi daha geniş oluyor, diğer türlü torpidoya yaslanıyor, koltugu öne almak gerekiyor..... denemeye devam edeceğim.
  • Bende bahsettiğm karaburun yolculuğu için hazırlık yaparken denedim amacım ön koltuğu yatırmak arkada oturanın ayağını uzatmasını sağlamak ön koltuk yattıktan sonraki kısma tam ölçülerinde 5 cm kalınlığında ve araç iç döşemesi ile aynı renk bir minder yaptırıyorum arkadakı yaşadı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 29 Aralık 2009; 14:29:10 >
  • Navigasyon; http://www.youtube.com/watch?v=bltJi4Lwb2M&feature=related

Normal scenic ile grand olan aynı fiyat olduğu için ülkemize sadece grand olan getiriliyormuş.....
  • öğrenmenin sonu yok teşekkürler,

göbeklisüpermen kıskandım seni, benide götür :) mordoğana selam söle ; tekir&rakı olayının hakkını verirsin artık benim yerimede bir duble lütfen :)
  • Söz içerken seni anacağım hatta ilk dublemi içerken seni ararım
  • bu arada göbeklisüperman senden detaylı bir trip report bekliyoruz bol fotoğraflı, ismide hazır bak G.S Trip Report by göbekli... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huey -- 29 Aralık 2009; 14:34:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: göbeklisüpermen

Söz içerken seni anacağım hatta ilk dublemi içerken seni ararım

eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: huey

bu arada göbeklisüperman senden detaylı bir trip report bekliyoruz bol fotoğraflı, ismide hazır bak G.S Trip Report by göbekli... :)

• http://www.youtube.com/watch?v=s3wfOgIZ_Qo&NR=1
    1.47 de ki ayna biz de var mı?
  • bu arada göbekli ; aracının öncamının sağ üst tarafında asılı olan kağıt nedir? merakımı bağışla
  • benim araç değil nettet araklama :)
  • ok ozaman pardon
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.