Şimdi Ara

GPU Kullanımı %75' i Geçmiyor Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PC ye Crysis 3 yükledim ve baktım görüntü yavaş yenileniyor. MSI afterburner baktığımda V-synch kapalı olduğu halde GPU kullanımı %70-%75 arası değişiyor ve yükselmiyor. Dolayısıyla FPS de 30-45 arası değişip duruyor. Asus GTX770 DC II 2GB ekran kartı. işlemci ise i5 4670k. İşlemci stok hızda duruyor yani turbo ile 3.8 ghz. Acaba neden böyle bir sorunla karşılaşıyorum. İşlemcinin darboğaz yapması imkansız gibi bir şey. Onun yanında PSU da yeterli. Sistemin geri kalanı imzada yazıyor arkadaşlar sinir oldum bu duruma. Ekran kartına Asus GPU Tweak ile OC mi yapmam gerekiyor şimdi nedir durum? Eğer öyleyse kullandığınız ayarları söylemeniz mümkün müdür? Teşekkürler.

Ayarlar bu şekilde şu anda, hiç ellemedim aldığımdan beri zaten.

GPU Kullanımı %75' i Geçmiyor Yardım Lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 21 Nisan 2014; 22:45:31 >

• SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 21 Nisan 2014; 23:16:23 >
  • Pardon görmedim 75 gwçmiyo değince direk darboğaz geldi aklıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PapyonluLejyon -- 21 Nisan 2014; 22:51:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Driveri sil yeniden kur bios pilini çıkar 10sn sonra geri tak format at hepsini aşama aşama dene birisi mutlaka işe yarar.

• OCCT programını kurup sırasıyla;

1) CPU tam yük deneyin oluyorsa,
    2) GPU tam yük deneyin oluyorsa,
    3) PSU yazan sekmeyi açın ve ON deyin. (Bu sekme CPU+GPU 100% çalıştırır)
  • Aklıma gelenleri üstdeki arkadaş yazmış hocam geçmiş olsun.
  • Hocalarım driver silip kurdum sorun düzeldi, Şu anda GPU nun tamamı kullanılıyor durumda. Cevaplar için herkese teşekkür ederim. Sorun çözülmüştür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu basligini acaluka acinca uzulmustum. Sistemini her gordugumde en az 5 kere bakıp ibret aliyorum . Neyse sorunun cozuldugune sevindim. Bol eglenceli oyunlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candance -- 21 Nisan 2014; 23:19:05 >
  • Candance kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle söyleyince mahçup oldum şu anda :/ Darısı tüm donanım severlerin başına diyim o zaman. Ben de öğrencilikten çıkıp ilk kendi kazanıp biriktirdiğim para ile topladım sistemi. O yüzden yeri de keyfi de çok ayrı benim için. Darısı hepimizin başına tekrar (:
  • İnş bizede nasip olur olebir sistem.

• Amin hocam. Umarım herkes öncelikle gönlündeki mesleğe ve kazanca, sonra da istediklerine tez zamanda kavuşur (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Hocam öyle söyleyince mahçup oldum şu anda :/ Darısı tüm donanım severlerin başına diyim o zaman. Ben de öğrencilikten çıkıp ilk kendi kazanıp biriktirdiğim para ile topladım sistemi. O yüzden yeri de keyfi de çok ayrı benim için. Darısı hepimizin başına tekrar (:

Şeytan diyo şu anki bende bulunan 970a ud3p ve kingston 120gb v300 sddyi sat al g43u intel sistem diz . Ama sadece anakartla is bitmiyo .

Aman kardeşim şeytana uyma kesin bi'şey olur sonra sen bole devam et

Hocam işlemciniz de iyiyse ekran kartına yatırım yapsanız yeter bence, işlemci olarak Fx6300 gibi F/P canavarı her kartı kurtarabilecek düzeyde şu anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Hocam işlemciniz de iyiyse ekran kartına yatırım yapsanız yeter bence, işlemci olarak Fx6300 gibi F/P canavarı her kartı kurtarabilecek düzeyde şu anda

Islemci 8320 almayi dusunuyorum. 2-3 hafta sonra belki alabilirim. Sonra montaji yapicam. Ekran kartim su anlik hd4850 sapphire 1gb 256bit ama yazın ortalarina dogruda 270x top alicam

Hocam 8320 ve 270x top müthiş olur. Hatta tam bir F/P kralı olur o PC uçarsınız (: Hayırlı olsun şimdiden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.