Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstadım gecmis olsun. İnsaallah aracınızda başka problemler yasamadan huzurla kullanırsınız. Ben de bu aracı 19 ay kullandım ve 20-25 gün önce sattım, söylemiş olduğunuz problemlerden hiçbirini yasamadım, insaallah sattığım kisi de yasamaz.
    Ben de aracımı 22 bin km civarlarında ikinci el aldım ve 101 bin km'de sattım, bir tanıdığımin da sıfır almasına vesile oldum. Araç alacak arkadaslara üçüne besine bakmadan temiz araç almaları bu konudaki en önemli tavsiyemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

Üstadım gecmis olsun. İnsaallah aracınızda başka problemler yasamadan huzurla kullanırsınız. Ben de bu aracı 19 ay kullandım ve 20-25 gün önce sattım, söylemiş olduğunuz problemlerden hiçbirini yasamadım, insaallah sattığım kisi de yasamaz.
    Ben de aracımı 22 bin km civarlarında ikinci el aldım ve 101 bin km'de sattım, bir tanıdığımin da sıfır almasına vesile oldum. Araç alacak arkadaslara üçüne besine bakmadan temiz araç almaları bu konudaki en önemli tavsiyemdir.

teşekkür ederim,

Yeni yeni arızalarla uğraşmayacağımı ümit ediyorum. Aksi taktirde satmaktan başka çarem kalmayacak. Şu an için önemli bir sorunum kalmadı ve keyifle kullanıyorum. Uzun yolda ve yüksek hizda sol kapıdaki rüzgar sesi biraz rahatsız ediyor ama aslında bu haliyle bile Corolla'dan az daha sessiz. Picasso'nun kullanım konforu, yakıt tüketimi, bagaj hacmi vs. oldukça iyi. Yeter ki sürpriz bir arıza çıkarmasın.

• 8.08.2010 da otobanda , ışıklarda, yolda ekranı arıza mesajları ile dolu stop eden arabamı Cıtroen Yüzbaşıoğlunda servise bıraktım. 14.08.2010 da aracımın sıgorta kutusunun geldıgını söyleyıp 7 gun sonra anca parca temın edilerek onarıldıgını bıldırdıler ve aracımı aldım.
    14.08.2010 sabahıparca takıldı . Arac 12.00 de hazırdı. Parca olsa servisin işi 2 saat. Parca olmayınca sorunda buyuyor.
    Tabı aracımı yaşadıgım o korku dolu otoban macerelarından sonra korku ile sürüyorum. Acaba bır daha nerde stop edecek ve tehlıke atlatacağım diye.
    Bu arada Fransaya kadar da yazdım.
    Servis şu an sşğorta kutusunun değiştiğini söyleyerek arızanın halloldugunu söyledi.
    Git gel taksı paraları ödedim. Tatildede olsam aracımı 1 hafta boyunca kullanamadım. Tatıle aracımı götüremedim. Burda olsam arabasız kalacaktım.

Dahası duvarda yazılan parca yoklugu dolayısı ile gun başına 50 tl verıyoruz SÖZ .. tahudunun bir palavra oldugunu gördum.
    53.000 Tl ödemış birinin sizin 50 tl paranuza mı ıhtıyacı var. AMA müşterı için bır haksa alacağım. Alamasamda haram olsun.

Ya bu nasıl bır markadır . Nasıl bir yaklaşımdır.
    Şahsım ADINA Bundan sonra cıtroen almam tavsıye de etmem.

Hakıkaten Insanların dediği gibi Citroen den uzak duracaksın. Dedim arabayı kaca alırsınız . 38.000-39000 diyor kendı bayısı.

Benden arkadaş tavısyesi İş sattıktan sonra değil asıl ozaman başlıyor. Citroen le otobanda ölüm tehlıkesı yaşadım, parca bekledım., 50 tl verıyoruz dediler aldatıldım. Ama ugraşacağım. Alıncada bır fakire vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbuyukkilic -- 14 Ağustos 2010; 20:15:09 >

• sbuyukkilic arkadaşım geçmiş olsun önce.

Deauville gibi bir keyif motorunun bence otomobil versiyonu olan Picassonun başına açtıklarına üzülmedim dersem yalan olur. Araç ve firmayla ilgili sonradan aklında kalacağını düşündüğün ne varsa yap ama büyük ihtimalle artık soğumuş olduğun aracını bir an önce elden çıkartıp daha güvenli bir araç aramalısın bence. Gerçi aynı segmentte dizel+otomatik+Fransız olmayan çok fazla seçenek yok ama...

Amerikada Fransız araçlarının satılmayışı herhalde bundan olsa gerek.

İkinci el düşünürsen belki 2007 - 2009 bir Honda CR-V de olabilir. Benzinli ama en azından otomatiği problemsiz ve de Honda gibi sorunsuzluğuyla nam salmış bir firmanın aracı.

Saygılar.

Haluk
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

sbuyukkilic arkadaşım geçmiş olsun önce.

Deauville gibi bir keyif motorunun bence otomobil versiyonu olan Picassonun başına açtıklarına üzülmedim dersem yalan olur. Araç ve firmayla ilgili sonradan aklında kalacağını düşündüğün ne varsa yap ama büyük ihtimalle artık soğumuş olduğun aracını bir an önce elden çıkartıp daha güvenli bir araç aramalısın bence. Gerçi aynı segmentte dizel+otomatik+Fransız olmayan çok fazla seçenek yok ama...

Amerikada Fransız araçlarının satılmayışı herhalde bundan olsa gerek.

İkinci el düşünürsen belki 2007 - 2009 bir Honda CR-V de olabilir. Benzinli ama en azından otomatiği problemsiz ve de Honda gibi sorunsuzluğuyla nam salmış bir firmanın aracı.

Saygılar.

Haluk

Sağolasın

Aslında gecen sefer reno kangonun anahtarına 600 tl istedıklerınde aracı 1 gunde satıp dublo alıp kurtuldum Fransızdan demıştım.
    Bununda sonu dediğin gibi herhalde öyle olacak
    Ancak bu gecen süre içerısınde Efendım Parca şu anda yok. Gelmesıde 10 gün sürecek. Aracınızı bu şekilde kullanmanız teklıke yaratır.
    Buyrun size kıralık üçretsız bir araba. Dense bugün müsteri mennunıyetını konuşur olurduk. Herkesinde forumda saygısını kazanırlardı.
    Tabi otobanda aracın stop etmek ve tehlıke yaşatma rezalatini bır tarafa koyarsak.
    Tabi duvara astıkları aracınızı yapamassak 50 tl gunluk ödeyeceğiz tahhudude tam bır fıyasko.

Servisin ilgisi dışında, citroen .com e yazılan maile cevap gelmedi. Ancak ben arayınca evet mail yazmışınız dendı. Sonra iş biraz hızlandımı yoksa zaten parca gelmişmiydi onu bilmiyorum.

Tüm bu sınır harbının de para ve vakıt kaybınında tek sebebi Citroen grand pikasso sahibi olmam.

Bu arada günde 50 km yaptıgımdan crv yakıt bakımından olmaz.
    Şimdi biraz daha bakacağım ama bende artık pikasso fazla kalmaz.

Motorsitlet ne durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: parue

a) Sol ön cam tutarsız çalışıyor. Bazen kusursuz çalışırken bazen de tamamen açılması veya kapanması için elimi sürekli olarak düğmede tutmam gerekiyor. Allahtan çok önemli bir sorun değil.

Bu sol ön cam iki-üç haftadır bende de aynı yazdığınız gibi saçmalamaya başladı. Sorunun kaynağını ve olası tamir maliyetini bilen varsa paylaşırsa seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbuyukkilic

8.08.2010 da otobanda , ışıklarda, yolda ekranı arıza mesajları ile dolu stop eden arabamı Cıtroen Yüzbaşıoğlunda servise bıraktım. 14.08.2010 da aracımın sıgorta kutusunun geldıgını söyleyıp 7 gun sonra anca parca temın edilerek onarıldıgını bıldırdıler ve aracımı aldım.
    14.08.2010 sabahıparca takıldı . Arac 12.00 de hazırdı. Parca olsa servisin işi 2 saat. Parca olmayınca sorunda buyuyor.
    Tabı aracımı yaşadıgım o korku dolu otoban macerelarından sonra korku ile sürüyorum. Acaba bır daha nerde stop edecek ve tehlıke atlatacağım diye.
    Bu arada Fransaya kadar da yazdım.
    Servis şu an sşğorta kutusunun değiştiğini söyleyerek arızanın halloldugunu söyledi.
    Git gel taksı paraları ödedim. Tatildede olsam aracımı 1 hafta boyunca kullanamadım. Tatıle aracımı götüremedim. Burda olsam arabasız kalacaktım.

Dahası duvarda yazılan parca yoklugu dolayısı ile gun başına 50 tl verıyoruz SÖZ .. tahudunun bir palavra oldugunu gördum.
    53.000 Tl ödemış birinin sizin 50 tl paranuza mı ıhtıyacı var. AMA müşterı için bır haksa alacağım. Alamasamda haram olsun.

Ya bu nasıl bır markadır . Nasıl bir yaklaşımdır.
    Şahsım ADINA Bundan sonra cıtroen almam tavsıye de etmem.

Hakıkaten Insanların dediği gibi Citroen den uzak duracaksın. Dedim arabayı kaca alırsınız . 38.000-39000 diyor kendı bayısı.

Benden arkadaş tavısyesi İş sattıktan sonra değil asıl ozaman başlıyor. Citroen le otobanda ölüm tehlıkesı yaşadım, parca bekledım., 50 tl verıyoruz dediler aldatıldım. Ama ugraşacağım. Alıncada bır fakire vereceğim.

Bence sonuna kadar uğraşmalı ve almalısınız. Zaten bu yazılanlar Google belleğinde Citroen diye arama yapan herkese ulaşacak. Bu hatalarının bedelini ödemeliler ki düzelsinler, tekrarlamasınlar. Ayrıca işini doğru yapan da ödüllendirilsin.

• Parca takılalı 6 gün oldu. Şu an sorunu sıgorta kutusu değiştikten sonra tekrarlamadı.

Ancak arabadan soğudum.
    2010 Model 23500 km de 7 kişilik Yakut kırmızı renk kazasız boyasız cizik 48.000 satılıktır.
    Arac Anadolu yakasında olup alım aşamasında istenilirse servisede gösterilebilir.
    Garantisi devam ediyor. İstenirse 2 yıl daha garantisi devam ediyor.
    Garantisinin uzatılması her citroen müşterisi için tavsiye olunur.

Nissan Qasqai veya wolsvagen Tiguan almayı düşünüyorum. Otomatık vites olmasın.
    Takasta 41.000 Tl diyorlar ama sahibinden .com da iyi fiyata satana kadar satmam.
    Binmeye devam.

Yinede kazasız belasız sahibinden picasso istıyorum diyen arkadaşlara isterlese ufak bir indirim daha yaparım.
  • Emeği geçen herkese teşekkürler.
    Ben 2002 model arabamı değiştirmek için araştırma yapıyorum. picasso 7 koltuk ya da scenic almayı düşüüyorum. Aslında kalbimdeki araba grand picasso 7 kişilik ancak forum sayfalarını okuyunca biraz korktum. özellikle son zamanlarda şikayet bildirimlerinin arttığı anlaşılıyor. Tabii ki münferit şikayetler olabilir ama bir kaç yıllık arabanın plastik aksamındaki soyulmaların yaygın olduğu anlaşılıyor. Bu da bir göstergedir diye düşünüyorum.
    Ben özellikle kıdemli picassocular bu şikayetlere rağmen hala tavsiyelerinde devam ediyorlar mı merak ediyorum.
    Kalbim picasso diyor ama mantığım picassodan uzak durmamı söylüyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: torgol

Emeği geçen herkese teşekkürler.
    Ben 2002 model arabamı değiştirmek için araştırma yapıyorum. picasso 7 koltuk ya da scenic almayı düşüüyorum. Aslında kalbimdeki araba grand picasso 7 kişilik ancak forum sayfalarını okuyunca biraz korktum. özellikle son zamanlarda şikayet bildirimlerinin arttığı anlaşılıyor. Tabii ki münferit şikayetler olabilir ama bir kaç yıllık arabanın plastik aksamındaki soyulmaların yaygın olduğu anlaşılıyor. Bu da bir göstergedir diye düşünüyorum.
    Ben özellikle kıdemli picassocular bu şikayetlere rağmen hala tavsiyelerinde devam ediyorlar mı merak ediyorum.

Plastık soyulma torpidoda ve klıma kontrol tuşlarında meydana geldı.
    Arac stop 3 kere başıma geldı.

Parcalar depoda olsa idi bu sorunlar mail sikayet sitelerıne taşmadan cok rahatlıkla hallolurdu.
    3 kuruşluk parcaları stok yapmayayım karım olur düşüncesı bence cok daha pahalıya malloluyor.

Arabaya gelınce .
    Güzel bir arac yapmışlar. Rahat geniş ferah.
    Pejo, reno arasında aslında en yakışıklı kasa.
    Ama servis mennunıyeti ve parca temınınıde aynı sıralama soz konusu değil.

Vites gecişlerınde hafıf duraksamalar bıraz arabaya alışınca sıkıntı yaratmıyor.
    Cok dık ve eğimli yokuşlarda arac 1 vıteste kalkarken veya 2 den 1 e düşmüsse gaza yavaş yavaş basıp kalkmak lazım.

Onun dışında kullanım ile ilgili rahatsızlık verecek bir durum yok.

Forumda arkadaşlarda var. Bazılarında bende olanlar hıc olmamış. Bunlar şans kısmet işi.
    Sıkıntı şikayet var .com da her araba fırmasında var.
    Donanım haberde Tiguanları okudum komple motor değişen forumda 2 kışı var.
    Formları okudugumuzda bundan cok daha kötülerı var. Hepsinden etkılensek ancak bisiklete bınınce içiniz rahat eder.

Form arkadaşı olarak bunları söyleyebilirim. Hayırlısı

• aracım 30000km ye yaklaştı.şu ana kadar kirli mazot yüzünden mazot filtresinin değişimini saymazsak
    hiçbir sorun yaşamadım.bir de bagaj kilidim kırıldı ama kullanıcı hatası olma ihtimali yüksek.
    bu aracın heryeri elektronik ve ufak tefek arızalar her markada olduğu gibi citroende de olabilir.
    önemli olan hayati arıza olmaması ve baylasın ilgisi.
    servislerden bence sıkıntı çok yaşanmıyor ancak baylas aynı çizgide değil.

şu ana kadar aracı aldığıma bir kere bile pişman olmadım.
    110.000 km yi deviren arkadaşta hiçbir sıkıntı yaşamamış.
    ancak bazı arkadaşların başına üzücü şeylerde gelmiyor değil.
    ancak çok firmanın çok modelinde çokça şikayet okuyoruz.başına gelen araçtan soğuyor ki bu çok normal.
    başına gelmeyen keyifle geziyor.araç motor,iç hacim,şanzıman üçlüsünde sınıfında rakipsiz.
    avrupada çoğu karşılaştırmada yılın mpv si seçilmiş yani bu segmentte rakipsiz gösterilen bir araç.

ben de aracı almadan önce 8 ay araştırmıştım.sonunda picasso da karar kıldım.
    trafikte her geçen gün arttığını görmek de hoşuma gidiyor.
    inşallah arkadaşların yaşadığı sorunlardan başka sorun duymayız ve aracın keyfini yaşamaya devam ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dişçi79 -- 20 Ağustos 2010; 13:44:19 >

• selamlar
    30,000 km oldu picassom.geçenlerde uzaktan kumanda ile açtığımda ön sürücü kapısı açılmıyordu.servise gittim.5 dakkada hallettiler.plastik bir aksam kırılmış.garanti kapsamında yaptılar.arabayı her stop ettiğimde eksoz sanki bi yerlere vuruntu yapıyor gibi ses geliyordu.servis normal dedi.ilk uzun yolumu yaptım.dikili izmire.çok rahat ve keyifliydi.sol önden gelen rüzgar sesi rahatsız etti.servis getririn bakalım dedi.nasıl bir çözüm olucak bilmiyorum.bu arada yeni alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.güle güle kullanın.tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: matekeli

quote:

quote:

quote:

quote:

Üstad geçmiş olsun. Hiç hoş bir durum değil. İnşaallah kimsenin başına gelmez. bence sonuna kadar gidin, hakkınızı alın derim.

işin komik yanı dün telefonla "servis sonrası müşteri memnuyeti" adına arandım, memnun değilim deyince yetkiliye aratacaklarını söyleyip kapattılar, ama henüz arayan yok.

Ben de bugün bir akrabama vesile oldum istanbul Gökşenlerde 53.900 tl fiyat vermişler. Alacak. Araçla bir gezinti yaptık çok hoşuna gitti.
    Bir de şu servis işinde iyi olsalar..
    Bence bir bakın ve en iyi servisleri Türkiye'nin neresindeyse üşenmeyin götürün derim. Çok ciddiyim. Bu konuda çok hassasım ve bu yüzden benim de başıma bu konuda çok şey geliyor.

aslında sakınan göze çöp batıyo mantığı,
    diğer arabamda hiç uğraşmazdım, ne temizlik ne yıkama bırakın pasta-cilayı...
    bu arabada hem siyah hemde artık bebek var diye detaylarına giriyorum, pasta-cila yapmayı öğrendim, hobi edindim kendime, (parlayıncada bi başka duruyo kereta)
    ama gel görünki ufacık şu hatalar canımı sıkıyor.
    başkaları gibi patır kütür kullanmak lazım arabayı herhalde...:)

dün servis müdürü aradı ve tüm parçaların yenisiyle değişeceğini ve boya koruma yapılıp bana teslim edileceğini bildirdi, şimdi parça bekleniyor, hadi hayırlısı diyeyim...

dün itibariyle parçaları değiştirdiler, takip ediyorlarsa buradan teşekkür ederim, ama kesinlikle bu tür konuların sıkı takipçisi olmak gerekli...tatil sebebiyle yaklaşık 2 haftada 1500 km yaptım, 11000 km civarındayım, bahsettiğim su alma konusu dışında bir sorun yaşamadım, inşallahta yaşamam, çünkü sbüyükkılıç arkadaşınki gibi bir sorun benide son derece arabadan soğutur. size çok geçmiş olsun

• quote:

Merhaba arkadaşlar bir haftadır araçsız geziyorum..
    22 Temmuzda aracımı sattım..
    İnşaallah benden sonraki binici araca çok güzel bakar, ben gözüm gibi bakıyordum.
    Araç Erzurum yollarında artık..

hayırlı olsun, siz kaça sattınız (model ve km kaçtı?)
  • quote:

quote:

Parcalar depoda olsa idi bu sorunlar mail sikayet sitelerıne taşmadan cok rahatlıkla hallolurdu.
    3 kuruşluk parcaları stok yapmayayım karım olur düşüncesı bence cok daha pahalıya malloluyor.

Arabaya gelınce .

Vites gecişlerınde hafıf duraksamalar bıraz arabaya alışınca sıkıntı yaratmıyor.
    Cok dık ve eğimli yokuşlarda arac 1 vıteste kalkarken veya 2 den 1 e düşmüsse gaza yavaş yavaş basıp kalkmak lazım.

Forumda arkadaşlarda var. Bazılarında bende olanlar hıc olmamış. Bunlar şans kısmet işi.
    Formları okudugumuzda bundan cok daha kötülerı var. Hepsinden etkılensek ancak bisiklete bınınce içiniz rahat eder.

Cevap için teşekkürler, Benim asıl merak ettiğim; Sizin gibi kıdemli grand picasso'cu arkadaşlar "şimdiki aklım olsa başka araba alırdım" mı diyorlar, yoksa "iyiki picasso almışım" mı?
    Gerçekten binmek istediğim bir araba diye düşünüyorum ama az para değil, o yüzden doğru karar vermek istiyorum.
    Mesela dişçi79 arkadaşın mesajı gayet pozitif izlenim veriyor. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torgol -- 20 Ağustos 2010; 21:32:32 >

• aranıza yeni katılıyorum. grand c4 picassoyu alalı 1 sene oldu. bu süreçte, 3 kere uzun yol yaptım ve 1 yıl dolduğunda 15000 km.ye ulaştım. bu süreçte araçta egzos emisyon sisteminde arıza uyarısı çıktı bir kez. uzun yoldayken bu olay başıma geldi ve o arada bulunduğum şehirde hemen servise gittim. bakıldı ve önemli bir şey olmadığı, yoluma devam edebileceğim söylendi. gerçektende sorunsuz şekilde evimize vardık. sonrasında yıllık bakıma giren araçta hava-yakıt ayarlamasını yapan bir devrede problem olduğu söylendi ve garanti de olan araçta bu parçanın değişimi yapıldı. belirttiğim arızada turuncu motor işareti sürekli yanık oluyor. Şu an sorun yok. ama arabayı çalıştırdıktan sonra birkaç saniye turuncu motor işareti yanmaya devam edip kayboluyor. Bu tür sorun yaşayan arkadaşlarımın tecrübesinden faydalanmak isterim. genel olarak arabadan çok memnunum. bu 15000 kilometrelik dönemde yakıt tüketimi ortalama 5.6 litre. hepiniz kalın sağlıcakla.

• quote:

quote:

quote:

Arabaya gelınce .

Cevap için teşekkürler, Benim asıl merak ettiğim; Sizin gibi kıdemli grand picasso'cu arkadaşlar "şimdiki aklım olsa başka araba alırdım" mı diyorlar, yoksa "iyiki picasso almışım" mı?
    Gerçekten binmek istediğim bir araba diye düşünüyorum ama az para değil, o yüzden doğru karar vermek istiyorum.
    Mesela dişçi79 arkadaşın mesajı gayet pozitif izlenim veriyor. teşekkürler.

1.6 dizel otomatık bu özellıklerde, cam tavan , teknık özellıkler v.s fazla secenek yok. Pejo 5008, ford cmax , var.Reno Senıc te otomatık vites seceneği yoktu. Toyotayı cok sevdıgım halde versoda dızelde yok otomatıkte. Wolswagende turan henüz gelmedi. Yenı kasa gelıyor dıye biliyorum.
    Bu katogorıde başka aklıma gelende yok. Bu katogorıde şimdi olsa parca sıkıntısı yaşanmayacağını bilsem yıne citroen olabilir.
    Mennun arkadaşta cok. Bundan sonra ne olabilir dendıgınde Nıssan quasqaı var. O da 1.6 da düz vites. 7 kısılık 71000 tl den başlıyor.
    Otomatık dizel dedeğimizde karşımıza 2.0 motor cıkıyor. O zamanda 83000 tl cıkıyor. Sorun yaşamamak garantımı. Hayır.
    Binek dizel 1.6 otomatık dediğimizde alternatıf her markada cok. Ancak o da özellıklı bir araba değil normal bir araba olmuş oluyor.

Sahibinden comda 46000 - 47000 TLteklıflerı gelmeye başladı. Sıfır alacaklar 54000 tl vereceğime 6000-7000 cebımde kalsın şeklıende düşünüyor. Volswagen ve hatta kendı bayısı hem yenı satacağım arabadan cakayım hemde arabasını 39000 alıp birde ordan volıyı vurayımın peşinde.

Velasıl parca lazım oldugunda gelmıyor değil. Gelıyor. Sorunun illakı cözülüyor. Servisler iyi. Parca yoksa onlarında yapacagı birşey yok.
    Bu markayı barlas değilde sabancı veya koc gibi bir holdıg getirse Ford , tofaş veya toyota gibi zirveye cıkartırmıydı . Cıkartırdı.

Her cıtroene gönül veren gibi ya kalbinin yolunu dinleyıp herşeye ragmen alınabilir diyedceksınız veya aklınızı dinleyıp şimdi oldugu gibi acaba diyeceksınız. Memnun arkadaşta var, başına sıkıntı gelmış olanda var. Donanım haberden hıc haberı olmayan birsürü arkadaşta var.

• Teşekkürler sbuyukkilic, verdiğin bilgiler benim için değerli. Önümüzdeki haftalarda bir kaç markadan test sürüşü yapıp kararımı kesinleştireceğim. Tekrar teşekkürler.
  • arkadaşlar bende de grand c4 picasso var 2010 sürekli uzun yolculuk yapıyorum ve arabaya multimedia taktırmak istiyorum navigasyon dvd falan ....
    bu konuda araştırma yapan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum teşekkürler..
  • GERÇEKTEN BEN BU KADAR ŞİKAYETDEN SONRA PİCASSO ALMAKDAN VAZGEZÇTİM.ÖYLE Bİ ARAÇLA OTOBANDA 140 DEGİL 170DEN AŞŞAGI İNMEM BEN VE 170'DE ARAÇ STOP EDECEKSE BEN O ARACIN ÖNÜNDEN BİLE GEÇMEM ÇÜNKİ ONU AİLE ARACI OLARAK ALICAZ AİLEMİ ÖYLE SAÇMA Bİ ARAC ALAMAM.PEKİ RENAULT SCENİC ÖNERİRMİSİNİZ BAZILARI HAYAL KIRIKLIGI FALAN DİYORLAR AMA SCENİC KULLANAN VEYA BİLEN VARMI ARANIZDA ARKADAŞLAR ?
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.