Şimdi Ara

Grado sr225i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Grado Sr225i: Ürünü alalı 2 hafta oluyor kutusu falan duruyor. Forumdan alınmıştır gayet temiz bir ürün ayrıca aldıktan sonra Grado'nun kendi dönüştürücü kablosunu aldım daha sıfır duruyor 3.5 mm jack'a çevirmek için oda fotoğraflarda bulunuyor. Daha rahat olması için mod uygulanmış yanında kendi padleri ile beraber sarı padleride vereceğim. İstediğim fiyat 300 ₺ - 280 TL oldu.
    Hifiman Re-600s: Ürün gayet temiz teknik olarak hiç bir kusuru yok. Kutusu taşıma kabı içeriği eksiksizdir. Gümüş neutrik L jack takılmıştır lehimleri dahil gümüş yapıldığından seste artı yönde bir değişimde hissettim ben sahne bakımından. Ürünün sağ sol yazan yerleri silinmiştir ki bu Hifiman'ın temel problemi aşağı fotoğrafını ekledim. İstediğim fiyat satıldı

İstanbul içi deneyerek görerek inceleyerek alabilirsiniz, Kargo ile de yollayabilirim istediğiniz yere. Onun dışında istediğinizi danışabilirsiniz 5535948397 burdan başka fotolarda atabilirim...

Techno fi linki
    http://www.techno-fi.net/forum/konu/satilik-hifiman-re-600s-300-tl-grado-sr225i-280-tl.10080/
     Grado sr225i Grado sr225i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyavuz66 -- 30 Aralık 2015; 1:06:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Edifier R1850DB
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.