Şimdi Ara

Grafik Tablet önerisi ve bilgisi olanlar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Grafik tasarım 2. sınıf öğrencisiyim. Grafik tablet almaya niyetlendim wacom bamboo 301 adlı ürün vatan bilgisayarda 180 T. Ama özelliklerine baktım çizim özelliği 512. Yeterli olmaz diyenler oldu hiç kullanmadıgımdan bilmiyorum.. Bi kerem beyit değiliz ancak çizime yeteneğim oldugunu düşünüyorum bu işte ilerlemek güzel şeyler çıkartmak istiyorum. 300 TL ye kadar güzel bi grafik tablet arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

• yok mu bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanMarinoForveti

yok mu bilen?

Wacom bamboo serisi giriş seviyesi için yeterli; daha profesyonel bir ürün arıyorsan, intous 5 tercih edebilirsin.
  • yok
  • Bnde wacom bamboo cth-470 var. İŞimi görüyor. Fiyatlar burada hayli saçma. İntous serisine çıkınca fiyatlar hemen bin tl nin üstüne çıkıyor ne alakaysa.
    Bence, illüstrasyon dan gidebiliyorsan git. Yoksa diğer türlü , masaüstü yayıncılıkdan uzak dur derim. Yinede denemek istersen, Çalışma koşullarını önceden bir gör , gerçekten bu mesleğin içinde olup olmadığını iyi düşün.
    Çünkü güzel bir amele mesleği grafik tasarımcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 9 Kasım 2014; 10:44:51 >
  • Bamboo 301 dediğin ürün çizim için değil.(hem boyut hem çözünürlük hem de basınç seviyesi olarak)
    Diğer bamboo ürünleri de artık eski modeller. Yeni versiyonlarının ismi İntuos, eski intuoslar ise; intuos pro oldu.
    Eğer ikinci el almayacaksan, bamboo alman gereksiz olur. (artık eski model oldukları için)

Wacom intuos small modelinin dokunmatiği olmayanını, şu aralar 260-270 tl gibi bir fiyata alabilirsin. (Wacom CTL-480S)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ve donanım önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.