Şimdi Ara

GPU-Z çalıştırınca reset sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartını alalı yaklaşık 1 ay kadar oldu. Aldım kurdum herşey yolunda idi. Ancak GPU-Z proğramının son versiyonunu kurdum, Nvidia 174.74 sürücüleri kurdum. daha sonra kamina oyun oynarken donmaya başladı. ama tık tık tık diye ses geliyor. fakat hiçbir şeye müdahale edemiyorum. Windows ekranındayken GPU-Z çalıştırmamla beraber ise reset atıyor. sürücüleri kaldırıp 174.53 sürücüleri tekrar yükledim. GPU-Z de yine reset atıyor. Oyun oynarken düzensiz aralıklarla donma yine oluyor. Bu sürücüleri yüklemeden önce hiçbir sorun yoktu. saatlerce oynasam banamısın demiyordu. Sizce sorun ne olabilir. BIOS update i düşünüyorum artık son çare yada format ne dersiniz. (XP pro SP2 kurulu)

"...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• Neden cdsinden eskı surucuyu yuklemıyorsun sorun bellıkı yenı yukledıgın surucude.

AGRESİF TURK
  • quote:

Orjinalden alıntı: mastery

Neden cdsinden eskı surucuyu yuklemıyorsun sorun bellıkı yenı yukledıgın surucude.

daha öncede 2 defa yeni çıkan sürücüleri yükledim hiç bir sorun yoktu. ama yinede denerim.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.