Şimdi Ara

Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | (265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.305
Cevap
133
Favori
274.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Henüz 24 saat yarışlarını yapamıyorum yıldız eksiğim olduğu için ama gtplanette bazı kişiler açtığını söylemiş ne derece doğru bilmiyorum hatta kaydetme özelliği ve b-spec gelirse iyi olur demişler. Demek ki 24 saat için kaydetme imkanı yok yani 4 saat yarışıp sonra oyunu durdurup vakit buldukça devam etmek gerekiyor ki bu da ps5 in sürekli açık kalması demek. Net bir bilgiye ulaşamadım en iyisi kendim açayım göreyim :)

GTS-GT7 - GTTY Dayanıklılık Şampiyonası Şampiyonluğu

eracingacademy - 2.si
    TOSFED - Dijital Kış Kupası 3.sü
    Real Racing is better than any Racing Simulator...
  • Oyuna 2.5 yilda 115 saat ayirabilmis, 40 level ve yarislarin da yuzde 75ini bitirmis, haftada iki uc saat haftalik event bitirmek disinda oyunu acmayan benim gibi birisi icin dlc gereksiz duruyor ama fiyat cok uygun geldi acikcasi zam falan gelirse hic alamam diye de korkuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

eracingacademy - 2.si
  • Gt4 de mi ne vardı böyle saçma olmuş.Ps açık bırakıyorduk.

Önceleri 3 kişi toplanıp 8'er saat sürüyorlardı.

Sarthe Circuit 24 Saat II ( NTSC-J sürümü dışında Circuit de la Sarthe 24 Saat II olarak adlandırılır) Gran Turismo 4'te bulunan ve 2004 Le Mans 24 Saat etkinliği tarzında ancak Mulsanne Düzlüğü'ndeki şikanlar olmadan kopyalanması için tasarlanmış bir dayanıklılık etkinliğidir. A-Spec kullanırken bu etkinlikte yarışmak için Uluslararası A lisansı gereklidir. Ancak, oyuncu zamanın ilerlemesini hızlandırmak ve etkinliği daha uygun bir 8 saatte tamamlamak için B-Spec'i kullanabilir, ancak pit alanına girilirse süre sıfırlanabilir. PS2'nin sınırlamaları nedeniyle, etkinlik gerçek zamanlı 24 saatlik bir oyun süresi boyunca gerçekleşse de yarış sırasında ne hava durumu ne de günün saati değişir. Sarthe Circuit 24 Saat I'de olduğu gibi , bu etkinliğin tüm gün boyunca tamamlanması gerektiğinden yarış ortasında oyunu kaydetmenin bir yolu yoktur.

Bu etkinliği kazanan oyuncuya 2003 Le Mans 24 Saat yarışını kazanan Bentley Speed ​​8 Yarış Arabası '03 ödülü verilecek.

Sarthe Circuit 24 Hours I ( NTSC-J sürümü dışında Circuit de la Sarthe 24h I olarak adlandırılır) , Gran Turismo 4'te modern zamanların (1990'lar-2000'ler) 24 Saat Le Mans etkinliği tarzında kopyalanması için tasarlanmış bir dayanıklılık etkinliğidir. A-Spec kullanırken bu etkinlikte yarışmak için Uluslararası A lisansı gerekir. Ancak, oyuncu zamanın ilerlemesini hızlandırmak ve etkinliği daha uygun bir 8 saatte tamamlamak için B-Spec'i kullanabilir, ancak pitlere girildiğinde zamanın ilerlemesi sıfırlanır. PS2'nin sınırlamaları nedeniyle, etkinlik gerçek zamanlı oyun süresi olan 24 saat boyunca gerçekleşse de yarış sırasında ne hava durumu ne de günün saati değişir. Ayrıca, pitlere girdiğinizde bile oyunu yarış ortasında kaydetmenin bir yolu yoktur ve bu, konsolu bütün gün açık bırakmak zorunda kalacağınız için bitirmek sıkıcı olabilir.

Bu etkinliği kazanan oyuncuya 2001 Le Mans 24 Saat yarışını kazanan Audi R8 Yarış Arabası '01 ödülü verilir.

• Engin_Karakurt E kullanıcısına yanıt
    Eskiden bu uzun dayaniklilik yarislarini hep kendim yapardim. Cihazi kapatirdim sonra musait olunca ertesi gun devam ederdim. B-Spec modunda olanlar zaten otomatik kendi yapardi. Ben tam bitirmistim hic unutmam, Kazu kaydetme ozelligi getirmisti oyuna, pite girince kaydedebiliyordun yarisi. Ama ben cok onceden bitirdigim icin kaydetme ozelligi bir isime yaramamisti😀

eracingacademy - 2.si
  • vcx V kullanıcısına yanıt

Bende kaydetme özelliği yokken, cihazı açık bırakarak bir 24 saatlik yarış tamamlamıştım.Ama gerçekten yorucu,.Kesinlikle kaydetme özelliği gelmeli

Hocam böyle bir resim karşıma çıktı bugün ama benim youtube’ta vs. baktığım kadarıyla kaydetme yok sanırım

Bunu ben de gordum ama ben 8 saatlik yarisa giris yaptim denemek icin. Hicbir sekilde ne menuyu actigimda ne de pite girdigimdeki menude save ozelligi yok. Yani bu resim sahte mi gercek mi anlamadim. 24 saat yarislarini yapanlar su an cihazi acik birakarak yaptiklarini soyluyor.

GÜNCELLEME: Şimdi merakımdan tekrardan gtplanet e girdim yeni bilgi var mı diye birisi şöyle demiş.

kaydetme olayı çalışıyor ama en az 7 tur atmış olmak lazım en azından 6 saatlik Suzukada durum böyleydi diyor. Tek tur denediğimde olmamıştı diyor ki ben de sizlere olmadığını belirttim, devam ediyor diyor ki tekrar denedim ve 8 tur attıktan sonra oyundan direkt çıktım diyor ve tekrar giriş yaptığımda 7. turdan ve rolling start olarak başladı oyun sanki kırmızı bayrak çıkmışta güvenlik aracı devreye girmiş ve sanki güvenlik aracı eşliğinde yeniden baslaniyor gibi hareketli start olarak 8 değil 7. turda başlattı diyor. Eğer böyleyse bu iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcx -- 7 Aralık 2025; 7:39:7 >
  • Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |PlayStationyoutube
    https://www.gran-turismo.com/us/ Spec III Update and the Power Pack Add-on for Gran Turismo 7 is available Thursday, December 4 at 00:00 PST.* 8:00am BST / 4:00pm JST. *Internet connection required for update. #ps5 #ps5games #psvr2 #psvr2games #granturismo7
    https://youtu.be/xaVp2f2pf90?si=Ug6rIW2msScPN5pk

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti

Harika. Daha DLC yi satın almadım ama sabırsızlanıyorum

• Sophy’e karsi galip gelmenin en onemli kriterlerinden biri her turu ayni surede stabil donebilmek. O zaman farki acar veya acilmis farki koruyabilirsiniz. Bakin burada kendi yarisimdan ornek paylastim. Sol altta lastiklerin durumuna bakin buna ragmen surelerimi hep stabil tutmaya calistim. 1:08-1:09 arasinda tutunca kazanmanin yolunu acmis oldum. Bunu saglayamazsaniz rakiplerinizin gerisinde kalabilirsiniz. Minimum hata istiyor yarislar maalesef.

eracingacademy - 2.si

• Evet power pack güzel olmuş. Yapay zeka daha rekabetçi fakat. 3 araçtan birinciyi seçersem her yarışı farkla kazanıyorum. İkinci ve üçüncü araçlarda düzlüklerde çok fark atıyorlar bu seferde. Rekabet açısından genelde ikinci aracı kullanıyorum. Bu durumu biraz daha dengeleyebilirlerdi sadece düzlük hızı olarak yavaşlatılmamalıydı. Onun dışında yapay zekanın çok agresif atakları oluyor virajlarda bu çok güzel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    1. Fizik Simülasyon Modeli

- 'Vites Değiştirme: Düz Vites' seçeneği 'Yardım Ayarları'nda açıkken, motoru zorlayacak aşırı yüksek devirlerde vites küçültme komutlarının devre dışı bırakılması sağlandı;
     - Şu otomobillerin motor volan eylemsizlik momenti optimize edildi:
      ・HYUNDAI N 2025 Vision Gran Turismo (Gr.1)
      ・Aston Martin Valkyrie '21

- Aşağıdaki otomobillerin süspansiyon dinamikleri ayarlandı:
      ・Jaguar Vision Gran Turismo Coupé
      ・Jaguar Vision Gran Turismo Roadster
      ・Jaguar Vision Gran Turismo SV
      ・Volkswagen ID.R '19

Sonuç olarak, yukarıdaki otomobillerin Performans Puanları (PP) bu değişiklikler doğrultusunda güncellendi.

2. Power Pack

- Yarış etkinlikleri kapsamındaki oyun dengesi ve Rakip Otomobillerin yapay zekâ davranışları güncellendi.

3. Direksiyon Kontrol Cihazları

- Direksiyon setlerinin güç geri bildirim (FFB) hissi iyileştirildi.

4. Çok Oyunculu

- 'Lobi'de oda listesinin sadece ilk sayfasının görünmesine yol açan hata giderildi.

eracingacademy - 2.si

• Nitro yu hangi yarışlarda nasıl kullanıyoruz?

• Bu arada gtplanette sordum power packte biberli secenegi secmek yapay zekayi zorlastirmiyormus, yapay zeka ayni kaliyor ancak kontrolu daha zor bir arac secerek yarisi daha mucadeleci bir yapiya donusturmus oluyoruz. Baska yorumlari da okudum ayni seyler soyleniyor. Bugun gelen guncelleme de ayrica zaten yapay zeka dengesizligini de gidermisler. Bazi yarislarda anlamsiz hizlilardi. Umarim duzelmistir.

eracingacademy - 2.si

ben de bakmıştım ona. bazı yarışlarda biberliyi seçmek düzden daha iyi oluyormuş ama kişiden kişiye değişiyor yeteneğine göre tabii. bugün gelen güncellemeyle daha da düz adam dostu olmuştur power pack umarım. ben günde 1-2 yarış yapıp çıkıyorum çok iyi olmak gibi bir iddiam da yok. zaten rekabetçi oynamak istesem online yarışa girerim. belli bir miktar zorluğa tabii ki okeyim ama bu kadar da stabil olmasına gerek yok yapay zekanın diye düşünüyorum.

6 saat Suzuka
    8 saat Spa
    24 saat Nürburgring Nordschleife
    24 saat Le Mans

eracingacademy - 2.si

Tebrikler hocam, çabucak yedin bitirdin dlc yi.

eracingacademy - 2.si
    Dayanıklılık yarışlarında belirli bölümlerde kayıt alabiliyormuyuz acaba? Örneğin 6 saatlik yarışta cihazı kapatmadan bitirmek zorundamıyız yarışı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.