Şimdi Ara

GRAFIK TABLET

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bazen pdf uzerinde soru cozuyorum her zaman ciktidan cikaramiyorum. Grafik tablet hic kullanmadım alırsam uzerinde zorlanmadan mat sorusu cozebilir miyim? Yani yazarken sıkıntı vs. Olur mu?

Wacomun ucuz bir tane 60 kusur bir grafik tableti var onu alıcam. Biraz bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• xTrNikola X kullanıcısına yanıt
    wacom'un adobe acrobat için plugin'i var, onu yüklemeniz gerekiyor.
    Ancak kullanacağınız acrobat reader olmamalı, size acrobat pro gerekiyor.
    Reader sadece okumanızı sağlar, pdf üzerinde değişiklik yapamazsınız.

Öte yanda wacom'da 60 tl (60 kusur'u böyle yorumladım) civarında bir tablet bulacağınızı sanmıyorum.
    Intuos vs Cintiq serileri bir hayli pahalıdır. Hangi modelden bahsettiğinizi bilmiyorum ama bu fiyat çok garip geldi.
    Intous bile 500 tl'den başlar artar, Cintiq ise 3000 tl civarında başlıyor.

Aşağıda size bir video gönderiyorum, buradan acrobat pro ile wacom'un nasıl çalıştığını görebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harris32

wacom'un adobe acrobat için plugin'i var, onu yüklemeniz gerekiyor.
    Ancak kullanacağınız acrobat reader olmamalı, size acrobat pro gerekiyor.
    Reader sadece okumanızı sağlar, pdf üzerinde değişiklik yapamazsınız.

Öte yanda wacom'da 60 tl (60 kusur'u böyle yorumladım) civarında bir tablet bulacağınızı sanmıyorum.
    Intuos vs Cintiq serileri bir hayli pahalıdır. Hangi modelden bahsettiğinizi bilmiyorum ama bu fiyat çok garip geldi.
    Intous bile 500 tl'den başlar artar, Cintiq ise 3000 tl civarında başlıyor.

Aşağıda size bir video gönderiyorum, buradan acrobat pro ile wacom'un nasıl çalıştığını görebilirsiniz.

Yorumunuz icin teşekkür ediyorum.

Soylemek istedigim urun
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/wacom-bamboo-touch-ingilizce-ctt-460-en-graf-175555124

Pdf uzerinde degisiklik yapabilecegim bir program var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTrNikola -- 19 Ağustos 2015; 12:09:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• xTrNikola X kullanıcısına yanıt
    fiyat uygun, bamboo'ların bu modelinde kalem yok, bunu unutmayın, satıcıyla iletişime
    geçerek kalem verilip verilmediğini öğrenin. Kalemler bu model için genellikle 25-80 tl arasında
    değişiyor.

Öte yanda bu fiyata hiç kaçırmayın, en azından tabletle tanışmanızı sağlar, iyi kullanımlar.

Acrobat pro haricinde bir sürü program var ama hiç birisi Acrobat Pro gibi çalışmıyor.
    https://www.pdfescape.com/ adresindeki programı bir inceleyin ama tablet destek verirmi bilmiyorum.

Kolay gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.