Şimdi Ara

Gpu 90 derece !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
9.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • walla 8800 gt 90 -100 ü görür ben 55 ytl verip zerotherm aldım şu an boşta 44 - load 58 derece aslında 38 - 53 fkln dı ama havalar ısınınca ısı arttı cidden iyikide almışım :D
  • sesle ilgili bir problemim yok zatende anlamadığım konu ilk aldığım günlerde bu kadar ısınma yapmıyordu onu anlamadım
  • pasif soğuıtma ise yükte veya yükten hemen sonra bu ısı normal...
  • Bende zotac 8600 gt var sıcaklık oyunlardan sonra max 62 dereceyi gordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: groll

quote:

100 derecede x1950 pro kullandım oda banamısın demedi kafaya takmayın en iyisi 100 derece üst sınırdır ondan aşağıdaki her ısıcaklıklarda kafaya takmaya deymez

bence değer o fan sesi adamı fıtttırtır 100 derecede x1950 diyosun bendede x1950 pro var sapphirin 63-65 dereceyi geçmiyo ....güzel bi süpürgeleyin bence 100 derece bana göre çookkk fazlaa

saphire ilk çıkardığı 1950pro larda soğutmayı çok kötü yapmıştı bendede onlardan var ama 8800gt aldığım için kullanmıyorum seninki revize edilen versiyondan olmalı
    fan sesi x1950pro da hiç rahatsız etmedi beni(hiç oc olmadığı için kartın fan ayarınada dokunmuyordum büyük ihtimalle auto mod da fan hızı artmadı yada çok az arttı işin ilginci fanı%25 lerden %100 e getirince bile sıcaklık 2-3 derece bile anca düşüyordu ne biçim soğutma varsa ama kart bi kere bile vpu recever tarzı bi hata verdmedi yada reset etmadı taktir ettim))ama 8800gt de %65 bile fazlasıyla rahatsız ediyor 100 derece de fanı %100 yaptım sıcaklık 85 lere geldi ama fan sesi iyice arttı havalar daha da ısındıkça ne yaparım bimiyorum 100 ü geçmesinde ne olursa olsun

• eğer zaman geçtikçe kartın ısısı artmaya başlıyorsa bilinki tozdandır...kesinlikle çıkarıp süpürün..ayrıca o 100 dereceleri gören arkadaslar dediğimi yapıp buraya sonucu yazabilirlermi rica etsem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: groll

eğer zaman geçtikçe kartın ısısı artmaya başlıyorsa bilinki tozdandır...kesinlikle çıkarıp süpürün..ayrıca o 100 dereceleri gören arkadaslar dediğimi yapıp buraya sonucu yazabilirlermi rica etsem..

x1950 pro da fark yapmıyordu ama 8800gt de denemedim
  • tozdan olduğunu düşündüm ve temizledim ancak sonuç aynı
  • Orta ve yüksek seviyede Tek slot soğutuculu kart devri artık kapanmalı. Kart önerirken bas bas bağırıyoruz çift slot soğutuculu alın diye.
    Ya garantiyi devre dışı bırakıp başka soğutucu alacaksın ya da kartı servise gönderip çok ısındığını ve soğutucusu farklı olan başka bir modelle değiştirmek istediğini söyleyeceksin.

Rev2 lerde fan daha büyük ve 5-10 derece daha serin çalışıyor Zotac da ve diğer markaların tek slot kaplayan rev2 modellerinde..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.