Bildirim
GPU 1 Çalışmıyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ilk defa duyuyorum böyle bir sorun işin ilginç yanı tek gpu ile 20 almazki 80 aldığı yerde -
quote:
Orijinalden alıntı: hapocod
ilk defa duyuyorum böyle bir sorun işin ilginç yanı tek gpu ile 20 almazki 80 aldığı yerde
dirt2 87 fps alan kart 30-20 unigine heaven 2.1 ortalama 52 fps alan kart 19.2 fps alıyor -
Kart normal çalışırken sıcaklıklar ne durumda? Muhtemelen kart çok ısındığından kendini korumaya almak için saat hızlarını düşürüyordur. mesela fan devrini manuel olarak %100 ayarlayınca yine de aynı durum oluyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: showstopper41
Kart normal çalışırken sıcaklıklar ne durumda? Muhtemelen kart çok ısındığından kendini korumaya almak için saat hızlarını düşürüyordur. mesela fan devrini manuel olarak %100 ayarlayınca yine de aynı durum oluyor mu?
sıcaklıklar kart boşta iken 50 derecelere kadar düşüyor yük altında max 80 oluyor yani sıcaklıkla ilgili bi problemim yok -
quote:
Orijinalden alıntı: 7-24 Jojuk
quote:
Orijinalden alıntı: showstopper41
Kart normal çalışırken sıcaklıklar ne durumda? Muhtemelen kart çok ısındığından kendini korumaya almak için saat hızlarını düşürüyordur. mesela fan devrini manuel olarak %100 ayarlayınca yine de aynı durum oluyor mu?
sıcaklıklar kart boşta iken 50 derecelere kadar düşüyor yük altında max 80 oluyor yani sıcaklıkla ilgili bi problemim yok
fişi çekmeden düzelmiyormuş -
kimse yardımcı olamicak mı ? -
catalyst'te cfx ayarı var mı? devre dışı kalmış olabilir mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: El Mukteda
catalyst'te cfx ayarı var mı? devre dışı kalmış olabilir mi?
birazcık daha açarmısın dediğini anlamadım -
crossfire x kutucuğu oluyor onun tikli olması gerekiyor ama 5970'de çıkıyor mu veya nereden açılıyor bilmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: El Mukteda
crossfire x kutucuğu oluyor onun tikli olması gerekiyor ama 5970'de çıkıyor mu veya nereden açılıyor bilmiyorum.
orası kapalı diye biliyorum -
asus 5970'u ilk aldığımda kutudan çıkan driver'ı kurduğumda catalyst'te crossfire x paneli vardı sonradan driver güncelleyince çıkmamıştı. his'da hiç görmedim. eski driver dene istersen. -
cd deki driver ile tekrardan dene. ayrıca ekran kartını bir kontrol et fanlar sorunsuz bir şekilde dönüyor mu? -
PSU ile alakalı olabilir -
bir de şunu yükleyip deneyin. -
http://www.amd.com/tr/Pages/AMDHomePage.aspx
adresinden kartınızı işletim sisteminizi seçtiğinizde çıkan download sayfasında 'ATI CrossFireX™ Application Profiles' diye bir dosya var; indirip kurarsanız crossfire olarak çalışmama problemi düzelecektir.
buna rağmen tanımaz sıkıntı devam ederse garantiye yollamanız en doğrusu olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 27 Eylül 2010; 17:00:22 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X