Şimdi Ara

GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR... (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.925
Cevap
0
Favori
34.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abicim PM attım, bu hafta bayağı yoğunum. vamp'a olanlar gerçekten üzücüydü, ne yapalım oldu bikere

Vallahi şu an da herhangi bir zaman mevcut değil.
  • Ya şimdi farkettim biz ne konuşuyoruz böyle ya, 3'11 falan... Delimiyiz biz abicim. ALTIN 3'20
  • Aklıma neler geliyor, neler? Şimdi sen bayağı bir sıkıntı da yapırsundur, bu adam 3'11 yapar mı diye? Kesin kendi kendini geçmeye uğraşıyorsundur. Arada aklına geliyordur; "Yok ya nereden geçecek, kolay değil, 3'12" diye.

Bilmem geçmişmiyimdir acaba, belkide geçememişimdir. Ne heyecan ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 2 Ağustos 2007; 19:46:48 >
  • Aslında heyecan olduğu doğru ama geçemiyeceğini hiç düşünmedim, daha önceki skorlarından dolayı. Kaldı ki ben 3.11 li bir skoru şanssızlık eseri kaybettim, yaklaşık olarak 3.11.5 falan olacaktı. Bu durumda sen de yapabilirsin öyle değilmi
    Oysa vamp ın skorunu geçemiyeceğini düşünmüştüm ama orada yanılttın beni
    Buradaki yarışlarda daima daha iyisini yapmaya çalıştığımızdan sınırları hep zorluyoruz, doğal olarak hata yapma oranıda artıyor. Örneğin bir turda sonunu getirebilseydim belkide 3.10 lu bir skor gelecekti ama bir şekilde bir virajda hata yapılıyor. Şansa da ihtiyaç var
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt_one

Aslında heyecan olduğu doğru ama geçemiyeceğini hiç düşünmedim, daha önceki skorlarından dolayı. Kaldı ki ben 3.11 li bir skoru şanssızlık eseri kaybettim, yaklaşık olarak 3.11.5 falan olacaktı. Bu durumda sen de yapabilirsin öyle değilmi
    Oysa vamp ın skorunu geçemiyeceğini düşünmüştüm ama orada yanılttın beni
    Buradaki yarışlarda daima daha iyisini yapmaya çalıştığımızdan sınırları hep zorluyoruz, doğal olarak hata yapma oranıda artıyor. Örneğin bir turda sonunu getirebilseydim belkide 3.10 lu bir skor gelecekti ama bir şekilde bir virajda hata yapılıyor. Şansa da ihtiyaç var

Kesinlikle!

• Demin tekrar denedim kendi skorumu geçemiyorum
    Anlayacağın 3.11 li bir skor yaparsan şimdiden kutlarım
    Nikinizin altında resim var, sanırım avatar deniyor, onu nereden seçiyorsunuz? Yoksa rütbem yetmiyormu avatara
  • quote:

Demin tekrar denedim kendi skorumu geçemiyorum
    Anlayacağın 3.11 li bir skor yaparsan şimdiden kutlarım
    Nikinizin altında resim var, sanırım avatar deniyor, onu nereden seçiyorsunuz? Yoksa rütbem yetmiyormu avatara

Profilim seçeneği var, DH'ın en üstlerinde, oraya girip avatar olarak seçtiğin resmi yüklüyorsun. Belirli şartları var (kaça kaç piksel, boyut gibi) sen yüklersin önce zaten tutmazsa sana ne olması gerektiğini söyler. Sanırım 64x64 piksel küçük boyutlu bir resim olması lazım.

• 3 kişi yarışmamıza rağmen konumuzun okunma ve cevaplanma sayısı oldukça iyi. Şöyle 2-3 kişi daha olsa çok daha iyi olacaktı. Bazıları okuyup katılacağını söyledi ama sonradan ses çıkmadı, skorlar ağır geldi galiba ne dersin Bundan sonra iyi skor yapmak yok tamammı
  • Sarthe de yarıştığımızdan aklıma geldi save lediğim missionlara baktım, mission18 de 9.07.0 skor yapmışı, nasıl? Seninde missionlardan save lediğin varmı?
  • quote:

3 kişi yarışmamıza rağmen konumuzun okunma ve cevaplanma sayısı oldukça iyi. Şöyle 2-3 kişi daha olsa çok daha iyi olacaktı. Bazıları okuyup katılacağını söyledi ama sonradan ses çıkmadı, skorlar ağır geldi galiba ne dersin Bundan sonra iyi skor yapmak yok tamammı

Bunu diyene bak

Artık bakıyorum avatarında var, hayırlı olsun. Keşke biraz daha katılım olsa.

• Avatarı nasıl ekleyeceğimi bilmiyordum sayende öğrendim teşekkür ederim. Hem burcum terazi hemde dengeyi severim. Skor konusunda millete biraz motivasyon verelim dedik
  • haftaya böle skorlar yapmayın be herkezin umudu kırılıyo
  • Bakacağız artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanbjk

haftaya böle skorlar yapmayın be herkezin umudu kırılıyo

Furkan sana daha önce söylemiştim tekrar söylüyorum, arcade modda hangi pistte ve hangi araçla yarışmak istersin yaz. Ben kazanırsam senin dediğini seçerim, license ı ise kendim seçeceğim, ama henüz düşünmeye başlamadım, solid faktörü var
  • Ya bu GT Concept'te bayağı güzelmiş. Az araç ve yol var ama, GT dünyasında bir yeniliktir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Ya bu GT Concept'te bayağı güzelmiş. Az araç ve yol var ama, GT dünyasında bir yeniliktir...

Grafikleri nasıl, gt4 ü aratıyormu? GT4 dekinde farklı bir pist yada araç varmı?
  • Grafikler GT3 ayarında. Bence gayet güzel, denemek lazım. Haftaya inşallah sende oynuyor olacaksın. Ancak oyunun oynanışı bildiğimiz GT'lerden farklı, çünkü bu daha çok bir arasürüm. Normalde GT'de arcade modda yaptığın yarışlar üzerine kurulmuş bir yapısı var.

Ama dediğim gibi bu bir GT, ölüsü yeter...
  • Dediğin gibi ölüsü yeter
    GT4 de en beğendiğiniz araç hangisi? Karar vermek zor ama Toyota altezza touring car ı çok beğendim, ama bunun yanında çok beğendiğim birsürü araç var. Örneğin nissan 350z lm race car, amemiya rx7, toyota supra jgtc... Bir tanesinde karar vermek gerçekten zor
  • Neyse ben azıcık GT4 kasayım.
  • Amma azimlisin, bravo, ben olsam daha önce olduğu gibi bırakmıştım herhalde
    Kazanan sen olursan nurburgringli bir yarış seçersen iyi olur. O pistte 34. görev nedeniyle az takılmadık. Ben kazanırsam öyle yapacam.
    Başarılar....
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.