Şimdi Ara

Graal Online Rehber ve Fun Club

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Rehberi fazla uzun yapmıycam çnkü kimsenin okumayacağını biliyorum uzunları

Rehber

şimdi oyunumuz çoğu oyundaki gibi ingilizce ve paralı üyelik var aslında paralı üyelik tam ddil paralı silah var bazıları hackle fln bedava alıolar ama bir türlü çözemedim

Oyunu indirmek için:http://www.graalonline.com/zone/downloads/ sitesinden graal game for client windowsa tıklıyoruz ve oyunu indiriyoruz setuptanda yükledikten sonra oyunu açtığımızda username var istediğimiz zmn değiştirebiliriz oyundaki ad o birde e-mail ve şifre isticek onun için üyelik gerekhttp://www.graalonline.com/accounts/signup burdan gerekli işlemleri yapıp kaydoluyoruz. e-maile gelen şifreyide yazdıktan sonra oyuna giriyoruz.küçük bi patch yapar en fazla 2dk sürer.açılan yerden zone yi seçiyoruz diğerleri değişik ama en güzeli zone girdiğimiz zmn bikaçtane gezegen gözükcek.Ben anlatıyım bikaçtanesi anlatmadıklarıma ztn hiç girmiyolar.Ama önce tuşları öğretiyim ok tuşlarını biliyorsunuz a:bilgisayar fln o tür şeylere tıklama seçme vede oyunda basılı tutarsanız sürünür radarda gözükmezsiniz. s:silah açmak ve ateş etmek d:silah açmak ve bazı silahlarda değişik ateş etmek r:radar ı açıp kapamak m:sadece iriciada sağ alttaki base haritasını açıp kapamak q:silah seçimi menüsü e:oyuncuları gösterir Tab: konuşma için birde başna /işareti koyarsanız oyndayken herkese gider(sol altta).Birazda gezegelerden bahsedelim:

İricia

Gezegene ilk gidince aşağı taraf var ordan başka gezegenere girebilirsiniz biraz yukarıda sağ ve sol var sağ taraftan düz gidince ışıklı 2 yer göreceksiniz oraya gidip a ya tıklayınca tip seçimi yapabilirsiniz.Sol taraftan gidince trade görüceksiniz o adamın önüne gidip a ya basınca bomba yeri çıkcak heal yerine girince cookie fln gibi can doldurucu şeyler alabilirsiniz.Diğer yerinde ise 2 silah var 1200 dolarlık olanı sakın almayın irenç bişe 2.si çok güzel.Dolar nsl kazancam diosanız adam öldürerek exp ve para kazanıcaksınız exp ilederank atlıyacaksınız.Tradeden soraki kapıya girince mavi ve sarı yerler görceksiniz onlar takımlar ordanda oyuna ışınlanıyorsunuz.ama ondan önce silah için orda bi bilgisayar görceksiniz ona gidip a ya basınca birsürü class görceksiniz 2 si paralı üyeler için(gold) diğerlerine tıklayıp 1 dan silah seçersiniz silah seçerken s mause ile tıkladıktan sonra s ve d yede basın.(Baz 2 li silahlar için) sonra oyuna ışınlanıyoruzsilahı s ile çıkardıktan sonra yine s ile ateş edebiliyoruz iriciada amaç sağ alttaki haritadaki 1 den 5 e kadar olan baseleri almak(haritayoksa m ye basın) sol üstteki haritadanda gelen düşmanları görebilirsiniz(radar).5 base sizin olunca kazanıyorsunuz ve yeni bir tur başlıyor.Bu anlattğım tip seçimi ve tradeler her gezegende var.

Guild Wars

bu oyundada karşı takımın hepsini öldürünce kazanıyorsunuz.

Alpha spar

bu gezegende teke tek maç ve botla savaş vardır.

deathmatch

bikaç kişi birlikte deathmatch yapılan yer.

birde adminin açabildiği 2 gezegen var.

Zone wars

karşı takımın doğduğu yerdeki sarı şeyi yok edince kazanıyorsunuz.

Events planet

2D graal gibi bişe

oyunumuz böyle anlattığıma bakmayın gerçekten çok zevkli bir oyun kötü ynaı gelatlarla güzel silahlar alınması gelatta sms le fln alınabilen bişey shoptan gelatlarla çok güzel silahlar alınabilioHer türlü soruyu burda bana sorabilirsiniz.Oyunu tavsiye ederim mükemmel bide fun clup var.Oyund tab ile setnick apocalypse47 gibi yaparak isim değiştiriliyor.İSminizin souna {Turks} koyarsanız sevinirim birbirimiz tanırız ben koymuyorum arkilerim var oyunda o bakımdan ama beni tanırsınız apocalypse47 adım.

SSS

1-)Oyunu nereden indirebilirim?
    http://www.graalonline.com/zone/downloads/
    2-)Oyuna nerden üyelik alcam?
    http://www.graalonline.com/accounts/
    3-)Zone nerede?
    giriş yaptıktan hemen sonra karşına çıkacak en üstte gold bölümünde
    4-)Zonenin en güzel gezegeni hangisidir?
    İricia
    5-)iricia'da kazanmak için ne yapmalıyım?
    sağ alttaki haritadaki 5 baseyide almak gerekiyor
    6-)İricia'da sağ alttaki haritam yok?
    m ye bas
    7-)Radarım yok?
    r ye bas
    8-)Silah seçemiyorum?
    1 ya basıp seçiniz
    9-)2 li pistol alıyorum 2 eline almıyor q dan silahı seçip hem s ye hemde d ye basınız.
    10-)Hangi class en iyisidir?
    bu sizin seçiminiz tek tek deneyin silah beğenin ama medicin özelliği q da suit bölümündeki can dldurmanın olmasıdır.
    11-)Parama ve expime nerden bakabilirim.
    q da üstte
    12-)para ve exp nasıl kazanılır?
    adam öldürerek
    13-)Nasıl fazla exp ve para kazanabilirim?
    çok adam öldürüp az ölmüş adamlardan genellikle çok gelir.
    14-)En iyi adam öldürme taktikleri nelerdir?
    vur kaç bu taktik en iyi medic classındaki 2li pistoldür
    15-)Trade nedir?
    shop gibi bişe
    16-)Trade nerededir?
    Her gezegende farklı yerlerde
    17-)Tradeye nasılk girebilirim?
    adamın önünde a ya basarak
    18-)Tradede son bölümdeki 2 silahtan hangisi daha iyi?
    streamer 3500 dolarlık olan mettalic rifle iğrenç
    19-)Class seçme yeri nerede?
    Her gezegende faklı yerlerde
    20-)photon jetpack fln nasıl alınır?
    gelatla oda gerçek para ile gelat verme die bişe var ama vermiolar bazılaır hackleyip alıo ama nsl bilmiom
    21-)Arada bir açılan gezegenler nasıl açılır?
    onları adminler açabilir.
    22-)ışınlanırken öldüm ve hareket edemiom nasıl kurtulcam?
    30 sn geçtikten sonra tab ile unstick me yazın ve kurtulun.
    23-)Nasıl yazı yazarım?
    tab ile
    24-)sol alttaki yazıyı nasıl gönderebilirim?
    tab dan yazacağın şeyin başına / koyarak.
    25-)Kar arabasına binemiyorum?
    a ile binilir bazılarınada binilmio

bikaç resim:

daha güzel resimler buldukça ekliycem

Fun Club

1-)rank:Veteran Username:apocalypse47
    2-)rank:Soldier Username:Enterighi {Turks}
    3-)rank:soldier Username:Ckoc1 {Turks}

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocalypse47 -- 19 Nisan 2008; 11:07:43 >

• ss felan yokmuydu
  • oyun güzele benziyor ama girdim bi baktım adamlar beni kesiyor ben bi mızrak aldım adamlara vuruyorum canları gitmiyor ne iş anlamadım bide iricia diye bir gezegen bulamadım :S
  • ss yerine istediğiniz kadar soru yazın ben hepsini cevaplarım soru aklıma gelmio

iricia için önce zoneye gir orda var sorası rehberde
  • iriciaya girdim sende vardın aynı takımdaydık ama hep kaybediyorduk :D hatta sen jetpack almak istiyordun adamlara who can give me galet pack? gibi şeyler diyordunikide bir seni öldürmeleri çok kötüama yinede fena sayılmaz oyun
  • ss felan vereydin hacu yaw zate herkez direk ss lere + classlara bakio
  • ok ss ekliyom bu arada pardon 2 günlük int yoktu cvp geç yazdım oyunu beğendiğinize sevindim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş ssni bekliyorum biraz acele etsen eğer güzelse bende başlarım hemen oyun arıyom saten günlerdir uo ve cs oynuyom başka bişi yok :D
  • sss ekledim soru eksiği varsa siz sorun ekleyeyim ss de hemen ekliyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocalypse47 -- 19 Nisan 2008; 10:31:46 >
  • resim ekledim bayağı buldukça eklerim
  • amma dandik bir oyunmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgunes

amma dandik bir oyunmuş

herşey grafik değil önemli olan oynanabilirlik. bir rpg ci olaak bunu da deneyeceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgunes

amma dandik bir oyunmuş

bence hiç dandik değil oynamayı bilmiyosundur
  • up
  • ben bu dandik diyenleri yada cocuk oyunu diyenleri anlamıyorum. Acaba kendileri hangi harikulade oyunu oynuyolarda hem dandik degil hemde cocukca degil. Yıllarca KO oynadınız be. O oyun dandik degil dide burda arkadasların verdigi sarfettigi oyunlarmı dandik oluyo. Allah akıl fikir versede yazdıgınızın biraz farkına varsanız
  • quote:

Orjinalden alıntı: wampirrr

ben bu dandik diyenleri yada cocuk oyunu diyenleri anlamıyorum. Acaba kendileri hangi harikulade oyunu oynuyolarda hem dandik degil hemde cocukca degil. Yıllarca KO oynadınız be. O oyun dandik degil dide burda arkadasların verdigi sarfettigi oyunlarmı dandik oluyo. Allah akıl fikir versede yazdıgınızın biraz farkına varsanız

hll be
    +47
  • bana hitap etmiyo,
    sagol genede oynuyan arkadaşlar çıkıcaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.