Şimdi Ara

Grafik Okuma bilgim yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eksenler çizgiler grafik yorumlama, fonksiyon grafikleri yorumlama , eşitsizlik grafikleri vb yapamıyorum bilmediğim için. Şuan fonksiyonlar grafikler hariç bitirdim. Behzat hariç grafik okumayı ve yorumlamayı hangi hocadan öğrenebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tam benlik konu grafik çizmeyi bilmiyorum
  • Tarhana ve Rocknroll kullanıcısına yanıt
    Bu konunun temeli nerde atılıyor? Fonksiyonları sözel kısmıbitirdim ama grafik gördümmü bunelan diyorum. Grafik yorumlamayı öğrenemezsem paraboldede eşitsizlik grafiğindede hatta limit zorluk cekeceğim. Fasikül vbmi almalıyım intte hamgi hocalar var yardım pls

• quote:

Orijinalden alıntı: helixSNAA

Bu konunun temeli nerde atılıyor? Fonksiyonları sözel kısmıbitirdim ama grafik gördümmü bunelan diyorum. Grafik yorumlamayı öğrenemezsem paraboldede eşitsizlik grafiğindede hatta limit zorluk cekeceğim. Fasikül vbmi almalıyım intte hamgi hocalar var yardım pls

bilemiyorum bende hiç

bu yüzden bazı limit sorularında acayip zorlanıyorum
  • brnin eski ötfsini alın izleyin baya temelden anlatmış

bu arada grafik okuma yeteneğiniz yoksa lys mattan 15-20 soruyu kafadan elemiş olursunuz yapmayın oturun halledin bir an önce
  • grafik yorumlama temeli her konuda atılır.çünkü her konuda farklı bir yorum üzerine gidiceksin.mesela limitte farklı normal fonksiyonda farklı türevde farklı ötfde farklı konuception var resmen.valla çözümlü örnekleri görmeden direk yorum yapmanız imkansız
  • snamiboi kullanıcısına yanıt
    Ötf nedir? Müfredattan kalkmadımı yani onu almam ne işe yarıyacak?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    ötfyi matematikten kaldırsanız da mat2'nin temelidir
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    hocam ötf demek mat2 demek zaten geçen yıl ötf diye 12. sınıfta bir konu vardı ama 99'luların senesinde bu konu yıllara dağıtıldı, ötf bilinmezse limit,türev,integrali çözmek baya zorlaşır hele ki ösym grafik sormayı,karıştırıp sormayı hep sevmiştir
  • byakuyakuchiki kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle diyeyim, tamam çalışırım herşeyi eksiksiz öğrenmek istiyorum zaten herşeyde usta olmam lazım1 yıl içinde. Şimdi grafikler hakkında x ve y ekseni dışında bir bilgim yok. Grafik gördümmü boş geçiyorum direk. Bu grafikleri okumayı yorumlamayı en temelden 0 dAn işte x ekseni yatay eksene denir Sağdaki sayılar pozitiftir bilmemne öğrenmeye nerden başlayabilirim?

• Up arkadaşlar tavsiyesi olan

• Hocalara geldikten fonksiyon grafikleri konusunu dinleyebilirsiniz. Ve size şiddetle öğrenmenizi tavsiye ediyorum yoksa türevde baya zorlanırsınız. Ayrıca analitik de dinleyebilirsinz çok yarar sağlar kanımca

• bunlar bir butun hocam.Fonksiyon grafiklerinde ifadeyi eksenlere cizmeyi ogrenirsin ama once geometriden eksenleri bilmen lazim.Mat2 de grafik olmadan hic bir sey yapilmaz.Turevde anlaşilmaz.Bende gecen sene boyleyken suan ust duzey bilgim var grafikte.behzat hocayla yaptim.Analitik geo ve fonksiyon-2 dersinde anlatiyor.Bunun disinda gur yayinlari fonksiyonlar fasikulunde bir cok grafik okuma sorusu var ve cozumlu.Turevde parabolde ilerledikce grafikler cok keyifli hal alicaktir.

• ieyegosubu İ kullanıcısına yanıt
    BEHZATLa seneye calısacagım suan ne kullanabilirim? Gür mü alsam offff

• ieyegosubu İ kullanıcısına yanıt
    Milleti kandırma len daha x ekseninin sinüs olduğunu bilmezsin sen

• Aynı dertten muzdaribim karekök lys fonksiyonlar kısmı full grafik. Çok zorlanıyorum çözerken.
  • analitik geometri + ötf
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapperist

Milleti kandırma len daha x ekseninin sinüs olduğunu bilmezsin sen

gecen seneydi o senin bike grafigini cizerim uzaklaş.X ekseninin sin ekseni oldugunu tabikide biliyorum.

• X ekseni cos degil mı ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adam çeken balliy -- 30 Mart 2017; 20:40:24 >
  • Abiler başka önerisi olan varmı? behzatın ötfsinin çözümlü pdfsi varmış sadece temiz yok geçen seneki. Alayımmı? Seneye zaten tüm kafları alacağım. Şuanlık behzat hariç internette nerden öğrenebilirim?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.