Şimdi Ara

!! GRAN TURISMO 4 !! (Hala NFS mi? yoksa TOCA Mı ?) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
5.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pc için minumum gran turismo gereksinimleri : 2 gb ddr2 ram, x800 pro ekran kartı
    19" sony monitör , p4 3.8c işlemci (en az)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 6 Nisan 2005, 0:40:33 >
  • ===Saolun beyler .....Aydınlandım....

===>>>PS2 almak 6600gt almaktan(sistem upgrade i yane ) den çok daha mantıklı bir tercih demekki ....heeeeeee.....anladıııııııııııım.......

===>>>YOk ya..anlamamışım ,""ps2 nin grafik işleme ünitesi"" bu kadar sağlam mı ki böyle kastırık bir pc sistemiyle karşılaştırma yapmışsınız....

===>>>Gördüğüm çoğu ps2 oyunun grafikler ortalama bir pc nin sunabilecekleri kadar dı yaw....neden böyle coştunuz ki....?????

===>>>Topiği şişirmek istemiyorum O yüzden sadece bir adet postu cevap olarak rica ediyorum....

====================================================>>>>>>>>>>>>><<<<< Hürmetler........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackman -- 6 Nisan 2005, 6:13:59 >

• ya o kadar geyik etmişsiniz. bırakın beğenen beğensin, beğenmeyen beğenmesin. ben 98 den beri bu oyunu oynuyorum. gt3 için ps2 aldım ve gayette memnunum. gt4 e laf söyleyenlerin oyun bilgisi ve zevkinden şüphe ederim. bu arada dünya rekoru falan diyen arkadaş bana pisti ve arabayı söylesin bakalım. ve gt serilerinde hepsini altın yapan bir tek sen değilsindir. gt3 ve prologta da altın yapabildin mi hepsini. söyle bir bakalım ne kadar iyisin gt de. fia gtr ye gelince o ayrı bir oyun evet çok iyi ama modifikasyon falan yok ve kısa soluklu oyunlar. gt4 de her bir arabaya baksan ve günde bir saat oynasan bu bile senin 60 gününü alacaktır. GT4 gelmiş geçmiş en iyi otomobil similasyonudur.
  • Ya solid sen bilirsin şu 24 saatlik yarışları nasıl yapacazda geçecez? 24 saatte bir oyun oynanmaz ki burada. Mutlaka ya elektrik kesilir ya da voltaj düşer. Ha ayrıca şu oyunda ki en hızlı araç hangisidir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebel_rude boy_X

alıntı yanlış olmuş
    pc için minumum gran turismo gereksinimleri : 2 gb ddr2 ram, x800 pro ekran kartı

sen anlamıyon belli
  • quote:

Orjinalden alıntı: aysun_ka

quote:

alıntı yanlış olmuş

sen anlamıyon belli

kimin anladığı belli

• yok yok sen anlamıyon adın ne senin mybaş
  • dediğim gibi anlamıyo kendin ol kendin.
    tocaya laf yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysun_ka -- 8 Nisan 2005, 12:53:45 >
  • quote:

dediğim gibi anlamıyo kendin ol kendin.
    tocaya laf yok

TOCA ha öldüm gülmekten , sen çok yaşa bu kadar gülmemiştim valla.
  • quote:

quote:

tocaya laf yok

geberrrrrr
    ya adın neydi senin myhead mı?

• quote:

quote:

quote:

tocaya laf yok

geberrrrrr
    ya adın neydi senin myhead mı?

adım sana yaramaz sen oyundan bahset boşver.

• oyunda bir önemli noktada tur mesafelerinin uzun olması en az dönüş 2 lap ve bu turlarda yol çok uzun gerçekten altınızda iyi bir araba varsa sıkıcı oluyo bu turu dönmek.ve bazı arabalarda hız olayını tam verememişler sanki araba gitmiyo hissi veriyor
  • GRAN TURISMO 4 süper bi oyun neden toca güzel dedini anlamıyom
    bence GRAN TURISMO 4 oyna tavsiye ederim
  • ben toca güzel demedim , burda 3 sayfadır gt4 dün reklamını yapıyoz sen hala anlayamadın.
  • Valla millet grand tourismo 4 manyak bence sırf bu oyun için playstation almıştım ama sattım
    Şimdi kafayı yiyorum benim zamanım da çıkmadı oyun çookkkkk bekledim ama şans şimdikilere kısmetmiş.

BENCE EN İİ YARIŞ OYUNU GRAND TOURİSMO 4

ADAMLAR RESİM KALİTESİNE ULAŞMIŞ ÜSTÜNE FAZLA KONUŞULACAK BİŞİ YOK....

Ama şu oyunu pc ye nie çıkarmıolar anlamıyorum satış rekorları kırar gibime geliyo

ps2 nin altyapısıyla böyle yapabiliyorlarsa pc için olanı tahmin bile edemiyorum

• Ya ezik yapmayın kendinizi 10 senedir pc sahibiyim oynadığım tek yarış oyunu nfs underground serisi.ps2 de 10 tane filan rahat oynadım.Futbol ona keza.Action da öle.Pcde bi FPS bi Online bişeyler oynanır.Gerisi hikaye...PS2 ile yarıştırmayın PC yi.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: rialto

Ya ezik yapmayın kendinizi 10 senedir pc sahibiyim oynadığım tek yarış oyunu nfs underground serisi.ps2 de 10 tane filan rahat oynadım.Futbol ona keza.Action da öle.Pcde bi FPS bi Online bişeyler oynanır.Gerisi hikaye...PS2 ile yarıştırmayın PC yi.....

yanlış anlamadıysam ps2 daha iyi diyorsun
  • quote:

ben toca güzel demedim , burda 3 sayfadır gt4 dün reklamını yapıyoz sen hala anlayamadın.

ya bırak tocayı sen grand tan bahset oynadınmı
  • Oyunu playstation 2 de oynadım. 1. sayfadaki screenshot'larla uzaktan yakından alakası yok.Grafikler sadece araçlar için iyi gerisi boş.
  • quote:

quote:

ben toca güzel demedim , burda 3 sayfadır gt4 dün reklamını yapıyoz sen hala anlayamadın.

ya bırak tocayı sen grand tan bahset oynadınmı

oynuyorum gt4 dü kafam döndü şimdi bıraktım tur sayılarını abartmışmlar, BMW M5 İ MODİFİYE ETTİM 750 hp oldu , clio sport un kafasına verdim valla içimde kalmıştı.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.