Şimdi Ara

GPU kullanımı %75'i geçmiyor normal mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Crysis 3de gpu kullanımı %99 oluyor bir bölüm vardı ormana hoş geldin diye silahı alıp kuleleri vuruyorduk o bölümde gpu %40-50 oluyordu o bölümden sonra %99 kullanım vardı Shogun 2de etraf cok kalabalık olunca gpu 45-50 oluyor anlamadığım nokta cpu kullanımı hep 40-50
    BATTLEFİELD 3 P.E - BATTLEFİELD 4 P.E
    NİCK:aykut52TR
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

1080p de hocam

Düşük çözünürlükte işlemciye yük biniyor da o yüzden sormuştum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İntel Core İ5 4690//Corsair Vengeance 4*2:8 GB Low Profile 1600 MHZ RAM//Evga GTX760 SC 2GB//Kingston Hperx 3K SSD//Seagate 1 TB Barracuda//Xıgamtek Assasin Black Edition 700W//Gigabyte H97M-DH3//32" Samsung Smart Led TV 1080P//Samsung Curved CF390//LG G2//Nokia Lumia 925//Samsung Galaxy S6 32GB//Sony Xperia X//Iphone 8 64 GB//Fenerbahçe
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkerden

Bende de Q9300 2.5 Ghz işlemci ve yeni aldığım GTX 660 var. Çoğu oyunda gpu kullanımı yarı yarıya, yada biraz üzeri oluyor. Altına düşen de var, tam kullandığı da ama çoğunluk ortalama ve biraz üzerinde geziyor. İşlemciyi 2.5'dan 3.5'a getirdiğimde ise bu ortadan ciddi şekilde kalkmaya başlıyor ve hem gpu kullanımı hem fps hissedilir seviyede artıyor. Örnek verecek olursam Crysis 2'nin testini yaptığım bir sahne var. Çoğunlukla gpu kullanımı yüksek ancak bir yer var orada düşüyor ve fps de DX11 ve High Textureda 35 fpsye iniyor. 3.5 ghz yaparsam orada 50 fps'ye iniyor. Aynı durum Euro Truck Simulator 2, Test Drive Unlimited, Dota 2, BF BC2'de hatta 3Dmark Vantage'de de gerçekleşiyor. Darboğaz yapmaz rahat olun deniyor forumda bazı kişilerce. Tamam oyunlar güzel şekilde oynanıyor bir iki tanesi dışında. Ancak yine de GPU'yu tam kullanamamak sıkıntı verici bir durum ve performans kaybı hissediliyor. Olmaması için 3.5 ghzde sabit kullanacağım ama bu sefer de işlemci elimizde kalacak diye korkuyorum.

O sorunla bende çok uğraştım sonunda çözdüm euro truck 2 vb oyunlar işlemcinin 4 çekirdekli oluşuna bakmıyor 2 çekirdeğini kullanıyor o yüzden 3.5 çekmeniz işe yarıyor görev yöneticisinden takip edebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

GALATASARAY

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.