Şimdi Ara

Grafik tablet'i olmadıkça digital Art yapmak imkansız mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok büyük bir boş zamanım var bunu'da Sanal çizim yaparak geçirmek istedim
    deviantart'daki çizimleri görünce bir kaç video izleyince
    Örnek

heveslendim
    ama Grafik Tabletini duyunca hevesim kırıldı bende diyorum fare ile nasil yapiyorlar
    işin özü ne kadar çalişirsan öğrenirsen öğren bu tür şeyleri yapmak için tablet şart mı.

• açıkçası şart hocam. fareyi, kalemi kullandığımız kadar el becerisiyle kullanamayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rabelisa

açıkçası şart hocam. fareyi, kalemi kullandığımız kadar el becerisiyle kullanamayız.

doğru hocam benimde ona verecek param yok heveslenmiştim ama neyse kendi çapımda takılırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Samuray

quote:

açıkçası şart hocam. fareyi, kalemi kullandığımız kadar el becerisiyle kullanamayız.

doğru hocam benimde ona verecek param yok heveslenmiştim ama neyse kendi çapımda takılırım :)

küçük bir tavsiye verebilirim ama.
    Telefonun galaxy note serisindense (değilse telefon için olan dokunmatik kalemlerden alarak) mouse remote programını kullanabilirsiniz hocam (android). bu program ile telefonu grafik tablet gibi kullanabilirsiniz. denemenizi tavsiye ederim.

http://www.remotemouse.net/ iphone ve ipad için de varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabelisa -- 17 Haziran 2016; 12:25:34 >

• quote:

quote:

quote:

Telefonun galaxy note serisindense (değilse telefon için olan dokunmatik kalemlerden alarak) mouse remote programını kullanabilirsiniz hocam (android). bu program ile telefonu grafik tablet gibi kullanabilirsiniz. denemenizi tavsiye ederim.

çok sağ olun deneyeceğim inşallah t50 için uyumludur.
    çok benzemesede en azından hevesimi alirim. bakarım seversem para toplar alırım. almak istediğim zaman hangi dijital tableti tavsiye edersiniz biraz ucuz olursa süper olur
    edit birde huawei marka tablette olur mu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzmirli Samuray -- 17 Haziran 2016; 19:38:21 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

çok sağ olun deneyeceğim inşallah t50 için uyumludur.
    çok benzemesede en azından hevesimi alirim. bakarım seversem para toplar alırım. almak istediğim zaman hangi dijital tableti tavsiye edersiniz biraz ucuz olursa süper olur
    edit birde huawei marka tablette olur mu.

Android olduğu için çalışması gerekir hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rabelisa kullanıcısına yanıt
    baktım şimdi uyumlu değilmiş porgram. slider diye bir program var o uyumlu tablet ile ama güvenemedim. telefon ile yapacağım.
    yardımınız için sağolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

baktım şimdi uyumlu değilmiş porgram. slider diye bir program var o uyumlu tablet ile ama güvenemedim. telefon ile yapacağım.
    yardımınız için sağolun.

Yardımcı olabildiysem mutlu oldum hocam. İyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.