Şimdi Ara

Grafik Tasarımı Yapabilen Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yıllarca hedefimin peşinde koştum zor oldu ama başardım. Makine Mühendisliğini kazandım. Sınava hazırlanırken eğer kazanırsam odama Makine Mühendisliği ile ilgili bir tablo yaptırmayı düşündüm çok yaratıcı bir şey değil. Aşağıda örnek görsel bırakıyorum yazılan kısımlarda belirlediğim bazı dillerde Makine Mühendisliği yazılacak.

Yardımcı olursanız çok sevinirim...

Grafik Tasarımı Yapabilen Var mı?

• Dostum yanlış anlama da bunu paintle bile yaparsın. Tebrikler bu arada. Hangi üniversiteyi kazandın? Makine mühendisliği ile ilgili tavsiye falan istersen yardımcı olabilirim bu arada. Ben tercihime yazana kadar makine mühendisliğinin ne olduğunu bile bilmiyordum. Azmine hayran kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trkgncr kullanıcısına yanıt

Yok be ne yanlış anlaması estağfurullah Grafik Tasarımı Yapabilen Var mı?  Tabi yapılır ama şöyle işi bilen birine yaptırmayı tercih ettim. Ben yıllarca çabaladım olmadı uzun hikaye hiç girmeyim. DGS ye girdim sonuç açıklanmadı ama sorular yayınlandı çok iyi yapmışım %100 kazandım ama dediğim gibi sonuç açıklanmadığından daha neresi gelecek belli değil. Bu arada teşekkür ederim Grafik Tasarımı Yapabilen Var mı? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamr -- 13 Ağustos 2020; 22:16:28 >
  • bionluk.com da 50 liraya grafik hazırlarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beleşe tool'u var onun: https://www.wordclouds.com/

• Algorithmus kullanıcısına yanıt

Hocam adamsın teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Animasyon işinde para var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.