Şimdi Ara

Gran Turismo 6'da 400 TL'ye Sanal Araba! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: burocker86<br><br>Zaten Gt'yi oynarken en büyük amaç sıfırdan başlayıp iyi bir garaj oluşturmak ve tüm yarışları kazanmak.Böyle olursa bi anlamı kalmaz ki.<br><br>Gören de oyunda bir hikaye ya da senaryo var da en iyi arabaları alınca daha avantajlı olacaksın sanar.</blockquote><br><br>sen bunu böyle karşılarsan yarın bi gün hikayeyi veya daha güçlü arabayı sana 400 tl'den kakalarlar. bu kadar sığ düşünmeyin

oyunu hiç oynamadığın belli. eğer şayet bir gün oynamaya kalkışırsan ama gerçekten oynamaya kalkışırsan anlıycaksınki gerçek para verip araba almaya hiç gerek olmadığını. oyundaki amaç en iyi arabayı almak değil sürüş becerini ve tekniğini geliştirmek.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Sony bu seriyi böyle icine edecekse buyur birlikde edelim :) yaksmadi bu kez hic yakismadi ciddiyim.

• konsola para ver oyuna para ver plus üyeliğine para ver yetmiyor orjinal oyun diye savun etrafta, gelsin senden micro ödeme diye içerik için oyunun fiyatında fazla para iste adalet bunun neresinde??

• kazıklayacak adma arıyorlar oldu canım :D 400 tl

• Flaş oyunlar üzerinden insanları kaz gibi yolmaya çalışan bir zihniyet korsan oyunlardan uğradıkları mağduriyeti dile getirirken birkez daha düşünmeli...

• Ben bunda 4 5 ay önce "Yeni nesil konsollar bekleneni veremeyecek ve hayal kırıklığı olacak"dediğimde herkes beni eksi yağmuruna tutmuştu ama al işte,yavaş yavaş tüm olumsuzluklar ve bizlerin zararına haberler çoğalıyor.Bir konsol ne kadar çok faydası varsa o kadar çok zararı var.Bir oyun alıyorsunuz 200 liraya ve sadece sneryosunu oynayabiliyorsunuz,mp co op gibi modları oynamak için plus denilen saçmalığa her ay para vermek zorunda kalacaksan ne mantığı kaldı o oyuna 200 lira vermenin?Oyunu 170 lira yap ozaman.Sony içten sızan bir casus gibi herkesi kazıklamayı amaçlıyor gibime geldi.O kadar övdüğünüz sony'nin microsoft'dan farkı ne şimdi?Oyuna hem para ver,sonra oyuna dlc çıkar onlara para ver,o da yetmezmiş gibi oyun içinde para ve araba sat.Yok bi tarafımıza birşey sokmadığın kaldı be sony.Benim en sinir nokta ise halen daha bunları destekleyip her çıakrdığını kapıl kapış götüren engelli zihniyet.Beyinleri hipnoz olmuş firmalara.Kısacası ps4 ve sbox one oyunculuk için değil para kazanmak uğruna çıkarılmıştır.Cep dostu bir firma göremiyorum artık.

• Gran Turismo 6'da 400 TL'ye Sanal Araba!
  • Arkadaşlar Dlc konusundaki sıkıntılarını tek bir haberde kusmuşlar. DLC oyuncunun üzerine bir kamburdur. Ancak dikkatli okuyup anlamak lazım. Oyun ne yarım çıkıyor nede oyuncu sömürüsü içeriyor.

Bir an önce sahip olmak istersen SADECE o parayı veriyorsun. Acelen yoksa zaten o arabaya da başka bir çok arabaya da sahip olacaksın zaten...

Lütfen dikkat......

• Pek mikroluk bir tarafı kalmamış bu ödemenin. 400 liraya araba kiralasam daha çok zevk alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: haganeno

Arkadaşlar Dlc konusundaki sıkıntılarını tek bir haberde kusmuşlar. DLC oyuncunun üzerine bir kamburdur. Ancak dikkatli okuyup anlamak lazım. Oyun ne yarım çıkıyor nede oyuncu sömürüsü içeriyor.<br><br>Bir an önce sahip olmak istersen SADECE o parayı veriyorsun. Acelen yoksa zaten o arabaya da başka bir çok arabaya da sahip olacaksın zaten...<br><br>Lütfen dikkat......

koş git al.GElmiş birde utanmadan savunuyor mu ?
    2 tane aynı seviyede araba alsan konsolun fiyatını geçiyor.Tam bir rezillik...

• quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: haganeno<br><br>Arkadaşlar Dlc konusundaki sıkıntılarını tek bir haberde kusmuşlar. DLC oyuncunun üzerine bir kamburdur. Ancak dikkatli okuyup anlamak lazım. Oyun ne yarım çıkıyor nede oyuncu sömürüsü içeriyor.<br><br>Bir an önce sahip olmak istersen SADECE o parayı veriyorsun. Acelen yoksa zaten o arabaya da başka bir çok arabaya da sahip olacaksın zaten...<br><br>Lütfen dikkat......</blockquote><br><br>koş git al.GElmiş birde utanmadan savunuyor mu ? <br>2 tane aynı seviyede araba alsan konsolun fiyatını geçiyor.Tam bir rezillik...

Yok anlaşamayacağız. Arkadaşım alma o zaman. Bu kadar basit EA game'în bu tarz uygulamalarının hata olduğunu kanıtlayan biz oyunculardık. Gücünü küçümseme. Ben sadece o fiyata mahkum değilsin gerekli sabıra ve vakte sahipsen o arabaya sadece oyunu oynayarak alabilirsin dedim...?

• Fazla abartıyorsunuz hakkıyla almayanlara ona göre caydırıcı fiyat biçmişler. Ucuz olsa daha büyük sorun olurdu. Sadece seçenek sunuyor. isteyen de kendisi yarışıp bedava açar.
  • forza ile gt'deki micro odemeler bir degil.micro odemeler artik her oyunda olacaktir bir kere bunu kabul etmek gerek.ama forzadakiler oynanısı etkiliyorken gtdekiler hicbir sekilde oynanısı etkilemiyor bunu altini cizmek lazim,gt 5 teki ekonomoik yapi devam ediyor.
  • Bunlar hep FREE to play'in sonuçları.F2P'den tiksiniyorum.

• Bide oboş boş savunanlar var yahu. Tamamen saçmalık ! Sony'den beklemezdim diyemeyeceğim çünkü hala online pass kullanan tek firma kendileri.Saçmalık. Zaten GT6'yı PS3'e çıkararak paraya para demiyorlar üstüne üstlük birde bu . Oyunun kendisi dlc gibi zaten GT5'e.

Almayın aldırmayın oyunu
  • Hem oyunlar hem oyun içi dlc ler çok pahalandı gerçekten, bu işin sonu nereye gidiyor belli değil, oyun sektörü bir anda patlayabilir, insanları bir kere oyunlardan soğuttu mu bir daha toparlayamazlar, film sektörü tekrar yükselişe geçebilir.

2 tane yeni nesil oyun parasına yarı profesyonel RC araba, uçak alıp bu hobiye başlayabiliyorsunuz. Hiç değilse elinizle dokunduğunuz, kokladığınız bir şey, hatta 4 oyun parasına benzinli RC araba bile bulabiliyorsunuz.

Oyunlar, altı üstü üretim dahi yapamadığımız yazılımlar. Bu kadar pahalı olmaması gerekiyor. En pahalı hobilerden biri olan RC hobiyi bile geçti. Oyunculuk lüks bir hobi olmaya başlıyor.

• 23 senelik oyuncuyum
    korsanın "k"sına el sürmedim bugüne kadar
    ama sabrım taştı taşacak ayıp denen bişey var
  • Olayı bu kadar büyütmenin bir anlamı yok. En azından bu oyun için. O arabayı oyunu oynarsan zaten alacaksın. Bir gt oyuncusu olarak konuşuyorum isterlerse 1000 tl olsun benim için farketmez. Çünkü biliyorum ki o araba zaten birgün benim olacak. Ve o gün geldiğinde o arabayı hakkıyla kullanabilicek beceriye sahip olacağıma eminim

• GT6 sistemi forza 5 gibi acımasız değil. Bütün araçları yarışaracak rahatlıkla açabiliyorsunuz sıkıntı yok. GT5i sevenler bu oyunuda seviyor zaten.

Sonuçta kafanıza silah dayanmıyor istiyorsanız kendiniz yarışarak açın, istiyorsanız parasıyla bedelini ödeyerek unlock edin.
  • al birini vur ötekine...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.