Şimdi Ara

Grafikerlik Kursu Ve Web Tasarım Kursu Alanlar Bakabilirmi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
3.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KuzuXx

Merhaba;

Ben ben Grafik ve Web tasarım kursu almak istiyorum. Web tasarımdan anlarımda kendimi yeterli görmüyorum. Grafiden hiç anlamam ama piyasaya baktığımda grafiker sayısı çok düşük olduğundanmıdır artık nedir herkez grafiker arıyor

Neyse şimdi benim öğrenmek istediğim grafi kursları aylık ne kadardır?
    Kaç ay sürer?
    Bittiğinde tam anlamıyla öğrenmiş olurmuyuz? [ Çalışkanımdır zekana bağlı demeyin diye yazdım yani demek istediğim az hiç tecrübesi olmayan insan grafiker olabilirmi ]
    İstanbulda nerelerde bu kurslar veriliyor?
    Sizin önerdiğiniz bir yer varmı?

'' Bu yukardaki yazdıklarım Web tasarım içinde geçerlidir arkadaşlar.Aynı şekilde webtasarım içinde soruyorum ona göre cevaplarsanız sevinirim. Yorumlar için şimdiden teşekkür'ler ''

Sırf sana bişeyler yazmak için foruma üye oldum bak güzl kardeşim grafikerlik kurslarının vermiş oldugu tek şeyi ben sana söylüyorum a4 kagıdına bole saçma sapan bole adobe un logosu faln war işte başarı setifkası diye yazıoooo neyse gelelim asıl konuya sen şimdi sertifika alıcaksın eee ne olucak dur ben sana söylimm bazı arkdaslar gazetede iş ilanlarını görüyor aaa grafiker aranıoo grafiker aranıoo deneyimli deneyimsiz grafiker tabi bizde hemen sanıoruzki sektörde grafiker sıkıntısı yaşıyooo uleenn zaten ben grafiker olamk benim hayalim en iyisi ben kursa gidimm kursa verilen tek KURUŞ dahi boşşşş boşşş sana vericekleri tek şey vaatler vaatler biraz güler yüz o kadar ben sana tavsiyem şudur ne yapmak istediğine karar ver ona göre adımını at derim kardeşim reklamcılık grafik tasarım meslek cok guzel zevklı.... sektör hızlaa uçuooo ayak uydurman lazım İNGİLİZCE şarttt ne olursa olsun ingilizcen olursa hep 10 adım önde başlarsın sen boşver kursu falan filan adam güzel sanatlar fakultesınden mezun salak hıcbişey yapamıoo günümüzde örneklerine rastlamak içten bile değil ya lafın özü kısası özeti KURSA GİTME GİDİYORSAN DA HOBİ OLARAK GİT SERTİFİKA ALICAM DİYE GİTME SERTİFİKA HİÇ BİRŞEYE YARAMIYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR YARAMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ iş deneyimin olması lazım en az 3-4 yıl buda kişiden kişiye değişir sürekli internetin başındasın sabahlara kadar facede okey oynuyorsun msnde chatttttt ohh ne guzelll İNTERNET=CHAT bu kitleden uzaklasın artık aç bır ton site yapmıs adamlar resımlerle anlatıooo ac bak yapp derım ben sana bıraz hayal gucunu kat teknık olarak ogren sonra kendıne staj gorebılıcegın bır yer ara ajans matbaa gıbı neyse ben yatıorumm cok konustum hadı bol şanss

GRAFİKERLİK KURSLARINA PARA VERMEYİN KURSLARA SERTİFİKA İÇİN GİDİYORSANIZ YANILIYORSUNUZ SERTİFİKA BİR İŞE YARAMAZ!

• Bilişim Eğitim Merkezi tavsiyeleri yine hava da uçuşuyor Arkadaşlar bunlara inanmayın daha önce de bir çok kez bunlarla ilgili konu açtım. Bu adamların profiline girerseniz sadece bu tür konulara bilişim eğitim merkezinin reklamını yapmak için giriyorlar. Çok komikler ya, reklam stratejisine bak.
  • http://www.info-akademi.com burada grafik + web eğitimi aldım memnun kaldım ... 3 ay lık kurs sonrasında da şuanki çalıştığım işe yerleştirildim... hiç yoktan siteyi incelemenizi isterim...
  • 2000-3000 TL'ye ABD'de sertifika programına gidersin.
  • selam arkadaşım,arkadaşlarımdan yıldız teknik üniversitesinin beşiktaştaki web tasarımı kursuna gidenler vardı memnun kalmışlardı sordum adresini http://sem.yildiz.edu.tr/bilgisayar-egitimleri fiyatı uygun geldi bana bi sor yinede
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.