Şimdi Ara

GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.925
Cevap
0
Favori
34.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gt_one
    Bravo ama tv den foto çekerken benim fotolar hep dalgalı oluyor, sizinkiler dalgasız. Ard arda çekimmi yapıyorsunuz yoksa başka bir tekniğimi var?

Vallahi bende Kodak makina var, flash'sız çekiyorum, dalgalanma falan da olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt_one
    En hızlımı bilmiyorum ama en iyi tur zamanını bence audi r8 le yaparsın modifiyesiz olarak. Yol tutuş, hızlanma ve azami hız faktörlerinin hepsini bir arada düşünürsek bunu tek geçerim.
    Daha iyisi f1 aracıdır tabi 24 saatlik nurburgring yarışını yapmadıysan açık değildir.

Yalnız bence bu Bentley'de sağlam araba. Bu araçta bir geyik var tesadüfen keşfettim. Biliyorsun ben manuel oynuyorum. Şimdi fren yapıyorsun ya, orada vitesi düşürmüyorum, tam minimuma yaklaşırken yani gazlayacağım zamandan kısa bir süre önce vitesi düşüyorum, ardından gaza abanıyorum, çok tesirli oluyor kavrama ve felaket bir hızlanmayla çıkıyorsun virajlardan. Bence sen de manuel oynasan felaket zamanlara imza atacaksın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 31 Temmuz 2007; 22:22:34 >
  • Bende canon var ama gönderdiklerimi cep le çektim.
    Sen oto mod damı çektin yoksa manuel demi? Manuel ise hangi ayarlarda
  • bu hafta brinci olan kimse ondan ricam arcade moddan belirli araba ve belirli bi yerde yarış olsun lisanslardan olmasın :)
  • Otomatik çekiyorum, fazla uğraşmaya gerek yok zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanbjk

bu hafta brinci olan kimse ondan ricam arcade moddan belirli araba ve belirli bi yerde yarış olsun lisanslardan olmasın :)

Arcade mod da yarış ta var ama ona pek rağbet olmadı, license testlerinde çok güzel yarışılıyor neden beğenmiyorsunuz anlamadım. üstelik kimse bu yarışlarda gayrimeşru yollardan extra avantaj elde edemiyor ve herkesin elinin altına license testleri var.
  • Abicim bu GT'ye felaket kafayı takmış durumdayım. Eskiden elimde GT ve GT2 vardı, bilmiyorum arada arkadaşlar yedi CD'leri. Geçen GT'yi indirdim, şimdi bende serinin eksik oyunları vardı onları indiriyorum. GT Concept Tokyo Genova, Gt 4 Prologue, GT 2. Bunlara resnkli kapakda çıkarttım DVD kutusuna koyacağım hepsini. GT ile GT2 için kendim DVD boyutunda kapak yaptım Photoshop'la, güzel oldu.

Şimdi benim önceden bildiğim ve oynayamadığım ve bir türlü göremediğim GT 2000 var. Bu oyunu bir bulsam indireceğim. Ama yok, yok, yok. Rapid'den indiriyorum üyelikle ama bulamadım bir türlü linkini. Piyasada bu oyunlar olsa alacağım orjinallerini ama bulunmuyor işte.
  • Taktığın belli oluyor 1. liği bırakmıyorsun
    Daha önce dediğim gibi ben ilk defa gt4 le başladım gt ye. Gt3 ü merak ediyorum şimdi oynasam zevk alırmıyım yoksa gt4 den sonra tadı olmazmı? Gerçi oynamaya karar versem birde bulma sorunu olacak ya neyse
  • Niye demedin abicim bende vardı, yollardım hepsini bir arada, hayretsin vallahi...
  • ndn mi license deil bu lisanslar uzun sürcek gibi neden dersen aslında çoğu o kdkr z<or deil sadece şu 1lap guide zor geliyo national a -10 daki mesala onda takıldım hep 10 da kalıyom çünkü hep 1lap guide oluyo bdede öle oldu :)
  • Biraz sabırla hepsini bitirecek ve oynadıkça oyunu daha iyi öğreneceksindir.
  • 1. orlsam dediğim gibi arcade de dediğim araç dediğim yer olrmu? hiç sanmıyom 1. olcağımı ama neyse :D
  • License testinin yanında birde arcade mode yarışıda ekliyoruz, bu hafta 1. olan iki yarış koyar, birisi license larda olur diğeri arcade modda zaten daha önce böyleydi. İsteyen herikisinde de kasar isteyen birine asılır.
    Bu arada license testleri yeni başlayana önce zor gelir ama pes etmeyip uğraşırsan bronz için uğraştığın anlar hatıralarda kalır, altın alırsın üstüne birde altın skoruna fark atarsın.
  •  GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR...
  • Dehşet-ül Felaket
  • Abicim ne yaptın sen ya, oldu mu şimdi. Göbeğim çatladı ya kendimi geçecem diye, şu zaman bak ya. Şimdi bir de bununla uğraşacağız, olacak iş mi bu. Bence hafta sonuna kadar geçilmez bu, belki hafta sonu o geniş zaman içinde deneyeceğim ama harbiden çok zor...
  • Bende geçilmemesini umut ediyorum bir haftada ben 1. olayım
    Gerçi senin el capitan dodge viper skorunu görünce yuhh dedim, bunda da 1. lik umudum pek yok aslında, el capitan skorum için tekrar kutlarım, çok iyiydi
  • Benim bu ara işler bayağı bir yoğun, hesapta yaz tatailindeyiz ama bir türlü yakamızı işlerden kurtaramadık. O yüzden hafta içi yoğun oluyorum. Hele bir hafta sonu gelsin ben bu testle biraz uğraşacağım, zamanın çok iyi ama geçilmez değil. Ben mümkün ama zor diyorum, bunu geçen artık zor geçilir.
  • şu national 10 da bide coffe break le yapılan bi görev var onları yapmadım coffe break ı yaptımmı onuda yapcam joystick i ii kullanamıyom tam :) dönerek düşürüyosun ya 100 tane sini ben düşürüyom zamanı 10 saniye fazladabn geçiyom :Dşimdi lik arcade modda 2kişilik fln oynuyom bide gran turismo mod da yarış yapıyom
  • Coffe Break'leri yapmasanda olur, sonucu etkilemiyorlar. Adı üstünde zaten kahve molası
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.