Şimdi Ara

Gran Turismo 4 Pc ye Çıktı Mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık saçma oldu ama neyse konuya gireyim. İsim vermiyim ama tanınmış bir torrent sitesinde oyun şuan PC/ISO olarak indirilebiliyor. Bende merak edip indirmeye başladım.

Fake midir yada emulator le falan mı oynanıyor bilmiyorum zaten yazılar rusça tercüme edip olayın ne olduğunu anlayabilirsek güzel olur.

## Производител : SCEA

## Сайт на производителя : Производител

## Снимки от играта :

## Коментар : Статус: 2008 год.

Жанр: Arcade / Racing (Cars) / 3D

Подобни игри: Need for Speed Underground 2, Need for Speed: Most Wanted, World Racing, World Racing 2,Test Drive Unlimited GOLD

Интерфейс: Английски (ENG)

Multiplayer: Не

Тук има повече от 700 реално съществуващи и превъзходно пресъздадени автомобили,50 трасета,режим Gran Turismo,който не е по силите на всеки играч - от изобилието на всевъзможни задачи, (издаване на лиценз за шофиране,десетки турнири...) просто е уникално пресъздаден!

Gran Turismo 4,безусловно се явява най-добрия авто-симулатор на PlayStation 2. Феновете на тази игра знаят че тази серия никога не е била на 100% симулатор,но тук чувството за пълен контрол над автомобила и усещането за реалност на случващото се,е уникално!

## Изисквания : WIN XP, Vista; Pentium 4 (Core 2 Duo E7400); RAM 1.0 Gb; Video 128 MB (Geforse 8400).

## Допълнително : За инсталацията: Зареждате в Daemon Tools и инсталирате в папка по избор. Играта е с емулатор.

Тествано на: Windows XP Professional (5.1 Build 2600) SP3, Intel Pentium Dual CPU E2200 2.20 GHz, 3.25 GB RAM,Video NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB).

NFO View NFO (1.42 kB)
    Advertising

Type Games/PC ISO
    Genre Racing, Sport, Simulator
    Last seeder Last active 33:31
    Size 3.97 GB (4,258,369,768 bytes)

Belki çok önceden vardı böyle birşey ben yeni farkettim bilmiyorum ama siteye yeni eklenen güncel dosyalar arasındaydı.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gran Turismo 4 PC'ye Çıktı mı?

"Gran Turismo 4" (GT4), Polyphony Digital tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından PlayStation 2 için 2004 yılında piyasaya sürülen popüler bir yarış video oyunudur.

Şu anda, "Gran Turismo 4"ün resmi olarak PC platformu için bir sürümü bulunmamaktadır. Oyun yalnızca PlayStation 2 konsolunda oynanabilir. Ancak, geliştiriciler tarafından resmi bir PC sürümü planlandığına veya geliştirildiğine dair herhangi bir açıklama yapılmamıştır.

Geçmişte, bazı hayranlar "Gran Turismo 4"ü PC'de taklit yoluyla oynatmanın yollarını bulmuştur. Ancak resmi olmayan taklitler, performans sorunları, hatalar ve yasal sorunlar gibi riskler taşır.

Resmi bir PC sürümü olmaması, "Gran Turismo 4"ün PC oyuncuları arasında popülerliğini sınırlamaktadır. Ancak PlayStation 2 konsoluna erişiminiz varsa, bu olağanüstü yarış oyununun keyfini çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • emülatör...
  • Akıcı ve oynanır ve joistik ide desteklerse çok güzel olur bence,sürüş fiziğini çok övüyorlardı denemiş oluruz.
  • oyun sadece iso dosyası olarak geliyor emulator olmayabilir.bende indiriyorum bakalım sonuc ne olacak
  • GT5 Pc ye gelse süper olur =)
  • Nediyon hacı iyimisin Sonuç ne emülator dür çalıssa bile sarmaz em. olduğu için

Gt5 i ps3 te bi oynayabilsek
  • abicim 250 tl ye alın bi ps2, eğlencenin dibine vurun. 250 tl ye doğru düzgün bir ekran kartı bile alınmaz ama ps2 alınır. pc deki ps2 emulatorleri 5 para etmez. emin olun ps2, verdiğiniz parayı son kuruşuna kadar hakeden bir cihaz. gt-3, gt-4, okami, gow 1-2, shadow of the collossus, burnout serileri, mgs-3, black, midnight club-3. bugüne kadar ben bu cihazı neden almadım diye kendinize nalet edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 13 Ocak 2010; 16:51:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 250 TL ye sıfır, 100-150 TL arası 2.el temiz PS2 almak en mantıklısı bencede.

Emülatörlerle hiç zevk almıyorum oyunlardan. Sırf bu yüzden PS1 alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beynini.delerim

abicim 250 tl ye alın bi ps2, eğlencenin dibine vurun. 250 tl ye doğru düzgün bir ekran kartı bile alınmaz ama ps2 alınır. pc deki ps2 emulatorleri 5 para etmez. emin olun ps2, verdiğiniz parayı son kuruşuna kadar hakeden bir cihaz. gt-3, gt-4, okami, gow 1-2, shadow of the collossus, burnout serileri, mgs-3, black, midnight club-3. bugüne kadar ben bu cihazı neden almadım diye kendinize nalet edersiniz

çok mantıklı aslında fiyatları da düştü.. Daha önce ps kullanmadıgım için bilmiyorum o yüzden bi sorum olacak yeni cıkan oyunları ps2'de oynayabiliyormuyuz ? mesela fifa 10 pes 2010 falan

• Fifa 10, PES 2010, NBA 2k10 gibi spor oyunları PS2 ye çıkmaya devam ediyor ancak bu seriler dışında pek oyun çıkmıyor artık PS2 ye.

Tabiki oynamadıysanız eğer daha önce çıkan çok kaliteli onlarca oyun var. Bence PS2 alınmasının sebebi bu olmalı. Yani yeni çıkacak oyunlar için değil daha önce çıkan efsane oyunlar için alınmalı PS2. Arkadaş birkaç örnek vermiş bu oyunlara. God of War 1-2, Metal Gear Solid 2-3, Black, ICO, Shadow of Colussus, Devil May Cry 3, Gran Turismo 3-4, Tekken 5, Street Fighter 3, Rachet & Clank serisi, Final Fantasy X, Final Fantasy X-2, Final Fantasy XII, Midnight Club 3 DUB Edition, Fatal Frame serileri, Okami, Onimusha serisi, Resident Evil 4,....vs uzar gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

quote:

abicim 250 tl ye alın bi ps2, eğlencenin dibine vurun. 250 tl ye doğru düzgün bir ekran kartı bile alınmaz ama ps2 alınır. pc deki ps2 emulatorleri 5 para etmez. emin olun ps2, verdiğiniz parayı son kuruşuna kadar hakeden bir cihaz. gt-3, gt-4, okami, gow 1-2, shadow of the collossus, burnout serileri, mgs-3, black, midnight club-3. bugüne kadar ben bu cihazı neden almadım diye kendinize nalet edersiniz

çok mantıklı aslında fiyatları da düştü.. Daha önce ps kullanmadıgım için bilmiyorum o yüzden bi sorum olacak yeni cıkan oyunları ps2'de oynayabiliyormuyuz ? mesela fifa 10 pes 2010 falan

fifa 11, pes 11, nba 2k11 vs.. ps2 ye çıkmaya devam eder ama yeni oyunlar çıkmaz. mafia 2, bioshock 2, max payne 3 gibi yeni oyunları pc de, eski oyunları oyunları ps2 de oynarsın. ben öyle yapıyorum. ps2 de çok fazla kaliteli oyun var. sadece gran turismo 3-4 burnout ve midnight club-3 bile bir adamı 5-6 ay oyalar, adamı araba yarışına doyurur. grafiklerde kesinlikle çok kötü değil. ps2 nin oyunları bencede çok güzel. üstelik cihazın ne xbox360 gibi 3k derdi var nede ps3 gibi oyunları aşırı pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 13 Ocak 2010; 17:57:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: steven spielberg

quote:

Orijinalden alıntı: LsR

quote:

fifa 11, pes 11, nba 2k11 vs.. ps2 ye çıkmaya devam eder ama yeni oyunlar çıkmaz. mafia 2, bioshock 2, max payne 3 gibi yeni oyunları pc de, eski oyunları oyunları ps2 de oynarsın. ben öyle yapıyorum. ps2 de çok fazla kaliteli oyun var. sadece gran turismo 3-4 burnout ve midnight club-3 bile bir adamı 5-6 ay oyalar, adamı araba yarışına doyurur. grafiklerde kesinlikle çok kötü değil. ps2 nin oyunları bencede çok güzel. üstelik cihazın ne xbox360 gibi 3k derdi var nede ps3 gibi oyunları aşırı pahalı

Sistemi oyun için yenileme dönemindeyken valla aklımı çeldiniz şimdi

• @LsR

şöyle söyliyim. 3000 tl lik bir pc de toplasan ps2 deki gibi eğlenceli oyunları pc de bulamazsın. pc toplama işini ileriki yıllara erteleyip ps2 alıp yüzlerce kaliteli oynayabilirsin. ps2 oyunları seni, nerden baksan 2-3 sene rahat götürür. rpg severmisin bilmiyorum. eğer seviyorsan bu süre 5-6 yıla bile çıkar. ps2 deki oyunlar hem çok güzel hemde oynanış süresi olarak baya uzun. daha önce hiç playstation kullanmadım demişsin. ps1 oyunlarınıda ps2 de oynayabiliyorsun mesela. öylede bir güzel tarafı var aletin. hem konsolda sudan ucuz. ben kesinlikle tavsiye ederim. 250 tl ye bundan daha eğlenceli bir elektronik cihaz piyasada zaten yok ama karar senin tabi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven spielberg

@LsR

şöyle söyliyim. 3000 tl lik bir pc de toplasan ps2 deki gibi eğlenceli oyunları pc de bulamazsın. pc toplama işini ileriki yıllara erteleyip ps2 alıp yüzlerce kaliteli oynayabilirsin. ps2 oyunları seni, nerden baksan 2-3 sene rahat götürür. rpg severmisin bilmiyorum. eğer seviyorsan bu süre 5-6 yıla bile çıkar. ps2 deki oyunlar hem çok güzel hemde oynanış süresi olarak baya uzun. daha önce hiç playstation kullanmadım demişsin. ps1 oyunlarınıda ps2 de oynayabiliyorsun mesela. öylede bir güzel tarafı var aletin. hem konsolda sudan ucuz. ben kesinlikle tavsiye ederim. 250 tl ye bundan daha eğlenceli bir elektronik cihaz piyasada zaten yok ama karar senin tabi..

Dediğin mantıklı aslında 3000 tl pc toplasan yine fos her sene sistemleri zorlayacak oyunlar cıkıyor.. Ps de öyle bi sorun yok.. PS kullanmadım derken yani cok oynadım fakat ps sahibi olmadım :)

PS3 almayı düsünüyordum aslnda fakat cok pahalı oyunları oldugunu söylüyorlar bide kırmızı ısık olayı mı ne varmıs sanırım.. Sogudum o bakımdan PS2 hep aklımdaydı zaten şu yazılanları görünce daha da kanım ısındı bu ps2'ye

Bilgiler icin tesekkürler ;)

• oyunu indirdim ama kurarken böyle bi hata alıyorum.bu arada oyun emulatörmüş
  • zamunda'da vardı bende gördüm geçen ama pek güzel değil görüntüler doğal olarak.Tdu ya devam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.