Şimdi Ara

Grafik ayarlarını güzelleştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Video optionsa giriyoruz lower detaill'i kapatıyoruz! Sonra low olan bi yer var TExt yazan(sanırım)Hemen orayı HİGHT yapın grafik dönüşünü görün!!

• oyunu düşük grafik ayarlarında oynamak her zaman için daha iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pers prensi

Evet arkadaşlar Video optionsa giriyoruz lower detaill'i kapatıyoruz! Sonra low olan bi yer var TExt yazan(sanırım)Hemen orayı HİGHT yapın grafik dönüşünü görün!!

Ciddi misin ?

Çünkü 6 yaşındaki kuzenim bile oyunlardaki grafik ayarlarını kendisi yapabiliyor da.

+

Milletin ekran kartının ne olduğunu bilmeden direk high yapın dersen Daha sonra burda Küfür yeme olsılığın işten bile değil

Saygılar.

• Pardon!:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: silence_shoot

oyunu düşük grafik ayarlarında oynamak her zaman için daha iyidir

Katılıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cerenımo

quote:

Katılıyorum..

8800gts bir ekran kartı 2 gb ram ve q6600 işleci ile 12 adet l2 charı açan adam tanıyorum. ( Şu an bu mesajı yazıyor ) Özellikler full.
  • İlginç..
    Benim bilgisayarımda 3. clienti açınca bilgisayar çileden çıkıyor
    Genelde 2 client oynarım yetiyor napalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

12 adet l2 charı açan adam tanıyorum. ( Şu an bu mesajı yazıyor ) Özellikler full.

O.O aslında low rate oynucan bi yerden alcan bi yerden satcan alırken ve satarken yanyana oturcan dikkat çekcen çekişme yaratcan official serverda boyle şeyler yapıp item yaparak hayatını geçiren insanlar var
  • Tabii ki bu 12 charla normal bi servera bağlanamıyorsunuz ( internet hızınız el vermiyor ) Ben eski bilgisayarıma kurduğum ( şu an tekrar kullandığım ) serverda denemiştim. 9 dan sonra hafif bi kasma oluyor ama np.
  • sapphire ati x1950 pro 512mb 256 bit ddr3ram lı ekran kartım ile full detail 3 client açtiğimi biliyorum ve gram kasma yok tıkladıgım anda pencereler arası geçiş oluyor. 9 taneyi denemedim hic okadar char acmamiştim. bu arada 2 gb ram ve amd 4800+
  • 1gm ram 128ekran 2client kasmıo 3az AMD yi seviyorum
  • daha char olsa acarimda hep npc buffer li pvp serverlerınde oynadıgımdan gerek kalmıyor. o 3 clienti de esl2 de acmiştim warcryer dancer ve songeri deişmeli kullanıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lunatic0001 -- 28 Ağustos 2007; 13:09:16 >
  • bnm herşey lowda
  • @lavar aynen benimde radeon 9250 128 512 ram celeron 2,4 işlemci hight dada kasmıyo ama low da oynamayı tercih ediyorum
  • 0,9ghz islemci 512 mb ram 256mb fx5500 exran karti high de kasmio fakat lowu tercih ediorum ve anca 1 tane aciom sora 2 tane actigim zman bi saat bekliom
  • bnm 256 mb ram ii çalıstırıo ama c7 de kaldırmaz heralde dimi c6 yı zor kaldırıo :D
  • C7 mi muhahaha
    The kamael Throne 1
    Kaldırır Kaldırır!
  • nvidia 7900 gtx 512 mb ekran karti + intel dual curo 2x extreme islemci + 2gb ram + 4 mb adsl

bunlara sahibim ama yinede full higt da oynamiyorum texture acik tmm ama golgeler cpu islemleri hava efekleri harzi gereksiz ısı yayan seyleride sevmiyorum..tatli tatli oynamak varken ne parlasin ekranim hem biraz puslu bir goruntu olunca daha cok hosuma gidio bole gizemli gibi ilgimi cekio

• quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

quote:

Orjinalden alıntı: cerenımo

quote:

Katılıyorum..

8800gts bir ekran kartı 2 gb ram ve q6600 işleci ile 12 adet l2 charı açan adam tanıyorum. ( Şu an bu mesajı yazıyor ) Özellikler full.

knaka hava mı atiyon bende 15 adet client aciyorum hemde hepsi ayri pc lerden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.