Şimdi Ara

Grafik Tablet Kalem Ucu Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu aralar grafik tablet almayı düşünüyorum. en uygun şu ürünü buldum

bu tablet kalemlerinin ucu çok çabuk bozulup aşınıyomuş. yani yedek uç şart. ama kutu içeriğinde yedek kalem ucu yok. Yurtdışında başka modellerde 5 uç 5 dolar ama bu model için uç bulamadım yine. Türkiyede bu model için uç satan yerde yok, olsa bile alınmaz çünkü 5 dolarlık başka uçları 85 tl gibi komik bi rakama satıyolar. bildiğiniz dandik plastik.

bu konuda bilgisi olan biri beni aydınlatabilirmi. 200küsür tl verip 6-7 ayda aletin sırf bi plastik parçası yüzünden çöp olmasını istemiyorum. Türkiyede nerde ucuza bu modele uygun uç bulabilirim(Wacom intuos ctl480)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 23 Aralık 2013; 17:08:46 >

• up
  • Kardeş sen şansılısn senin tabletin türkiye yetkili satıcısında yedek malzemeler varhttp://www.wacomturkiye.com/index.php/tr/
    benimki genius i405 ben bulamadım :D
  • valla bu konuyu açalı 2 tablet aldım. biri uc logicin dandik bi tableti. ardından wacom intuos pro m aldım. uçları ise ebayden almayı düşünüyorum. wacom yetkili satıcısı 1 gram plasitkten üretilen uçların adedine 22tl den satıyo. bizi aptal sanıyolar. ebayde bile pahalı aslında. uç adedi 4 liraya denk geliyo ebayde. ama ordan alacam mecbur. maliyeti 0.1 kuruş olan bu uçlar %200000 karla satılıyo işe bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 29 Kasım 2014; 23:16:34 >
  • Arkadaşlar wacom uclarıını sanal pazardan aşağıdaki linkten alabilirsiniz. ben 2 paket aldım ve kullanıyorum oldukça memnunum. tavsiye ederim. zaten bundan başka satan yerde yok türkiyede.

http://www.sanalpazar.com/Wacom-Kalem-Ucu-Bamboo-Intuos-Cintiq__isp37681374
  • dediginiz yerdeki urun diger sitelere gore daha ucuz cakma olmasin.gercekten orjinalmi.nekadar kullandiniz.wacom kalem uclari cok pahali burdaki fiyat daha uygun ama cekincelerim var benim kalemim wacom bamboo .sizinkisi nedir acaba uyumu iyimi.gercekten kalitelimi ayrintili bolgi verirmisiniz allahinkulu tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesmen007 K kullanıcısına yanıt
    Ben wacom intuos pen kullandım. Şimdi pen and touch kullanıyorum. Ben işim gereği çok aktif kullanıyorum. 1-2 ayda bir uç eksitiyorum, karikatur ve cocuk kitapları yapıyorum. Wacom uç kalitesiz olursa inanın hemen anlarsınız. Birkaç ay kullanmanıza gerek yok. Bunu kalemi yüzeyinde gezdirirken bile hissedersiniz. Wacom grafik tabletlerin basınç hassasiyetleri çok iyidir. Ve ancak orjinal kalitede bir wacom ucu ile bunu tam olarak kullanabilirsiniz. Wacom tablet ucu türkiyede cok pahalı oduğu için gecen sene 1 paket Çinden getittirmiştim. İnanın 1 gün kullandım daha kullanmadım. Siz nekadar profosyenel kullanıyorsunuz bilmiyorum ama bu orjinali kalitede bir ürüne daha fazla para vermek bana göre mantıksız. Deneyin derim. tercih sizin. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uçlu Kalem Ve Uç Tavsiyesi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • allahinkulu ayrintili bilgi için tesekkur ederim. deniyeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.