|
Bildirim
Forza sim mi iyi ? Forzayı sim olarak dümyada takan var mı acaba çarpışan oto simi olur anca |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
plus extraya gelse bide |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozer928 -- 22 Şubat 2023; 19:28:15 > |
|
Forza sim mi iyi ? Forzayı sim olarak dümyada takan var mı acaba çarpışan oto simi olur anca < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Onların da kusuru yok değil. |
Forza Motorsport 7'nin dengi yok şu an piyasada. iRacing ve Asetta Competizion var evet güzel oyunlar ama kesinlikle denk değiller. Bunu da 8 senedir sim ve arcade ne varsa oynayan biri olarak söylüyorum. |
Kusursuzu yok zaten ama gt 8 gibi daha sürücü kaplaması koymaya üşenen tırt oyun varken Forza Motorsport 7, s class oyun oluyor. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
FM7 S class mı? Espriye gel. Konu başlığı buna kayarsa tutana aşk ola. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
6 senelik oyunun iliğini sömürenlerle daha geçen sene çıkmış ve denk olamayan oyunu mu kıyaslıyorsun aktiflik olarak? Üzerine Forza Horizon 4 çıktı, 5 çıktı, bu sene de Forza Motorsport 8 çıkacak. Girip bakabilirsin bu oyunların comminity's'ine. |
Size kalsa NFS Unborn falan övüyorsunuz :D Forza Horizon 1'den ve Forza Motorsport 5'den itibaren bütün seriyi ve diğer oyunları oynadım. Yaklaşık 10 sene falan yapıyor. Emin ol, hepsi tırt oyunlar. Bi Asetta Competizion, bir de iracing. Bu kadar. Geri kalanlar Forza'ların dengi bile değil. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 23 Şubat 2023; 11:39:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kudurun. Parasını verip sim kurup yıllarca deneyimlediğim bilgileri aktarıyorum. Sizde gamepad ile 5 saat oynayarak saçma sapan yorum yapıyorsunuz. Eminim hiçbiriniz Forza Motorsport'u oynamamışsınızdır. |