Şimdi Ara

Grafik Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yardım bulmak amaçlı foruma yeni üye oldum. Şimdi benim sorunum ekran kartımda herhangi bir sorun yoktu dün gayet normaldi. Bugün herzamanki gibi bilgisayarı açtım AMD Catalyst Control Center açıldı güncelleme var dedi. Ne olduysa bunun yüzünden oldu nefret ediyorum bu güncellemelerden Güncellesen bir dert güncellemesen bir dert Tıkladım güncellemeye birşeyler indirdi güncelledi, yükle dedi yükledim.. sonra oyunuma girdiğimde bir baktım karakterler sağa sola kayıyor Hiç böyle bir sorunum yoktu bir güncelleme dedi mahvoldu herşey yardım edin lütfen

Ekran kartım ATI Raedon HD 3400 Series. Çok gelişmiş bir kart değil ama problem bu değil daha dün herşey normaldi bu güncelleme ile mahvoldu

Ekran görüntüsü
    Ekran görüntüsü.

• son yukledigin guncellemeyi bilgisayarindan kaldir linkte sana 12.3 driver`i verdim onu kurarak dene bakalim
    http://www.techpowerup.com/downloads/2126/AMD_Catalyst_12.3_Software_Suite_Vista7_32-bit.html
    Sen ne kadar anlatirsan anlat, anlattiklarin karsindakinin anladigi kadardir.
  • denetim masasına gir güvenlik güncelleştirmeleri denetle tıkla solda ayarları değiştir var ordan güncelleştirmeleri hiç bir zaman denetleme var onu seç rahat et bence ben öyle yaptım yoksa ikidebir güncelleştirme yüklüyo
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.