Şimdi Ara

GRAN TURISMO HD TURNUVASI BAŞLADI(PS3 GAMEPAD ÖDÜLLÜ) VOL.2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.013
Cevap
0
Favori
29.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

quote:

Orjinalden alıntı: power512

ya keşke başka bişey isteseymişim

klüp kurulmasını mı istemiştin dostum

yok ya resim, içerik felan istemiştim ama illaha bi dileğimi yerine getireceksen oyundaki HONDA nın bana gerçeğini alabilirsiniz

• Ooo Soner Hocam Club Acarda Uye Olunmazmı ?? Ekle beni soner abi. PSN: ozdamar

derecem şuan için yok . drift yapmayı başaramıyorum.

Öğrencem işallah. GT nin sıkı takipçisiydim fakat oynamak kısmet olmadı. Yukarıdakı araç listesini gördümde epey araç varmış. Bunları tek tek mı yazdın kayıtlımıydı acaba ? ..

GT5 Çıkınca almayı düşünenlerdenim. Başkada Araba yarışı similatörü düşünmüyorum. Yok Need For Speed yok Ridge Racer hikaye bence GT çok daha ayrı bir oyun. Gerek Grafik Gerek Kalite Gerek Kontorl. Herşeyiyle.

İşallah online turnuva yapmak kısmet olur . Dünya gözü ile donanımhaberdeki dostlarla PS3 de GT5 turnuvası yapmadan gitmemiş oluruz.

Sevgilerimle,

• quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Ooo Soner Hocam Club Acarda Uye Olunmazmı ?? Ekle beni soner abi. PSN: ozdamar

derecem şuan için yok . drift yapmayı başaramıyorum.

Öğrencem işallah. GT nin sıkı takipçisiydim fakat oynamak kısmet olmadı. Yukarıdakı araç listesini gördümde epey araç varmış. Bunları tek tek mı yazdın kayıtlımıydı acaba ? ..

GT5 Çıkınca almayı düşünenlerdenim. Başkada Araba yarışı similatörü düşünmüyorum. Yok Need For Speed yok Ridge Racer hikaye bence GT çok daha ayrı bir oyun. Gerek Grafik Gerek Kalite Gerek Kontorl. Herşeyiyle.

İşallah online turnuva yapmak kısmet olur . Dünya gözü ile donanımhaberdeki dostlarla PS3 de GT5 turnuvası yapmadan gitmemiş oluruz.

Sevgilerimle,

ekledim yusuf saolasın...
    araçlar arşivimde yazili olarak kayitliydi...

• benide al!

kelto3 istersen yardım edebilirim imza konusunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTACON

benide al!

kelto3 istersen yardım edebilirim imza konusunda

tamam cağri ekliyorum senide...

imza konusunda harbiden yardim edersen çok sevinirirm

• işte türkün gücü budur arkadaşlar dünya top 10 listesinin ilk 5 inde 2 türk biri benim diğeri sly_23 işte buyrun bakın...

GRAN TURISMO HD TURNUVASI BAŞLADI(PS3 GAMEPAD ÖDÜLLÜ) VOL.2
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelto3

işte türkün gücü budur arkadaşlar dünya top 10 listesinin ilk 5 inde 2 türk biri benim diğeri sly_23 işte buyrun bakın...

GRAN TURISMO HD TURNUVASI BAŞLADI(PS3 GAMEPAD ÖDÜLLÜ) VOL.2

Bende COD3 te akşam alman çocukları deldim. 23 Frag yaptım hepsi kaçtı. Keşke çekseydim.

TÜRKÜN GÜCÜ . HELAL OLSUN SONER AĞBİ ARKANDAYIZ

SENİ YURTDIŞINA GT TURNUVASINA GÖNDERECEZ BENDE GELECEM YAN ONDANDA KALACAM AKŞAM PSP DEN WİFİ PES6 ATACAZ

• ulen gözlerimden uyku damlıyo viraj alamadım ya artık yarın gevurları geçeriz inşallah kelto3 tebrikler bu arada broo
  • sen ne diyosun odamdan mutafaga giderken el freni çekiyorum artik o derece etkisindeyim

@ozdamar eywallah yusuf bro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelto3 -- 14 Nisan 2007; 1:53:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelto3

sen ne diyosun odamdan mutafaga giderken el freni çekiyorum artik o derece etkisindeyim

yarın devam ederiz bro ben kaçtım herkesse iyi geceler gran turismo lu rüyalar dilerim

• Yav bende gt4 var. YAni ps3 yok daha.. Bi alim de sonbahar gibi inşallah rekorlara koşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Yav bende gt4 var. YAni ps3 yok daha.. Bi alim de sonbahar gibi inşallah rekorlara koşim

inşallah dostum.
    bu arada gt4 te mission lar çok zordu onlarin yarisini bitiremedim çok kastim ama olmamişti.%95.5 ini bitirmiştim...
  • Evet yav hem zaman hem sinir törpüsü bazı bölümler. Uzun zamandır oynayamıyorum valla. Bi ara bakim yine
  • ben de üye olmak istiyorum sırf gt4 için ps2 aldım mersinde gt4 bulamıorm lütfen yardım edin bütün çarşıyı dolaşcam bugün bakmadıım yerlere bakcam olmadı istanbul dan getirtcem
  • Benide ekleyin ltfn.İlk baslarda büyük 1 hevesle oynadım ama sonra gt3 olmadadıgı ve 100.000 cr trade yapamadıgım için 1 süre ara verdim seride sade gt 4 oynadıgım için yardımınıza ihtiyacım var baslangıcta seçilecek en iyi arac vs tşk...
  • Beni de ekleyin. Gran Turismo 1'den beri oynarım. Kuzenimle Impreza'larla ezberlemediğimiz pist kalmadı.

kelto3,

Senden şiddetle GT HD drift tavsiyeleri istiyorum!
  • arkadaşlar eklledim hepinizi

@alwex dostum mersinde teknosa veya D&r varsa bak derim oyunun fiyati çok düştü 40 ytl falan olmasi lazim...

@tnntdragon dostum ilk basta alacagin arac ikinci el olsun iyi ozellikli olsun ve yaris secenegide fazla olmasina özen göster...

@MegriM dostum sly_23 ünde dediği gibi viraja girmeden önce hızını belirle,belirlediğin hızla gir viraja el frenini çek birak,sonra gaz vermeye basla arabanın durumuna göre yani baktin savruluyo elinini gazdan çek...
    bide araba ayarlarini iyi yap...
  • Hangi arabayla oynuyorsun, arkadan itişlilerle herhalde değil mi?
  • ferrari 599 '06
  • 2. el araba aldıktan sonra yağını değiştirin bence performansı baya bi etkilio aradaki farkı göreceksiniz
    cevap için saol kelto bi bakarm
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.