Şimdi Ara

Gran Turismo 5 Direksiyon Standı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar Logitech G27 var elimde ancak okul dolayısıyla farklı bir şehre taşındığım için eskiden standım olan masamızı artık kullanamıyorum :) Hem yer kaplamayan (malum ev küçük) hemde çok pahalı olmayan bir stand arıyorum.Stand derken koltuklu olanlardan değil sadece direksiyon ve pedalları sabitleyeceğim bir şey lazım,ben koltuğumda oturup rahatça oynarım.Böyle stand aldığınız bir yer falan varsa veya satan arkadaş varsa lütfen yardımcı olsun.



  • Merhaba,

    Aşağıdaki ürün işinizi görecektir diye düşünüyorum.

    Site yetkilisi Alper bey ile yazışarak nasıl alabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

    http://www.hepisterdim.com/LOGITECH-G25-27-DIREKSIYON-SETLERI-ICIN-SEHPA_u_r_n_18.htm


    Saygılar.
  • Çok teşekkür ederim ürün yer kaplamaması açısından çok iyi duruyor fakat aklıma şey takıldı ben biraz direksiyonu sert kullanmayı severim de , döndürdüğümde çok oynarmı yerinden acaba kullandınızmı veya bi kullanan varsa daha iyi tavsiyesi olan falan yardım edebilirse çok sevinirim
  • basehunter B kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, ne demek. Bu tarz standlar az da olsa oynarlar, çünkü neticede bir yere sabit değil. Ben ürünü 2 yıldır kullanıyorum ve yarış koltuğuma ipler ile sabitlemek gereği duydum açıkçası (agresif kullanıyorsanız kesinlikle siz de sabitleme işlemleri yapmalısınız). Ayrıca yere sağlam basması için pedalların arkasına ağırlıklar ekledim, yerle sürtünmesi artsın diye. Sonuç güzel oldu, sabit bir stand oldu. Size de bu şekilde sabitlemeler yapmanızı öneririm.

    Stand yeterince sağlam ve ağır, malzeme kalitesi iyi, ama sıkıştırma vidalarını sürekli açıp kapatmak malzeme yıpranmasını artıracağı için her türlü malzemede olduğu gibi bu standta da bir miktar gevşeme yapabilir. Size tavsiyem bir kez güzelce ayarlayın, sıkıştırın ve bir daha kolay kolay gevşetmeyin.

    Paslanma, yamulma gibi hiçbir belirtisi yok, elimdeki ürün hala sıfır ürün gibi temiz

    Doğru bir şekilde kullandığınız takdirde bu fiyata bence güzel ürün.

    Saygılar.




  • Tamamdır çok teşekkür ederim en kısa sürede ürünü alıp kullanmaya başlayacağım.Daha sonra ürünle ilgili yorumlarımı sizinle paylaşırım.Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.