Şimdi Ara

Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.488
Cevap
115
Favori
217.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Source kullanıcısına yanıt
    TOCA çok iyiydi ama sistem zorluyordu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

    Kendim bile bazı şeylerde gençlere fikir sorulması taraftarıyım. Kafamız artık eski, yenilikleri düşünemiyoruz. Kazu'nun bayrağı birisine devretmesi lazım artık.

  • Kaydettim , ilk fırsatta izleyeceğim. GT benim için yani ilk oyundan beri seriyi takip eden oyuncular için cidden çok şey ifade ediyor . Çok güzel hisler yaşattı vakti zamanında bu seri bana ama malesef beşinci oyun ile birlikte başka bir yola ve başka bir kitleye hitap etme yolunda gibi geliyor bana. Veyahut günümüz oyunculuğunun geldiği noktaya Kazu da kendini kaptırmış ve bende diğerleri gibi yapmalıyım diyip bazı özel şeyleri öldürmüş serideki ne yazık ki ... Özellikle GT sport benim için büyük bir hayal kırıklığı olmuştu . Temelde yine ciddi keyif vermeye devam etti ama ilk oyunların yolundan ilerlemeyip bambaşka şeyler üzerinde yoğunlaşmaları ben ve benim gibi düşünenleri üzdü kısacası ...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venom800 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah üstad, Kazu' nun istekleri ile SCE' nin istekleri muhtemelen uyuşmuyor. Yoksa Kazu okuduğum kadarıyla oyunun daha farklı bir noktaya gitmesini istiyor. Yine varsa yorumlarınızı buraya ya da videoya belirtirseniz sevinirim. Mutlaka gözümden kaçan bir nokta/noktalar olmuştur. En azından izleyen yerli oyuncular için fikir oluştursun istiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vcx V kullanıcısına yanıt

    Çok doğru hatırlıyorsunuz :) test drive markasının yeniden yükselişe geçtiği oyun olan TDU sayesinde biz yarış severler de arcade yapıda olan ama güzel bir fizik motoruna sahip ve hatta oyun bitince açılan hardcore mode adı altında tamamen gerçekçi bir sürüş debeyimi için varolan bir modu deneyim etmiştik . O günlerin motivasyonu ile bir sayfa yapıp çeşitli tdu paylaşımları yaptık forumdan bazı dostlarla uzun süre ...


    Aranızda hatırlayan olur mu bilemiyorum ama Kazu bir röportajında ( hatta GT konularından birinde ben dahil epeyce forumdaş bu konu ile ilgili fikir beyan etmiştik :) ileride gran turismo için bir açık dünya sürüş tecrübesi ekleyeceğinden , daha doğru böyle bir şeyin ihtimal dahilinde olduğundan bahsetmişti. O kadar heveslenmiştim ki o söz ile anlatamam. Hatta o zamanlar bunun gran turismo sport ile değil de sonraki büyük devam oyunu olacak yedinci oyun ile geleceğini hayal etmiştik ama olmadı tabi :) yani olsa nasıl olur bilemiyorum tabi ama artık bazı şeylerin ben ve benim gibi düşünen oyunculara hitap etmediği bir gerçek .


    Zaten çoğu durumda oyun firmaları için hedef kitle olacak yaşı çoktan geçtim... Dolayısıyla elbette benim yaş aralığımı düşünerek bir yapım gelmesini beklemek pek gerçekçi değil . Hani 35 yaşını geçen bir çok oyuncu şu sözü ara ara söyler ya ' acaba oyunlar mı sıktı yoksa yapılan oyunlar mı çok yavan hale gelmeye başladı ' işte bu sorunun cevabı benim için oyunların çoğunun yavan hale gelmiş olması. 20 sene önce bir çok şeyi ya ilk defa görüyorduk ya da ilk gördüğümüzüj daha gelişmişi ile karşılaşıyorduk. Şimdi ise o kadar çok yeniden ısıtıp önümüze koyma durumu var ki , bünye kaldırmıyor artık böyle yavan seyleri ...eskiden olduğu gibi orjinal bir şeyler bekleyip eskisinin aynısı hatta daha da kötüsünü görmek üzüyor . Hal böyle olunca eski oyunları oynarım o halde demek geliyor içimden haliyle ... O kadar çok anım var ki şu gran turismo serisi ile , bir çoğunuzun da benzer şeyler düşündüğünü tahmin ediyorum. Ama işte insan bir yerden sonra hala aynı hayalara tahammül edemez hale geliyor ... Yaşlanıyoruz doğal olarak :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 44 yaşında 14 yıllık bir GT sever olarak bugün 2 turluk gr4 Nordschleife yarışı yaptım ve çok zevk aldım, bu hafta her gün yapacağım. Eften püften eksiklere takılmıyorum,
    bu sürüş zevki ve oynanabilirlik başka oyunda yok bence
    Ayrıca yapay zeka istediği kadar iyi olsun, tek bir arkadaşla yarışmayı tercih ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arda_tirmas kullanıcısına yanıt

    Ya önemli olan da bu aslına bakarsanız. Bir şekilde keyif alınıyorsa başkasının söylediğinin pek anlamı olmuyor:) çoğu zaman sövsemde bende o müthiş yeşil cehenneme adım atınca bir şeyler oluyor , hiçbir olumsuzluğu hatırlamadan sadece o pistte yol alırken buluyorum kendimi :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun ödül sistemi iyice b*ka battı afedersiniz. 6 yıldızlı bilette seçenekler arasında sadece araba parçası ve davetiye bulunuyor. Egzoz borusu falan çıkıyor al bir tarafına sok der gibi. Bu ne gerçekten?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venom800 kullanıcısına yanıt
    Eskiden orijinallik vardı şimdi sadece grafik tabanlı oyunlar görüyoruz. Hikâye uzasın diye aynı görevlerin konulması ise cabası oluyor. Bunun sebebi oyuncu kitlesinin değişmesi bence, bizim nesil orijinallikten yanaydı, yeni nesil genç arkadaşlarımız bizden daha farklı, grafiğin daha iyi olduğu ya da vuran kıran oyunların daha ön planda olduğu bir yaklaşım sergiliyorlar diye düşünüyorum... Misal ben, 30 saat süre sunan bir oyun yerine 5 saat süre sunan ama tadı damağımda kalan bir oyunu tercih ederim ki 30 saat bana çok gereksiz geliyor, neticede bu bir oyun ve stres atmak esas amaç benim için, en azından şimdilik böyle düşünüyorum...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu arada işin garibi, T150Pro direksiyon olmasına rağmen DS ile oynamak daha çok hoşuma gitti.


    Şu tetiklerin geri bildirimi değişmesi muhabbeti nasıl olabilir ki yeeaaa falan diyordum, ilk oynadığım oyun bu oldu ve fren pedalı hissiyatını görünce ve her araca göre farklı tepki görünce yuh dedim, sanırım bundan hoşuma gitti, direksiyonu da yok kur kaldır bilmemne, yine de bakacağım gerçi, ondaki FF tepkileri daha güzel oluyor.


    Ancak bunlara rağmen hala başarılı, sanki GT Sport ve DualShock'ta bu hissiyat yoktu, onda da jiroskop ile kontrol vardı hesapta ama bu çok daha hassas ve güzel geldi.

  • arda_tirmas kullanıcısına yanıt

    Yaşlar yakın, isimler, nikler tanıdık, görüşler fikirler benzer Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | 


    Bizden sonraki nesil, grafiklere şuna buna acayip takık. Tanıtım videosunda gördüğü 5-10sn'den oyun kötü mü değil mi diye anında fikir yürütüyor, çöp olup olmadığına karar veriyor. Onun haricinde oyun firmaları da süper çakal, eskisi gibi gerçekten kaliteli ürünler sunmak yerine "aldatmaca" üzerinden gitmeye çalışıyorlar. Grafikleri alla pulla, oyun süresini uzat, ama içeriği salla. Ulan asıl olay zaten içerikti?


    Veya "Hype" muhabbeti. Millet bir kapılıyor, allaaaahhhh..


    Gördüğümüz gibi GT'de bile halen memnun olmadığımız şeyler var. Evet...


    Ama bize düşen nedir, alıp oynamak, zevk alıyorsam, keyif alıyorsam bitti ya... Örneğin Cyberpunk acayip bir hype ile geldi, sonradan nispeten düzeldi, hala gömüyor millet. Ben oynuyorum, inatla, keyif de alıyorum, grafikler güzel, ortam güzel. Akşama 2 GT atıyorum, budurrr... Bana ne arabanın çarpışmasından bilmemnesinden. Ha yapay zeka daha güzel olsa mıydı evet olsaydı ama dediğin gibi hocam, arkadaşla yarış, online yarış, zaten keyif alıyorsun. Bittiiii....





  • Bugün günlük yarışlara Nordschleife gelir de kaçırır mıyım? :)


    Gt Sport ve GT7 de en iyi olduğum tek pist online da burası. Yarışlar çok zevkli. Tüm hafta yarışılır.


    Bu video da günün en beğenmediğim performansımdan ama buna rağmen birinci geldiğim bir yarış oldu. Hep iyi yarışları koyacak değiliz ya biraz da kötü performans ama iyi sonuçlarla bitenleri koyalım :)



    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |Gran Turismo ALPyoutube
    I made some bad mistakes but at the end I won the race at Nurburgring Nordschleife in Gran Turismo 7. I know how to win at this track :) #granturismo7 #nurburgring #nordschleife
    https://www.youtube.com/watch?v=ilPNlhE8TtU
  • Impreza ile 7.21 yapmıştım, yarın gtr deneyeyim 7.15 e inmek lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 7.12 yaptim ama yetmiyor bir yerden sonra. Her yarisa 5. Ya da 6. Basliyorum cunku surucu derecem yuksek. 7.10 un altinda yapmam lazim ama kolla nasil inerim bilmiyorum. Zor.

    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcx -- 19 Temmuz 2022; 11:2:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuomir kullanıcısına yanıt

    Bugün verdiği 6 yıldızdan ödül olarak bunu verdi, seçeneklerde iki araba ve para da vardı



    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vcx V kullanıcısına yanıt

    7.12 çok iyi, 7.18 yaptım şimdilik

    GTR ile elimi kolumu sallaya sallaya birinci oldum ama rakipler zayıftı, B ye çıkarsam daha zor olur

    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arda_tirmas kullanıcısına yanıt

    Tebrikler. Valla ben yarışmayı bıraktım çünkü hep A+S lerle aynı odaya koyuyor beni. 9. kuğu zor alıyorum. Adil olmayan bir sınıflandırmada yarışmak puan kaybına neden olacağı için ne yazık ki çok sevdiğim bu yarışı bırakmak zorunda kaldım.

  • arda_tirmas kullanıcısına yanıt

    Bana dün 6 yıldız rulet biletinde sadece motor parçaları sunuldu :)

  • vcx V kullanıcısına yanıt

    Taktik vereyim, girişi son 15 20 saniyede yapınca düşük seviye oyunculara rast geliyorsun, erken girince genelde üst seviye oluyor, işe yarıyor göreceksin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arda_tirmas kullanıcısına yanıt

    Olabilir sisteme hesaplama zamanı tanımamış oluyorsun böylece son dakika geldiğin için bocaliyor. Denedim 4 ya da 5 siradan kalkiyorum ama hepsi B-S en azindan




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcx -- 19 Temmuz 2022; 15:0:50 >
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.