Şimdi Ara

Grafik Tablet önerisi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
48.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, ben Huion 420 grafik tablet kullanıyorum . Uzun dönem yaptığım araştırmalar sonucu huion markasında bu piyasada alabileceğim bütçeme en uygun ve en kaliteli marka olduğunu gördüm. Şuana kadar herşeyiyle harika çalışıyor gerçekten memnunum. solarkamera.com sitesinde kampanya vardı hala devam ediyor mu bilmiyorum ama çok ucuza geldi. Valla ben çok memnunum herkese öneririrm

    Grafik Tablet önerisi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elvl1R -- 28 Aralık 2018; 15:28:52 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elvl1R

    Merhaba, ben Huion 420 grafik tablet kullanıyorum . Uzun dönem yaptığım araştırmalar sonucu huion markasında bu piyasada alabileceğim bütçeme en uygun ve en kaliteli marka olduğunu gördüm. Şuana kadar herşeyiyle harika çalışıyor gerçekten memnunum. solarkamera.com sitesinde kampanya vardı hala devam ediyor mu bilmiyorum ama çok ucuza geldi. Valla ben çok memnunum herkese öneririrm

    .
    Bu çin malları beni korkutuyor hocam milleti kandıramadığım için ikinci elde satamıyorum çünkü hiç bir şeyleri düzgün çalışmıyor özellikle UC logic için konuşuyorum. UC logic Türkiyede tanınan bir marka yurtdısında başka isimlemi geçiyor hiç bilmiyorum. Birincisini çöpe attım bir halta yaramıyor diye 2 sene önce gaza geld,m youtube videolarından övülüyor diye yine aldım mouse gibi kullanılmaktan bile aciz en önemli özelliği de yazılım desteği yok hatta ana firma sitesinde adından bile bahsetmiyor....




  • UC Logicten uzak durun, bütçemde sıkıntı olduğu için geçici olarak iki gün önce bi hata edip sketchpad aldım kalem bi liracıda satılan kalem gibi basınç vs. hak getire. Sebebi kalemin ucundaki boşluk, silgiye bir birine bağlı olduğu için dokununca algılamıyor o boşluğu almak için bastırınca da basıncı ayarlayamıyorsunuz.

    XP-Pen memnuniyeti mevcut gerçekse 700-800 TL'ye güzel özelliklerde tabletleri var, deneme fırsatım olmadı ama Wacom'dan sonraki tercihim o olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: msukruyahya

    UC Logicten uzak durun, bütçemde sıkıntı olduğu için geçici olarak iki gün önce bi hata edip sketchpad aldım kalem bi liracıda satılan kalem gibi basınç vs. hak getire. Sebebi kalemin ucundaki boşluk, silgiye bir birine bağlı olduğu için dokununca algılamıyor o boşluğu almak için bastırınca da basıncı ayarlayamıyorsunuz.

    XP-Pen memnuniyeti mevcut gerçekse 700-800 TL'ye güzel özelliklerde tabletleri var, deneme fırsatım olmadı ama Wacom'dan sonraki tercihim o olacak.
    Bende epey araştırmalarımdan sonra Xp-Pen Star 06 aldım. Kablosuz bağlantısı da olan modeli.
    Memnunum, sadece donma gibi sıkıntılar oluyor arada, oda tahminim daha kaleme alışamadığımdan biraz fazla kaldırıyorum tabletten ondan.
    Genel olarak memnunum.
    Sorusu olan varsa yardımcı olur model hakkında.
    Tabi fiyatı yazdığınız diğer modele göre biraz fazla. Ben 869 liraya aldım 1 ay kadar oldu.




  • Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam bende wacom one by medıum ıle xpen star 06 arasında kaldım hangisini almalıyım bılemıyorum öneriniz ne olurdu belli bir süredir elinizde 06 modeli var memnun musunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Webagi

    Merhaba hocam bende wacom one by medıum ıle xpen star 06 arasında kaldım hangisini almalıyım bılemıyorum öneriniz ne olurdu belli bir süredir elinizde 06 modeli var memnun musunuz?
    Wacom kullanmadım, onun ile alakalı yorum yapamayacağım. Star 06 dan memnunum. Wacom belki tablet konusunda marka ama fiyatı rakiplerine göre çok yüksek. Ben 06'yı 850 TL civarı almıştım, aynı özelliklerdeki bir wacom'un fiyatı en az 2 katı olurdu.
    Star 06 işinizi görür bence.
    Özelliklerini zaten incelemişsinizdir. Ben memnunum bu üründen. Soracağınız bir şey olursa bvildiğim kadarıyla yardımcı olurum.
  • Arkadaşlar Merhabalar. 800 TL bütçem var. Tecrübelerinize dayanarak grafik tablet tavsiyesinde bulunursanız çok mutlu olurum
  • Soru çözmek için orta halli bir tablet önerecek var mı?
  • Grafik tablet için wacom mu xp-pen mi önerirsiniz

  • Mac ve windows işletim sistemlerinde sorunsuz çalışabilecek ve imleç kayması olmayacak grafik tablet bakıyorum önerilerine açığım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mikbaly

    Arkadaşlar Merhabalar. 800 TL bütçem var. Tecrübelerinize dayanarak grafik tablet tavsiyesinde bulunursanız çok mutlu olurum

    Merhaba. Ben de hemen hemen aynı durumdayım.

    Çizim yapmanın yanı sıra istatistiksel ve matematiksel formül yazıp bilgisayara kaydetmek maksadıyla 800 TL'yi aşmayan bir grafik tablet almayı düşünüyorum. Birkaç gündür yaptığım araştırmaların sonucunda aşağıda görülen tabletlerden birinin uygun olacağına kanaat getirdim. Ebadı ve özellikleri nedeniyle Huion biraz daha ağır basıyor ama emin değilim.


    Wacom One By Medium - XP-Pen Star G960S Plus - Huion H610 Pro V2 Karşılaştırması - Epey

    Epey - Wacom One By Medium - XP-Pen Star G960S Plus - Huion H610 Pro V2 özellik ve fiyat karşılaştırması


     www.epey.com





  • MURATAYDIN94 M kullanıcısına yanıt
  • Mesajınızı henüz gördüm. İlginiz için çok teşekkür ederim. Ancak ben Ocak 2021'de oldukça uygun denebilecek bir fiyata Huion H610 pro v2 grafik tablet aldım. Hatta son fiyatı biraz daha düşmüş (linki aşağıda). Kablosuz özelliği yok ama oldukça memnun kaldım. Tekrar teşekkür ediyorum. Esen kalın.


    https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/huion-h610-pro-v2-grafik-tablet_pdp_598081344


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.