Şimdi Ara

<< GRAN TURISMO PSP [ÇIKTI] >> (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
1
Favori
35.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5.000 cr'a Polyphony Digital GT olsaydı keşke

Doğru diyorsun hiç fark etmemiştim kendi kendime eyvallah

Fakat kariyer modu çok aranıyor oyunda.En basitinden GT2'deki kadar bile olsa yeterli olurdu.

Ulan Go hep senin yüzünden çıktı bu 1 gb muhabbeti
  • Arkadaşlar lütfen şu illegal konulardan vazgeçelim. Durmadan sizleri uyarmak hoşuma gitmiyor ama ceza da almanızı istemiyorum. Biraz anlayışlı olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayın
    5.000 cr'a Polyphony Digital GT olsaydı keşke

Doğru diyorsun hiç fark etmemiştim kendi kendime eyvallah

Fakat kariyer modu çok aranıyor oyunda.En basitinden GT2'deki kadar bile olsa yeterli olurdu.

Ulan Go hep senin yüzünden çıktı bu 1 gb muhabbeti

Ohoo 5.000cr olsa her rengiden alirdim iki tane hepsinin 0km olan bi rengi olsun diye :D

• Ya bu oyunda auto save ne zaman çalışıyor acaba?
    Sabah bütün challenge'ları yaptım sonra direk "Home" tuşuyla oyundan çıktım.Bir daha girince baktım Day 3'teyiz
  • Menuye döndüğün zaman auto save yapıyor.İstersen sağ üstteki kırmızı noktalı dairemsi zımbırtıdanda saveliyosun.

Auto save kapalı olmasın bir bak istersen.

102 chal. hepsini yaptın mı?Super lisans açıldı mı eğer öyleyse?
  • Yaptım dediğime bakma sen B ve C challenge'lara dönünce hepsini yapmışım gibi hissettim yanlış anlaşılmayayım

Auto-save açık biliyorum ama yine de etmiyor demek
    Sanırım tamamen dönmek gerekiyor menüye.Neyse artık öyle yapıcam mecbur.Direk yarış bitince kayıt etmesi gerekmez mi acaba?
  • Save işlemi uzun sürüyor, o yüzden her yarış sonu save etmek yerine oyun ana menüsüne dönünce save edilmesini tercih etmiş yapımcılar. Aynı hataya ben de düştüm, yaklaşık 3 saatim boşa gitti.
  • Ben valla her challange'ın her bölümünden her yarıştan sonra hep illa ana menüye dönüyorum ki savelesin..
    122nci günü bekliyorum şimdi bugatti veyron için.. O zamana kadar 2M Cr. rahat birikir heralde..
  • Şu O hariç tamamladım bende.

Bakat o varya Ultimate Challenge : Part 2.

Resmen şunu demek istemişler :

Benim adım Gran Turismo.Ne NFS'e benzerim nede Test Drive'a!Sabaha kadar uğraş!Belki geçersin!

Hyperion sen ne durumdasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayın

Şu O hariç tamamladım bende.

Bakat o varya Ultimate Challenge : Part 2.

Resmen şunu demek istemişler :

Benim adım Gran Turismo.Ne NFS'e benzerim nede Test Drive'a!Sabaha kadar uğraş!Belki geçersin!

Hyperion sen ne durumdasın?

Iyi bi GT muhabbeti kurduk ya Ne zamandır böyle sağlam GTci ile karşılaşmıyordum.. Tabi Playstation 3 Bölümünde takılmamadan da kaynaklanıyor biraz

Ben O'yu da bitirdim P de bitmek üzere şu P ve Q'yu azar azar oynuyorum...Tam bir nurbürgring aşığıyım da ben , tadını çıkara çıkara yapıyorum onları

• Eyvallah

Konsol dünyasından uzun süredir bihaberim.Psp ile zaman geçiriyordum ara sıra.

Sanırım GT5 ile güzel bir dönüş yaparım
  • Yahu ben feci bir XBOX 360 fanıyım ama.. GT5 videolarını izledikçe dayanamıyorum.. allahtan marta ertelediler de.. Ben bu sene ÖSS Emekçisiyim de...Yazın başında alırım heralde bi PS3..Sonra sabahlar olmasın SLS AMG alana kadar heralde ilk kasış periyodum olur
  • Grafik olarak büyük bir hayal kırıklığı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

Grafik olarak büyük bir hayal kırıklığı..

Şaka dimi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

Grafik olarak büyük bir hayal kırıklığı..

PSP için daha iyi bir örneği var mı?
  • Adamlar psp'de bile direksiyonla oynuyor...Nasıl yapmış acaba.Benimde en yakın zamanda denemem lazım...

Grafikler için hayal kırıklığı diyen vatandaşda galiba oyunun psp'ye çıktığını bilmiyor..

• Üstüne gitmeyin arkadaş bir şaka yapmış yahu.

Değil mi Alfren ?
  • Konunun diğer sayfalarında yazdığım mesajlara bakabilirsiniz ve oyun için ne kadar büyük heveslerim olduğunuda görebilirsiniz..

Beklenti, sonuç eksenilyle alakalı bir durum.. Belentilerimi çok yüksek tuttum ve büyük bir hayal kırıklığıyla karşılaştım.. PSP'yi bence hala çok küçümsüyoruz PS1 kalitesinde grafiklere sahip bir oyunu bile abartıyoruzda abartıyoruz..

Geçmişte yapılabileceklerin örnekleri bolca mevcut.. Yarış oyunu denince klasik olarak Juiced 2 örneği verilir, her ne kadar aynı dallarda oyunlar olmasalar bile aradaki dağlar kadar fark için bu ikisi karşılaştırılabilir..
  • Oyunun diğer kısımlarını eleştirebilirsiniz.Mesela kariyer modu olmaması hayal kırıklığı denilebilir ve birçok eksiğide olabilir tabiki.

Fakat grafik dediğiniz zaman orada bir düşünmek gerekir.Gerçekten bir psp için iyi grafikler.

Yapılabileceklerden bahsetmişsiniz.En başta istenseydi oyun UMD boyutunda çıkardı.Ama Go zımbırtısı için 900 mb'a sığdırıldı benim bildiğim.

Bunun 2 katı bir boyut düşünün.Kariyer modunu geçtim ne parçalar ne eklentiler sığardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Adamlar psp'de bile direksiyonla oynuyor...Nasıl yapmış acaba.Benimde en yakın zamanda denemem lazım...

Grafikler için hayal kırıklığı diyen vatandaşda galiba oyunun psp'ye çıktığını bilmiyor..

Büyük ihtimal Remotejoyla oynuyordur, bununla monitorden klavyeyle pes oynamıştım, gamepad de atanabiliyordu, malum videoda monitordede(pspnin arkasında) görüntü var, pspnin usb kablosu takılı(video çıkışı değil aynı remotejoy daki gibi yani), hatta geçenlerde klavyeyle pspde rockband oynanan bir videoda görmüstüm.

Juiced 2 de dahil pspdeki yarış oyunlarının tamamının yaşatmadığı, arabanın araba olduğu hissini(araç hasar almasada) yaşadım bu oyunda(Bide F1 06 nın hakkını yemeyeyim ama onda bile bunun kadar hissettirmedi).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MpeggaV -- 5 Ekim 2009; 16:13:11 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.