Şimdi Ara

Grafik Tasarımda Kullanılmak Üzere Mouse&Klavye Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumdaşlarım Merhabalar

    Grafik tasarımda kullanılmak üzere en az 4-5 yıl gidecek yeni bir bilgisayar toplamaktayım ve her bir parçayı özenle titizlikle seçiyorum.

    Sizden ricam tuşlarla yazımda her hangi bir zorluk yaşatmayan kullanışlı tercihen kablosuz (Bluetooth veya Wireless) klavye önerileriniz nelerdir. Yine aynı şekilde zorluk çekmeyeceğim tercihen kablosuz bir Mouse önerisi de istiyorum. Önerilerinizde şuanda kullandığım bilgisayarıma ve yeni toplayacak olduğum sisteme alacağım.

    İlginize şimdiden teşekkür ederim.



  • Kablosuz istiyorsanız mutlaka Logitech ve Microsoft'un setlerine bakmanız lazım ama performanslı birşey istiyorsanız paraya kıyıp Kablosuz olarak Razer Mamba alacaksınız Biraz bütçeyi aşar cinsten fiyatı ama performansı kablolu mouselar gibi.
  • Şuan da kullandığım Klavye standart Multimedia, Mouse ise A4 Tech GLASER X6 10 D

    Başka önerileriniz nelerdir.
  • Razer Orochi
  • Merhaba,

    Konu eski ama yinede eğerlendirme yapmak istedim.

    Yogun olarak CATIA kullanıyorum (işte ve evde). Logitech iyi bir marka ama Scroll çok sert. Catia kullananlar bilir scroll un ne kadar sıklıkta kullanıldığını. o yüzden logitechin hiç bir mausesini tavsiye etmiyorum. Kullandıklarım (G300-G500-GX9)
    uygun fiyatlı mause isteyenler microsoft ve A4 Tech tercih edebilirler. Şu an kullandığım mause A4 Tech 755 BF (işte kullanıyorum 3,5 yıl oldu). bu kadar zamandan sonra sol tusundan cıyk cıyk sess gelemeye başladı. ama problem değil memnunum.
    Kalite ve fiyatı yüksek tutmak isteyenler Razer Death Adder tercih edebilirler. Hiç bilek parmak yormuyor diyemem ama en çok memnun kaldığım bu mause (evde hem oyun oynarken hemde tasarımda kullanıyorum.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.