Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yorumun süper abi.
    abi ,eğer 43 bine alacak bi müşteri varsa şu bizim kocaoğlanı bi okutalım diyorum ya.
    benim kocaoğlan 2008 nisan çıkışlı.
    7 koltuklu olan.
    5 aydır 37 üzeri veren olmadı abi.
    yardım edin satalım elbirliği ile.
    teşekkürler.
  • @Tiguanxxx

Ayrıntılı bilgi ve fotoğraf eklersen bizde fikir sahibi olalım
  • herkese tekrar merhaba. bana yukarıda verdiğim fiyatları ankara citroen bayiisi dedi sebebide şudur iki hafta önce citroeni gezmek için bayiye gitmiştim ve picassonun piyasasını öğrenmek için bayiye arabamı satmak istediğimi söyledim ne kadara alırsınız diye. ikinci el araç almadıklarını ancak piyasada o modellerin 43-47 milyar arasında olduğunu söyledi ve ekledi size tavsiyem 1 ay daha bekleyin ötv indirimi kalkacak aracın sıfır fiyatının 57-60 milyar civarında olacağını o yüzden satacaksanızda 1 ay sonra satın yani 30 eylülden sonra daha uygun fiyata satarsınız dedi şuan zaten değerinden düşük araç, hiç bir zam yapılmadı ötv indirimiyle beraber yada kısa bi süre sonra zaten picassoya ve c5 e ayrıca zam geleceğini söyledi

Tiguanxx biraz sitemli mesaj yazmışsın fakat ben kendi bildiğimi yazdım buraya illaki birebir yaşayan sensin senin dediklerin doğrudur benim yazdıklarım yanlıştır. yanlış yönlendirdiysemde kusura bakma alperallanın dediği gibi fotoğraf koyda burdan satalım. bende yukardaki mesajımı 2009 modeller diye düzeltiyorum.

• bugün istanbul'da bir citroen bayiinde 2008 model 63000 km de 7 koltuklu araç için 43500 ytl istediler. bu fiyat sizin için bir fikir verebilir herhalde.

quote:

Orijinalden alıntı: Tiguanxx

bravo cengiz abi,
    yorumun süper abi.
    abi ,eğer 43 bine alacak bi müşteri varsa şu bizim kocaoğlanı bi okutalım diyorum ya.
    benim kocaoğlan 2008 nisan çıkışlı.
    7 koltuklu olan.
    5 aydır 37 üzeri veren olmadı abi.
    yardım edin satalım elbirliği ile.
    teşekkürler.

• arkadaşlar 30 bin km bakımını kaça yapıyorlar bilen varmı
  • 2010 C4 Picasso'mun bugün gümrük'ten İstanbul'a giriş yaptığını öğrendim.

Umarım Çarşamba binmeye başlarım.

Herkese iyi forumlar.
  • Halen araca binemedik.

Bugün-yarın bekliyoruz.

Dün vergi daireleri 21.00 hatta bazı illerde 24.00'e kadar çalışmış...
  • efe hayırlı uğurlu olsun allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin herkese şimdi bu bir iki gün sana bir ömür gibi geliyordur eminim bir çoğumuz aynı duyguları yaşamıştır

alır almaz mutlaka ilk sürüş izlenimlerini yaz
  • Düşündüğümü aldım Her ikisi de birbirinden bağımsız çalışan DVD oynatıcılı, USB, SD kart girişli, FM transmitterli ve oyun oynanabilen bir ürün. Artık uzun yollar olunca oğlum daha rahat edecek.

İşte resmi

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

Detaylı bilgi için tıklayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Remlak -- 2 Ekim 2009; 10:41:04 >

• Remlak arkadaşım süper bir resim
    nerden kaça aldın?
    kafalıklar değiştimi?
    elektrik bağlantıları nasıl yapıldı?
    biraz bilgi verirseniz sevinirim.

güle güle kullanın....
  • bakalım bende dün c6 verdim kavuklara 2,5 ay dediler özel üretim
  • quote:

Orijinalden alıntı: altugkiral

Remlak arkadaşım süper bir resim
    nerden kaça aldın?
    kafalıklar değiştimi?
    elektrik bağlantıları nasıl yapıldı?
    biraz bilgi verirseniz sevinirim.

güle güle kullanın....

Teşekkür ederim. Detaylar için verdiğim linkten Amerikadaki bir arkadaşım getirdi. Normal kafalıklar yerinden sökülüyor koltuğun arkasındaki servis tepsisi yerinden sökülüyor ve bağlantı yapılıyor. Bağlatma işini sorunsuz olarak egomusic diye sanayiide bir yerde yaptırdım. Telefonları 0 232 435 20 01 Orada iş yeri sahibi Erhan Bey var ona bağlatabilirsiniz.
  • çok güzel olmuş güle güle kullanın.
  • Herkese Selamlar,
    Bencede çok hoş olmuş.Sitede inceledim fiyatlarda çok pahalı değil yalnız döşemenin tonuna nasıl uyudurdunuz onu merak ediyorum.Yani siyah tonunda ve kadifeden kadifeye fark olabilir diye düşünüyorum.Sizde sıkıntı yarattımı?Birde tabi bu tarz elektrik bağlantıları arabayı garantiden düşürebilecek tarzda sanırım(en azından servis bahane aradığında bunu kolaylıkla bahane olarak gösterebilir) dolayısıyla ya garantisi dolmuş araçlarda yada Citroen servisleriyle anlaşarak taktırmada yarar olduğunu düşünüyorum.
    Hepinize iyi günler diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clankquee

Herkese Selamlar,
    Bencede çok hoş olmuş.Sitede inceledim fiyatlarda çok pahalı değil yalnız döşemenin tonuna nasıl uyudurdunuz onu merak ediyorum.Yani siyah tonunda ve kadifeden kadifeye fark olabilir diye düşünüyorum.Sizde sıkıntı yarattımı?Birde tabi bu tarz elektrik bağlantıları arabayı garantiden düşürebilecek tarzda sanırım(en azından servis bahane aradığında bunu kolaylıkla bahane olarak gösterebilir) dolayısıyla ya garantisi dolmuş araçlarda yada Citroen servisleriyle anlaşarak taktırmada yarar olduğunu düşünüyorum.
    Hepinize iyi günler diliyorum.

Sitede de göreceğiniz gibi renk seçenekleri var. Ben siyah aldım satılanların hepsi deri kaplı olduğu için deriden başka seçenek yoktu. Aracımın yan perdeleri devamlı çekili olduğu için dışarıdan hiç fark edilmiyor ayrıca içeriden de bana göre rahatsız edici durmuyor. Tabii bu benim görüşüm. Elektrik bağlantısı için sorun çıkar mı? Şu aşamada bilemem ama ileride çıkarsa önce bu başlıkları söker orjinal başlıkları takar servise öyle götürürüm. Şu sıralar başlıkların keyfini sürüyorum. Pardon oğlum sürüyor.

• Günaydınlar,
    Bunları taktırdığınız oto elektikçisi koltuk arkalarından arabanın çakmak veya 12V girişlerinemi ulaştı.Yani hemencecik sökülebilecek bir bağlantımı.Yoksa elektriği başka bir yerdenmi bağladı.Eğer o şekildeyse gayet pratik.
    Selamlar,
  • Önce teybin arkasından bir yerden kontağa bağladı daha sonra ben kontak bağlantısız istedim öyle bağladı.
  • Sayfalar neden azalmış acaba bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remlak

Sayfalar neden azalmış acaba bilen var mı?

Sayfa numaralarından eksikmiş gibi görünüyor ama hepsi yerinde merak etmeyin..
  • Arkadaşlar Merhaba,
    Yukarıda Cengizabi arkadaşımızın gönderdiği fotoğraflarda aktif süspansiyon olanını ilgimi çekiyor.Bu sistem acaba yeni C5 lerdeki Hidraktif süspansiyonla aynı sistem mi bileniniz varmı?
    Herkese iyi haftalar.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.