Şimdi Ara

Gram Games'in yeni oyunu Merged, 5 günde 1 milyon kez indirildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünya çapında en çok oynanan mobil oyunlar sıralamasında 9. sıraya yerleşen 1010!’in yapımcısı Gram Games, yeni oyunu Merged! ile yine önemli bir başarıya imza attı. Blok tabanlı yeni bulmaca oyunu Merged! 5 gün gibi çok kısa bir süre içerisinde AppStore ve Google Play üzerinden toplamda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından indirildi.

1 milyon kişiye kısa sürede ulaşmayı başaran Merged! tüm dünyada en çok ABD’de indirilirken, onu sırasıyla Brezilya, Hollanda ve Kanada izledi. Gram Games’in yeni yapımının en çok indirildiği beşinci ülke ise Türkiye oldu.

Zaman ve hak sınırı olmadan, keyifli oynanışı ve eğlenceli grafikleriyle tüm dünyada mobil oyun meraklılarının yeni gözdesi haline gelen Merged!, Gram Games’in global başarısını bir adım daha ileriye taşıdı.

• Bende indirdim oyun guzel ama bagimlilik yapiyor gerek yok vakit oldurmek isteyen indirsin

• Oyun bahane reklem içerikleri şahane. Ulan oyun reklamdan oynanamıyor zaten. Reklamları atlama özelliği de yok. Valla helal olsun. Saçma bir oyun yap ama reklam gösteriminden parayı kır. Bir de oyun içi satın alma zırvalaması var. Onu hiç saymıyorum.

Kendi incelemem için aşağıdaki oynatıcıdan seyredebilirsiniz.

https://youtu.be/28CyFUrWZqM

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

Oyun bahane reklem içerikleri şahane. Ulan oyun reklamdan oynanamıyor zaten. Reklamları atlama özelliği de yok. Valla helal olsun. Saçma bir oyun yap ama reklam gösteriminden parayı kır. Bir de oyun içi satın alma zırvalaması var. Onu hiç saymıyorum. Kendi incelemem için aşağıdaki oynatıcıdan seyredebilirsiniz. https://youtu.be/28CyFUrWZqM

Reklamdan dem vurup kendi reklamını yapmak da ilginçmiş doğrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto_TR

quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

Oyun bahane reklem içerikleri şahane. Ulan oyun reklamdan oynanamıyor zaten. Reklamları atlama özelliği de yok. Valla helal olsun. Saçma bir oyun yap ama reklam gösteriminden parayı kır. Bir de oyun içi satın alma zırvalaması var. Onu hiç saymıyorum. Kendi incelemem için aşağıdaki oynatıcıdan seyredebilirsiniz. https://youtu.be/28CyFUrWZqM

Reklamdan dem vurup kendi reklamını yapmak da ilginçmiş doğrusu.

Ben reklam yapmasınlar demiyorum ki. Reklamı abartmasınlar diyorum.

• Vurdu gol oldu

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel oyun reklamlara gelince evet bu firma biraz abartıyor en azından videolar sessis olmalı.ios ta hücreselde oyuna izin vermeyince reklam görmüyorum, oyunu oynayacağım zamanda wifi yi kapatıyorum reklam felan yok mis.

• 100.000 indirme yazıyor?

• Oyun güzel gerçekten indirmeyen indirsin zevklioyun hemde ramazanda zaman geçiyor türk yapımı güzelbir oyundur indirmenizi şidettle tavsiye ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.