Şimdi Ara

GRAMER İÇİN HOCA/VİDEO ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İNGİLİZCE GRAMER İÇİN HOCA TAVSİYESİ VEREBİLİR MİSİNİZ ? (SIFIRDAN ALICAM GRAMERİ)

    Kendim araştırdım ve de buldugum hocalar

    Önder hoca 5 ayrı seviyeden oluşan videoları var

    Haluk tatar - sıfırdan ingilizce ögreniyorum

    Özer kiraz


    bunlardan hangisiyle başlamalıyım ve de ilerlemeliyim benim bulduklarımın dışında da hoca olur çok acil yarın rasgele birisinden başlayacağım bir tavsiye gelmezse .






    EDİT: Özer hocanın 120 videodan oluşan oynatma listesinden çalıştım baya katkısını gördüm diyebilirim , hangi hocadan çalışacağına karar veremeyen arkadaşlar daha fazla düşünmeden Özer hoca ile başlayabilirler.

    En önemli faydası her ingilizce cümlenin türkçe karşılığını vermesi artık kendim cümle çevirirken biraz daha hızlı olduğumu bütünü nasıl parçalayıp çeviriye nasıl yaklaşmam gerektigini , türkçe bir cümleyi çevirecekken hangi zamanı kullanıcagımı falan daha hızlı düşünebiliyorum bunları daha iyi anladım , konu anlatımının yanında bu anlattıklarımın çok faydasını gördüm. Gereksiz bilgiye yer verilmemiş kısa ve öz.


    Yalnız bu kadar övdük bir tanede hatasını söyleyelim di mi '' Much, Many, A few, A little Konu Anlatımı #34 ''
    başlıklı konu anlatımı olmamış, hocamızın kendiside bunun farkında galiba yorumlarda da görebiliriz.Ee o da nazar boncuğu olsun 120 video var 1 tanesi olmamış çok mu ? Onun dışında her videoda fazlasıyla ögrenilebilecek bilgiler var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2pac. -- 9 Mart 2018; 12:0:36 >







  • Ben bir tek Özer Kiraz'ı biliyorum. İnsanı sıkmayan güzel ve esprili bir dili var. Diğerleri için bir şey diyemiycem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler upp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Özer Kiraz'ı öneririm




  • Siz galiba Özer Kiraz'sınız hocam sizinle ilerleyeceğim. Normalde vize zamanları tekrar-eksik niyetine sizin videolarınızı izliyordumda sırasıyla falan izlemiyordum 40 günlük tatilim var 0dan alıcam ingilizceyi.



    Hocam ben hazırlık okuyorum bizim bölüm sene sonunu B1 ile bitirecekmiş , sizin videolarınız gramer olarak hangi seviyeye kadar hocam ? B1 mi B2 mi yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yataylimit kullanıcısına yanıt
    Özer Kiraz bile Özer Kiraz'ı öneriyorsa vardır bir farkı Özer Kiraz'ın. :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2pac.





    Siz galiba Özer Kiraz'sınız hocam sizinle ilerleyeceğim. Normalde vize zamanları tekrar-eksik niyetine sizin videolarınızı izliyordumda sırasıyla falan izlemiyordum 40 günlük tatilim var 0dan alıcam ingilizceyi.



    Hocam ben hazırlık okuyorum bizim bölüm sene sonunu B1 ile bitirecekmiş , sizin videolarınız gramer olarak hangi seviyeye kadar hocam ? B1 mi B2 mi yardımcı olursanız sevinirim.

    Videolar İngilizcedeki tüm gramer konularını içeriyor. Dolayısıyla o şekilde bir sınıflandırma yapmaya gerek yok. Başarılar diliyorum.




  • Özer Kiraz ve duolingo ikilisi :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yataylimit

    Ben de Özer Kiraz'ı öneririm

    Hocam siz nasıl muhteşem ötesi bir insansınız daha yeni başladım sayılır 24. videonuzdayım ama ezbere gittigim ,yarım yamalak bildiğim hatta bilmediğim şeylerin mantığını fazlasıyla öğrendim öğrenmeye de devam ediyorum.

    Bu videolarda sıkıcı olmayan ve de açık sade anlaşılır muhteşem bir anlatımız var çok başarılısınız bunun içinde ayriyetten çok teşekkürler.


    üniversite hazırlıktayım lisede devamsızlığımı hep ingilizce derslerinde kullanırdım ilkokul ortaokulda nefret ederdim daha doğrusu nefret ettirdi sağolsun hocalarımız

    anladımki aslında ingilizceyi anlayabiliyormuşum artık daha fazla vakit ayırarak daha çok öğrenmeye heveslendim buna siz vesile oldunuz hocam gerçekten çok sevinçliyim sizinle ilerlemek çok güzel. ALLAH RAZI OLSUN.




    sözlükte adam kelimesinin karşılığına baktım ''ÖZER KİRAZ'' yazıyordu hocam.




  • Özer kiraz'la çalışamadım ben ya bideo aralarında ikide bir saçma fotolar atıyor,pek begenmedim ben ama youtubedede çok az ing anlatan hoca var :(
    my eco yu öneririm a,b,c serisi var en iyisi o galiba
    https://www.youtube.com/channel/UCLjVrAnbku-ge0tTwe-4H4Q bide şu var my ecodan daha iyi ama videoları cok az pekiştirmek için dinlenilebilir
  • ViboV V kullanıcısına yanıt
    O arada resim falan atmasi benimde pek hosuma gitmiyor bazen kulaklik takili aniden tokat sesi falan geliyor kulaima bisey olucak diye korkuyordum



    Ama ortalama 15dklik videolarla iyi anlatiyor disinizi sikarak kolayca halledebilirsiniz sikmayan akici bir anlatim tarzi var



    Ben not olarak ilkerledigimden suan 62.dersteyim her videoyu not alarak izliyorum yoksa suana kadar 2kere bitirmistim not alarak bitirdigimde 1kere daha 0dan alicam bu sefer 5er videoyu izlicem notlardan tekrar edicem.Sizede boyle yapmanizi tavsiye ederim benim temel baya zayifti yarida olmama ragmen baya faydasini gordum ustune birde cila atarsam baya ilerlerim gibi geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ViboV V kullanıcısına yanıt
    Hocam haluk tatarin 330videoluk sifirdan butun ingilizce videosu var ona bakabilirsin.



    Birde nurullah oktem var onada bakabilirsin.



    Son olarakta bir hoca daha vardi 1.seviye videolar 2.seviye videolar diye seviye seviye ilerleyen oynatma listeleri olan bir hoca vardi ismini hatirlayamadim ilk 2dedigim hocaya bak olmazsa bu hocaninda linkini bulup atarim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2pac. kullanıcısına yanıt
    valla hocam bizim hazırlık oldugu için baya iyi ögrenmem lazım o videoarda pek sanmıyorum ben kursa yazıdlım
  • ViboV V kullanıcısına yanıt
    Bence b1 b2 ye kadar kendin cok rahat ogrenebilirsin kurslar benim gozumde dershanelerden farksiz



    Siz kendiniz icin nasil daha iyi olucagini dusunuyorsaniz oyle yapmaniz daha mantikli :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu başlığa uzun süredir bakmamışım. Güzel sözleriniz için teşekkür eder, kulakları patlayanlardan özür dilerim

    https://www.youtube.com/ingilizcekonuanlatimi
  • özer kiraz hocanın youtubedeki dersleriyle kitap dersleri paralel mi gidiyor? bir de reding kitaplarında metinin sesi var mı yani okunuşu da var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.