Şimdi Ara

Grafik Üzerine Staj Yeri Bulamıyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
8.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Paranormal Erotizm

quote:

Orijinalden alıntı: csufeardir

Sobee'yi denesen? O geldi aklıma

Kırmızı kırmızı yazmışlar hocam.

http://www.sobee.com.tr/job.html

Tüh be. Bakmamıştım oraya.
  • quote:

quote:

quote:

Sobee'yi denesen? O geldi aklıma

Kırmızı kırmızı yazmışlar hocam.

http://www.sobee.com.tr/job.html

Tüh be. Bakmamıştım oraya.

Sağlık olsun. demek ki benden önce davrananlar olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paranormal Erotizm -- 19 Mayıs 2013; 14:05:14 >

• Bugün 5-6 reklam ajansına mail attım. Sonuçları yazıcam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paranormal Erotizm -- 19 Mayıs 2013; 20:21:45 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 'ressam

Neden staj yapmak istiyorsun ?

Staj yapmamın asıl nedeni okul, sonuçta seneye 12. sınıfta staj yapamazsam sınıfı geçemem, bu bir zorunluluk, bunu isteyen öğrenci de istemeyen öğrenci de yapmak mecburiyetinde.
    Ben Stajda kendimi geliştirmek istiyorum, yoksa hiç bu kadar uğraşmazdım. işin en başında bir ozalit ile görüşürdüm ve kibirlilik gibi anlaşılmasın ama işi çoktan kapardım. Bunu ozalitlere kabul edilen arkadaşlarıma bakarak rahatlıkla söyleyebilirim.
    ama benim amacım okuldaki 1-2 dosyayı doldurmak değil, gerçekten bir şeyler öğrenip, istediğim alanda sorumluluk sahibi olmanın peşindeyim, geç kaldığımı bile düşünüyorum.

Ultra süper kaliteli bir yer bulmadığın sürece kendini geliştiremezsin.İnşallah istediğin gibi olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marmix

Reklam şirketlerini denediniz mi?

Henüz denemedim ama yarın araştırıp mail atmayı düşünüyordum.

internetten hiçbir şey elde edemezsin utanıyon mu yüz yüze konuşmaya
  • Çizim yeteneğin varmı ?Varsa bunun üzerine eğitim aldınmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makalali -- 19 Mayıs 2013; 22:56:12 >
  • quote:

quote:

quote:

Neden staj yapmak istiyorsun ?

Staj yapmamın asıl nedeni okul, sonuçta seneye 12. sınıfta staj yapamazsam sınıfı geçemem, bu bir zorunluluk, bunu isteyen öğrenci de istemeyen öğrenci de yapmak mecburiyetinde.
    Ben Stajda kendimi geliştirmek istiyorum, yoksa hiç bu kadar uğraşmazdım. işin en başında bir ozalit ile görüşürdüm ve kibirlilik gibi anlaşılmasın ama işi çoktan kapardım. Bunu ozalitlere kabul edilen arkadaşlarıma bakarak rahatlıkla söyleyebilirim.
    ama benim amacım okuldaki 1-2 dosyayı doldurmak değil, gerçekten bir şeyler öğrenip, istediğim alanda sorumluluk sahibi olmanın peşindeyim, geç kaldığımı bile düşünüyorum.

Ultra süper kaliteli bir yer bulmadığın sürece kendini geliştiremezsin.İnşallah istediğin gibi olur.

İnşallah. Teşekkür ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Reklam şirketlerini denediniz mi?

Henüz denemedim ama yarın araştırıp mail atmayı düşünüyordum.

internetten hiçbir şey elde edemezsin utanıyon mu yüz yüze konuşmaya

İlk başvurduğum firmaya mail bile atmadan yüz yüze görüşmeye gittim. Ofisleri metrocity'deydi. Binanın içine bile giremedim, Kapıdaki güvenlik 'rezervasyonunuz yoksa alamayız' dedi. Rezervasyon mail atarak alınıyor, maile de onlar cevap vermiyor. ulaşılmazı oynuyorlar yani..

Bu yüzden mail atıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: biricikömer

Çizim yeteneğin varmı ?Varsa bunun üzerine eğitim aldınmı ?

Yeteneğim var, 2 yıl önce geliştirmek için 2 aylık çizim dersi aldım ama bi katkısı olduğunu söyleyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paranormal Erotizm -- 20 Mayıs 2013; 0:28:53 >
  • quote:

quote:

Yeteneğim var, 2 yıl önce geliştirmek için 2 aylık çizim dersi aldım ama bi katkısı olduğunu söylemem.

Güzel sanatlar grafik tasarıma girmeye bak.Orada alacağın sanat eğitimi olmadan o tür yerlere girmen hayal.O eğitimde yetmez hatta sürekli çalışıp kendini daha geliştirmen lazım .Photoshop kullanmak bu zamanda hiçbirşey.Photoshopu kullanmak ayrı birşey tasarım yapabilmek farklı.
  • quote:

quote:

quote:

Yeteneğim var, 2 yıl önce geliştirmek için 2 aylık çizim dersi aldım ama bi katkısı olduğunu söylemem.

Güzel sanatlar grafik tasarıma girmeye bak.Orada alacağın sanat eğitimi olmadan o tür yerlere girmen hayal.O eğitimde yetmez hatta sürekli çalışıp kendini daha geliştirmen lazım .Photoshop kullanmak bu zamanda hiçbirşey.Photoshopu kullanmak ayrı birşey tasarım yapabilmek farklı.

şuan da şirketlere başvuru yapmamın nedeni staj yapmak istemem. orada çalışan birisinin bildiği düzeyde program bilgisine sahip olmamı beklemeleri anlamsız olur.

dediğiniz gibi üniversite için güzel sanatlara girmeye bakacağım. teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

şuan da şirketlere başvuru yapmamın nedeni staj yapmak istemem. orada çalışan birisinin bildiği düzeyde program bilgisine sahip olmamı beklemeleri anlamsız olur.

Program bilgisinden çok oradaki insanlar işin sanatsal yönünü yapabiliyorlar.Tasarım yapabiliyorlar o okullarda bu öğretiliyor programdan çok bunlar öğretiliyor.Programı herkes öğreniyor ama sen işin dediğim yönlerinde kendini geliştirirsen Grafikerlikten çıkıp Grafik Tasarımcı olabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Program bilgisinden çok oradaki insanlar işin sanatsal yönünü yapabiliyorlar.Tasarım yapabiliyorlar o okullarda bu öğretiliyor programdan çok bunlar öğretiliyor.Programı herkes öğreniyor ama sen işin dediğim yönlerinde kendini geliştirirsen Grafikerlikten çıkıp Grafik Tasarımcı olabilirsin.

Para eden yaratıcılık haklısınız :) Şuanki okulumda bolca törpülemeye çalışıyorlar saolsunlar.. Çerçevi kısıtladıkça kısıtlıyorlar.
    Umarım, gerekli alanı üniversitede kazanabilirim. Teşekkürler tavsiyeleriniz için.

• Bir kac ornek atar misin calismalarin falan varsa merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cimi hendriks

Bir kac ornek atar misin calismalarin falan varsa merak ettim

Büyük ihtimal karakalem çalışmalarını soruyorsun. onların hepsini bayadır çatı arasında, tozlanmışlardır.. üzgünüm..
  • hâlâ bulamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hâlâ bulamadım

Firmanın senden istediklerine takılma. Ben bunu biliyorum de git. Konuya göz gezdirdimde söyleyeyim dedim. Benim başvurduğum biryerde adamın benden istedikleri şunlardı. Photoshop, Ai, C#, İleri seviyede Sql, Java, Javascript, Jquery, jquery mobile, 3d modelleme konusunda deneyim. ve hatırlamadığım bikaç şey daha. 4 senede sektörde deneyim istemişti. O zaman yaşım 20 konuşmanın ortasında size kolay gelsin deyip çıkmıştım

• english varsa bu tarz sitelere çalışmalarını gönder ilgilenirler herhalde
    http://www.indeed.com/q-Photoshop-jobs.html
    birde millet stajerden korkuyor gibi artık millet iş öğretmek yerine işi bilen tercih ediyor birde dediğin alan yetenek zevk işi biraz referans ayarla işi şansa bırakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitmar48 -- 27 Mayıs 2013; 0:12:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doruk.

quote:

hâlâ bulamadım

Firmanın senden istediklerine takılma. Ben bunu biliyorum de git. Konuya göz gezdirdimde söyleyeyim dedim. Benim başvurduğum biryerde adamın benden istedikleri şunlardı. Photoshop, Ai, C#, İleri seviyede Sql, Java, Javascript, Jquery, jquery mobile, 3d modelleme konusunda deneyim. ve hatırlamadığım bikaç şey daha. 4 senede sektörde deneyim istemişti. O zaman yaşım 20 konuşmanın ortasında size kolay gelsin deyip çıkmıştım

aynen öyle yapıyorum hocam. elemn arayan bütün firmalara yazdım. eleman aramayanlara da yazdım. dönüş yok malesef..

edit: mail atıyorum özgeçmişli, ön yazılı. direkt yüz yüze görüşmüyorum hocam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paranormal Erotizm -- 27 Mayıs 2013; 0:27:20 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Doruk.

quote:

hâlâ bulamadım

aynen öyle yapıyorum hocam. elemn arayan bütün firmalara yazdım. eleman aramayanlara da yazdım. dönüş yok malesef..

edit: mail atıyorum özgeçmişli, ön yazılı. direkt yüz yüze görüşmüyorum hocam..

Kurumsal olmayan şirketlere yani daha ufak işler yapan yerlere çat kapı gidebilirsin. Grafik işleriyle kim ilgileniyo görüşebilirmiyim diye sor. El öpmekle ağız aşınmaz. Yaptığın işleri götür yanında direk göster.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.