Şimdi Ara

gpu vrm ekran kartında neresi oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekran kartım gpu'ya yüklenen uygulamalarda restart atıyor. sebebinin gpu vrm'nin 126 derecenin üzerine çıkmasından olduğunu tespit ettim(everest'ten). bu bölüme daha iyi bir soğutma sistemi yapacağım. ekran kartında burası değil mi gpu vrm olan bölge
     gpu vrm ekran kartında neresi oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 19 Mayıs 2011; 16:15:49 >

• Bende GTX 460 alacağım ondada vrm soğutucu yok, sanırım gösterdiğin yer vrm oluyor. diğerleri faz çünkü onları biliyorum.
    Soğutucuyu neyle yapacaksın? bende GTX 460 alınca vrm soğutucu yapacağım ona bellek soğutucular aynı zamanda vrm soğutucu olarak kullanılabiliyormuş sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diemcizone
    Bende GTX 460 alacağım ondada vrm soğutucu yok, sanırım gösterdiğin yer vrm oluyor. diğerleri faz çünkü onları biliyorum.
    Soğutucuyu neyle yapacaksın? bende GTX 460 alınca vrm soğutucu yapacağım ona bellek soğutucular aynı zamanda vrm soğutucu olarak kullanılabiliyormuş sanırım.

enzotech bakır heatsinkler var onlarla yapacam. Kendi orj. Soğutucusu bu bölgeyle de bağlantı yapmış termal pad ile. Ben gpu blok ile gpu'yu soğutup kalan yerleri heatsinklerle soğutuyorum. Japon + termal macun yöntemiyle sabitleyip alt alta birkaç tane heatsink takmayı düşünüyorum. Bu gpu vrm'ler aşırı ısınıyor boşta 63 derece iken furmark'la stress test yaptığımda 30 saniyede 126 dereceye çıkıp resetleniyor ekran kartı.

• garantisi varsa garantiye vermelisiniz bence yeni kart alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

Bende GTX 460 alacağım ondada vrm soğutucu yok, sanırım gösterdiğin yer vrm oluyor. diğerleri faz çünkü onları biliyorum.

enzotech bakır heatsinkler var onlarla yapacam. Kendi orj. Soğutucusu bu bölgeyle de bağlantı yapmış termal pad ile. Ben gpu blok ile gpu'yu soğutup kalan yerleri heatsinklerle soğutuyorum. Japon + termal macun yöntemiyle sabitleyip alt alta birkaç tane heatsink takmayı düşünüyorum. Bu gpu vrm'ler aşırı ısınıyor boşta 63 derece iken furmark'la stress test yaptığımda 30 saniyede 126 dereceye çıkıp resetleniyor ekran kartı.

Peki işleminizi gerçekleştirdikten sonra ss alırmısınız? ve tekrar test edermisiniz dediğiniz mantıklı geldi banada, işime yarıyabilir eğer zahmet olmazsa bana ve bu konu hakkında bilgisi olmuyan arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz, iyi forumlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

Peki işleminizi gerçekleştirdikten sonra ss alırmısınız? ve tekrar test edermisiniz dediğiniz mantıklı geldi banada, işime yarıyabilir eğer zahmet olmazsa bana ve bu konu hakkında bilgisi olmuyan arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz, iyi forumlar.

japon yapıştıcısı işi yattı hocam hemen kuruyor japon bi de ekran artı sisteme monteliyken(gpu blok ve hortumlar çıkarmaya izin vermiyor) yapıştırmaya çalıştığım için imkansız gibi. Termal Bantları yenileyip tekrar yapıştırdım bu sefer düşen bir heatsink yok ama alt alta birkaç heatsink yapıştırma işi de olmayacak bant doğru düzgün yapışmadığı için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.