Şimdi Ara

GPU 1 Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 4 gün öncede konu açmıştım ekran kartımın 1.gpu su çalışmıyor 80 fps aldığım uygulamalardan 20 fps alıyorum 5970 ile bu sorun bilgisayarın fişini tamamen çekip 5-6 saat sonra takında düzeliyor bilgisayarı tekrar kapayıp açtığımda ise yeniden oluşuyor sorun ne birisi yardım edebilir mi

• ilk defa duyuyorum böyle bir sorun işin ilginç yanı tek gpu ile 20 almazki 80 aldığı yerde
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

ilk defa duyuyorum böyle bir sorun işin ilginç yanı tek gpu ile 20 almazki 80 aldığı yerde

dirt2 87 fps alan kart 30-20 unigine heaven 2.1 ortalama 52 fps alan kart 19.2 fps alıyor
  • Kart normal çalışırken sıcaklıklar ne durumda? Muhtemelen kart çok ısındığından kendini korumaya almak için saat hızlarını düşürüyordur. mesela fan devrini manuel olarak %100 ayarlayınca yine de aynı durum oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: showstopper41

Kart normal çalışırken sıcaklıklar ne durumda? Muhtemelen kart çok ısındığından kendini korumaya almak için saat hızlarını düşürüyordur. mesela fan devrini manuel olarak %100 ayarlayınca yine de aynı durum oluyor mu?

sıcaklıklar kart boşta iken 50 derecelere kadar düşüyor yük altında max 80 oluyor yani sıcaklıkla ilgili bi problemim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7-24 Jojuk

quote:

Orijinalden alıntı: showstopper41

Kart normal çalışırken sıcaklıklar ne durumda? Muhtemelen kart çok ısındığından kendini korumaya almak için saat hızlarını düşürüyordur. mesela fan devrini manuel olarak %100 ayarlayınca yine de aynı durum oluyor mu?

sıcaklıklar kart boşta iken 50 derecelere kadar düşüyor yük altında max 80 oluyor yani sıcaklıkla ilgili bi problemim yok

fişi çekmeden düzelmiyormuş
  • kimse yardımcı olamicak mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • catalyst'te cfx ayarı var mı? devre dışı kalmış olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

catalyst'te cfx ayarı var mı? devre dışı kalmış olabilir mi?

birazcık daha açarmısın dediğini anlamadım
  • crossfire x kutucuğu oluyor onun tikli olması gerekiyor ama 5970'de çıkıyor mu veya nereden açılıyor bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

crossfire x kutucuğu oluyor onun tikli olması gerekiyor ama 5970'de çıkıyor mu veya nereden açılıyor bilmiyorum.

orası kapalı diye biliyorum
  • asus 5970'u ilk aldığımda kutudan çıkan driver'ı kurduğumda catalyst'te crossfire x paneli vardı sonradan driver güncelleyince çıkmamıştı. his'da hiç görmedim. eski driver dene istersen.
  • cd deki driver ile tekrardan dene. ayrıca ekran kartını bir kontrol et fanlar sorunsuz bir şekilde dönüyor mu?
  • PSU ile alakalı olabilir
  • bir de şunu yükleyip deneyin.
  • http://www.amd.com/tr/Pages/AMDHomePage.aspx
    adresinden kartınızı işletim sisteminizi seçtiğinizde çıkan download sayfasında 'ATI CrossFireX™ Application Profiles' diye bir dosya var; indirip kurarsanız crossfire olarak çalışmama problemi düzelecektir.
    buna rağmen tanımaz sıkıntı devam ederse garantiye yollamanız en doğrusu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 27 Eylül 2010; 17:00:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.