Bildirim
Grafik tablet hakkında (z kitap)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Driveri falan yok mu hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Var kurdum çalışıyor fakat uygulamalarda yazı yazmıyor sadece imlrç hareket ediyor
Anladım hocam. Bende bilmiyorum. Aldığız firma ile iletişime geçebilirsiniz yardımcı olabilirler
Bi uygulama vardı galiba kalem özelliğini kullanıp pdf ler üzerinde yazı yazabilmek için. Yani paintte çalışmıyorsa bişey diyemem ama internette ders videosu nasıl çekilir diye aratırsan videolar var bakabilirsin videolardan. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Luken Drew
Bi uygulama vardı galiba kalem özelliğini kullanıp pdf ler üzerinde yazı yazabilmek için. Yani paintte çalışmıyorsa bişey diyemem ama internette ders videosu nasıl çekilir diye aratırsan videolar var bakabilirsin videolardan.
PDF Annotator
Grafik tablet ile ders çalışmak verimli oluyor mu?
aynısı bende var bende sıkıntısız. güncel driver kurdun mu? Çıkan cd yi değilde direk güncel sitesinden. _____________________________ -
windovs 8 ve sonrasında denetim masasına gir kalem yaz arama kutusuna ordaki ayarlar işini görür _____________________________ -
huion h610 pro v2 grafik tablet kullanıyorum z-kitaplarda kalem düzgün çalışmıyor çözüm önerisi olan varmı _____________________________ -
Hocam driveri indirip ayarlardan onu duzeltmen lazım iki farklı seçenek var galiba diğeri açık ondan yazmiyor
Yok hocam kağıttaki gibi olmuyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler