İ3 9nesil 8 RAM 4 gb Amd r7240 ekran kartı fifa 19da sorunsuz çalışırken oyundan atıyor Ve bütün oyunlarda grafik kayması oluşuyor SDÜ ile kaldırıp tekrar yükledim ancak hala aynı bilen dostlar şu kardeşinize bi yardım edin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Grafik kayması oyundan atma

-
-
Büyük ihtimalle ekran kartı kaynaklı bir hata. Kısaca ekran kartınız bozulmaya başlamış olabilir. Ufak ufak sorunlar baş gösteriyor. Elinizdeki işlemcinizin tam modelini söylerseniz içinde kendine ait ekran kartı var ise, anakartınızda da ekran kartı için çıkış var ise işlemcinin ekran kartını test edip aynı durum gerçekleşiyor mu gerçekleşmiyor mu bakalım.
Ya da ekran kartınızı başka bir bilgisayara takıp orada da aynı sıkıntıları veriyor mu kontrol edin.
Kolay gelsin.
-
İ3 9100F 3,60 ghz 6mb cache işlemcim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pc daha 3 haftalık nası bozulmaya başlamış oluyor zaten alır almaz ssd sorunu verdi
-
Sisteminizdeki ekran kartı eski bir kart olduğu için bozulmaya başlamış dedim. Sıfır aldıysanız eğer üretim hatalı olabilir. Bütün parçalarınız yeni mi? Bulunduğunuz yerde sık sık elektrik kesintileri ve voltaj dalgalanmaları oluyorsa bilgisayar parçalarınız zarar görmüş olabilir.
Bütün parçalarınız sıfır olsa bile üretim kaynaklı hatalar yüzünden parçalarda sıkıntı çıkabiliyor. Kendimin bizzat şahit olduğu durumdur. Vatan bilgisayardan Msi gaming 2070 almıştım zamanında. 2-3 gün kullandım ama müthiş fps düşüşleri yaşıyordum. 100 fps'den bir anda 40-30 fps'lere düşüyordu bir çok oyunda. Garantiye durumu en ince ayrıntıları ile anlatıp gönderdim. Birebir ekran kartı değişimi veya para iadesi alabileceğimi söylediler. Bende para iadesi aldım. Sıfır parça sorun çıkarmaz diye bir şey yok. Benimkisi tahmin tabi. Denemeden bilemeyiz.
İşlemciniz F serisi olduğu için içinde ekran kartı yok. O yüzden işlemciniz ile test yapamayız. Ekran kartınızı ayrı bir bilgisayarda test imkanınız var ise test edin. Yok ise o zaman garantisi var ise garantiye gönderin.
Alır almaz ssd'niz sorun verdi dediniz. Aynı ssd'yi mi kullanıyorsunuz yoksa değiştirdiniz mi? Eski veya yeni ssd'nizi de bir kontrol edin. Hdd sentinel programını indirip bilgisayarınıza kurun. Program açıldığında bilgisayardaki disklerinizin durumunu görebileceğiniz sağ tarafta performans ve sağlık bilgileri gözükür. Oranın resmini çekip siteye yükleyin. Birden fazla diskiniz var ise ikisini de sol taraftaki listeden tek tek seçip sağ taraftaki listedeki görüntüsünü çekip buraya yükleyin. Disk yüzeyinde okuma yazmada sıkıntı var ise haliyle verileri işlemede sıkıntı çıkacağı için bilgisayarınız düzgün çalışamaz.
Kolay gelsin.
-
Ssd garantide sıfırıyla değişti hatalı ürünmüş çoğu kişi bunu uyumluluk sorunu olarak değerlendirdi bilgisayar servisi dahil bütün driverları baştan kurdum fakat sorun çözülmedi bios güncellemesinden de bahsedildi fakat kimse nasıl yapacağıma dair bir bilgi vermedi garantiye gönderemiyorum çünkü 100 tl her servise gidişinde para alıyorlar artık vermek istemiyorum
Benzer içerikler
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- bu yazılım oyunla aynı anda kullanılamaz virtual controller
- bilgisayardan tv"ye hdmi görüntü aktarma sorunu
- microsoft visual c++ nedir
- amd yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı
- internetim çok yavaş
- root nasıl kaldırılır
- iso dosyası nedir
- pc otomatik kapatma
- telefon şarj olmuyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X