Şimdi Ara

grafik tasarımcıyım ikinci el macbook bilgisayar önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilgisayar değiştirmem gerek evden iş yapmam gerekiyor ama bütçe sınırlı tasarım için 3d ps ind ills rahat çalışacağım ikinci el macbook arıyorum bana akıl fikir link verebilir misiniz sıfır olan her şey uçmuş durumda
    işlemcisi minimum 2.3ghz hatta daha yüksek olsa keşke ama ikinci el her baktığıma kazıklanırım gibi bi his var depo ekran kaliteside önemli render almada sıkıntı yaşamak istemiyorum çok pahalı her şeyyy lütfen yardım edin

mesela bu link mantıklı mı;
    SIFIR GİBİ Apple Macbook Pro Retina 15'' i7 2.3GHz 8GB 256GB
    İlan No: 707558520
    sahibinden.com
    SIFIR GİBİ Apple Macbook Pro Retina 15'' i7 2.3GHz 8GB 256GB - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 707558520
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-sifir-gibi-apple-macbook-pro-retina-15-i7-2.3ghz-8gb-256gb-707558520/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalancisushi -- 24 Ocak 2020; 20:7:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3.7ghz 8 çekirdek işlemci 2gb ekran kartı 8gb ram 512gb ssd 1080p, ayrıca hp geri iade kampanyasıyla 300küsür tl geri iade ediliyor 2500 küsüre geliyor ve 1.85kg 8 saat batarya süresi de mevcut, macbook gibi preztij ürünü değilde f/p ürünü istersen şiddetle tavsiye ederim ayrıca ikinci el değil nakit değil taksitli ve sıfır ve ikinciel de sorun çıkma olasılıgı var, bu zaten 4 5klık pc kapasitesinde bir cihaz ister oyun ister yazılım ister render.

-

-
    yasin erkanyoutube
    Ryzen 5 3500U APU ("Vega 8") Tested with 12 Games [1]
    https://www.youtube.com/watch?v=vCp8DGLD56s&feature=youtu.be&t=53

• serusvon S kullanıcısına yanıt
    hocam aslında kardeşimin ilk pc hp idi fakat aldıgımız gibi bozuldu 5 ay içinde servis çok problemli çıktı hata sizin cocukta dediler o zmn halledemedik cop oldu o yüzden sogugum baya hp ye ama özellikler baya baya iyi bunu da değerlendiricem işlemcisi gözümü aldı

• yalancisushi kullanıcısına yanıt
    Hp bu kasayı ve donanımları birçok modelde kullandığı için kronik bir sorunu olma olasılıgı çok düşük ve bu cihazın bu fiyatta oldugu normal bir olay gibi algılanmasın mesela vatana mediamarkta gitseniz 2.5k civarına aşağıdaki pc leri veriyorlar ki pc den çok anlamayan gidiyo bizim bu kadar paramız var diyo şu pc yi alıyor bir cihazı bir fiyatı karşılaştırın derim test videosundan da oyun performansına bakarsın. Size önerdiğim cihazda ne kadar ucuz olursa olsun asla olmayacak bir donanım var 512gb ssd, bu fiyatta ryzen5 li bir pc de 8gb ram bulabilirsin 256gb ssd de belki bulabilirsin 1080p de olabilir bunların hepsi de bir cihazda olabilir ama 512gb ssd 8gb ram ryzen 5 1080p yi bu fiyatta bulmak bence zor, içime sinsin istiyorum dersen teknosa da mediamarkta aynı kasa cihazlar mevcut onları inceleyip karar da verebilirsin.

-
    www.vatanbilgisayar.com
    Hp 15-ra013nt celeron n3060 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Hp 15-ra013nt celeron n3060 notebook uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
    https://www.vatanbilgisayar.com/hp-15-ra013nt-celeron-n3060-1-6ghz-4gb-ram-500gb-hdd-15-6-int-w10-notebook.html

tesekkur ederim yardımınız icin bunu listeye ekledim hocam varsa baska onerileriniz acayip sevinirim...

• yalancisushi kullanıcısına yanıt
    bundan fazlasını istiyorsan oyuncu laptopu bakman lazım onun içinde böyle birşey öneririm

-

macbook tarzı ultrabook olsun diyorsan böyle birşey

-

bunları da listeye ekledim hocam çok teşekkürler özellik olarak cidden çok güzeller ve sıfırlar. tek takıldığım çok erkeksi ve ağır oluşları kendime engel olamıyorum bu konuda... :’)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.