Şimdi Ara

GPTRACK50 | New IP | PS5 | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Devil May Cry ve Dragon’s Dogma yapımcısı, yıl sonuna kadar yeni bir aksiyon RPG oyunu duyuracak.

GPTRACK50'nin şu anki CEO'su ve Devil May Cry ve Dragon's Dogma gibi hit oyunların yapımından sorumlu eski Capcom çalışanı Hiroyuki Kobayashi, son birkaç yıldır gizemli bir yeni “3D aksiyon RPG” oyununu duyurmak için ipucu veriyordu ve sonunda bu yıl oyunu duyurmaya hazır gibi görünüyor. Famitsu ile yaptığı ortak röportajda Kobayashi, oyunun ses kayıt aşamasında olduğunu ve stüdyosunun büyük açıklamaya hazırlandığını açıkladı.

"Henüz ayrıntıları açıklayamıyorum, ancak her şey planlandığı gibi gidiyor. 2025 yılına ait yeni yıl tebrik kartımızda, yıl sonuna kadar duyurmak istediğimi söylemiştim ve sözümün eri bir adam olarak bu sözümü tutmak istiyorum. Yılın ikinci yarısına girdik, ancak stüdyomuzun duyuruyu yapmak için hazırlıklarını sürdürdüğünden emin olabilirsiniz. Geliştirme sürecinin ne kadar ilerlediğine gelince, ses kayıt aşamasına girmek üzereyiz."

Kobayashi, yeni oyununun bazı RPG unsurları içermesine rağmen, büyük ölçüde aksiyon odaklı olacağını söylüyor. Ancak, Devil May Cry gibi bir oyun bekleyen hayranlara yanlış umut vermek istemediği için, oyunu sadece bir aksiyon oyunu değil, “aksiyon RPG” olarak adlandırmakta ısrar ediyor. "Eskiden bu projeyi bir aksiyon oyunu olarak adlandırıyordum, ancak benim de bu projede yer almam nedeniyle birçok kişi Devil May Cry gibi bir oyun bekliyordu. İnsanlara yanlış bir beklenti yaratmak iyi bir şey değil, bu yüzden sonunda oyunu aksiyon RPG olarak adlandırdım."

Kobayashi, geçmişteki röportajlarında da bu noktaya değinmiş ve bu gizemli yeni oyunun, daha önce çalıştığı oyunlara hiç benzemediğini ima etmişti. Bazı meslektaşları bile oyunu “Kobayashi'ye yakışmayan” olarak nitelendirmişlerdi ve görünüşe göre bunun iyi bir nedeni vardı. Kobayashi, bu oyunla klasik aksiyon oyunu çerçevesine sadık kalarak tamamen yeni bir şey aktarmayı hedeflediğini açıklıyor. Ayrıca oyunun soulslike bir oyun olmayacağını da vurguluyor.

GPTRACK50'nin ilk oyununun yakında büyük bir duyuru ile karşımıza çıkacağını gösteriyor.

Geliştirici : GPTRACK50

Yayıncı : GPTRACK50

Çıkış Tarihi : Açıklanmadı.

Resmi Site : https://www.gptrack50.com

Duyuru Açıklaması

GPTRACK50 | New IP | PS5 | ANA KONUgptrack50 |
    小林代表のインタビュー記事 | GPTRACK50
    https://www.gptrack50.com/news/interview-with-representative-kobayashi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 13 Kasım 2025; 14:13:27 >

• Kobayashi'nin yaptığı oyun için ipuçları

Kobayashi'nin üzerinde çalıştığı yepyeni oyun hâlâ gizemini koruyor. Ancak röportaj sırasında ipucu veren birkaç anahtar kelime ortaya çıktı. Röportajda geçen anahtar kelimelere ve Kobayashi'nin geçmişte üzerinde çalıştığı seri başlıklarına bir göz atıp şu anda geliştirilmekte olan oyunu neden düşünmüyorsunuz?

(1) Tür 3D aksiyon RPG'sidir

Ayrıca eğitim unsurları ve iş kavramları da var

(2) Zorluk seviyesi ne çok kolay ne de çok zordur.

Kolayca heyecan veren bir oyun değil.

(3) Bu bir korku veya Sengoku dönemi romanı değil.

Kobayashi'nin daha önce üzerinde çalıştığı oyunlardan farklı bir havası olacak.

(4) Bu bir çevrimiçi oyun değildir.

Tek başınıza oynayabileceğiniz bir oyun. Hafif çevrimiçi ögeler içerebilir.

Kaynak : https://www.gptrack50.com/news/interview-with-representative-kobayashi

• Bu, geçen ay yayınlanan bir röportajdan bir kesit.

2025'e sadece iki ay kala duyuru için hazırlıklarımızı hızla sürdürüyoruz!

GPTRACK50 | New IP | PS5 | ANA KONUx (formerly twitter)
    GPTRACK50 (@GPTRACK50) on X
    https://x.com/GPTRACK50/status/1984467451527250298

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.