Şimdi Ara

GPS NAVİGASYON SORUN CEVAPLAYALIM!!! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.415
Cevap
55
Favori
366.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

naviextras.com adresinden indirebileceğiniz yazılımı ile 01.01.2011 tarihine kadar bütün harita güncellemelerini indirebilecek olmanız ise bir başka güzel ayrıntı

Piranha pathfinder
    Arkadaşlar siteye üye olup Naviextras Toolbox prg kurdum gerisi çocuk oyuncağı 2011 tarihine kadar ücretsiz güncelleme yapma imkanı varmış ...

quote:

Orijinalden alıntı: stef552

arkadaşlar sonyericsson AİNO telefonuma igo yüklemem mümkünmü
    not: "gsm(sms ile)+gps modülü " seklinde yapılan varmıs ama bu konu hakkında net ayrıntılı bir uygulama bulamadım...bilgisi olan varsa lütfen cvp versin..

tesekkürler

Orijinalden alıntı: Umut Ünlü

Gps Navigasyon Sistemlei hakkında bilmek istediğiniz herşeyi sorun yanıtlayalım.

Saygılarımla.
    Umut Ünlü
    Hızlıal.com
    Gps Navigasyon Mağaza Yönetmeni

içerisinde hiçbir program olmayan bir alete nasıl program yüklrim.. Yardımcı olursanız sevinirim.
    VW Golf 1.4 TSi 140hp ACT, DSG, 2014 U Led BiXenon Farlar, Panoramik Açılır Cam Tavan, ErgoActive Koltuklar, Keyless Entry Anahtarsız Giriş Ve Çalıştırma, Renkli Ekranlı Çok Fonksiyonlu Yol Bilgisayarı, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Park Kamerası, ACC Adaptif Hız Sabitleyici ve Front Asist, DCC Adaptif Şasi, Dinamik Light Asist, Yer Tasarruflu Stepne
  • selamlar, arkadaşlar çin malı bir gps için versiyon güncellemesi yapmam gerekiyor şu anda gps bağlanmıyor, bu konuda yardım edebilecek arkadaş var mı ?? teşekkurler..

Yoğun olduğum için ayrıntısıyla inceleyip daha önce bu soru sorulmuş mu? diye bakamadım.

Bende Samsung B7320 Omnia Pro Cihaz var kutu içerisinde ve hafıza kartında bilindiği üzere Route 66 yüklü.

Cihaza yazılımı yüklememe rağmen pozisyon bulmayı ve navigasyonu yapamıyorum. Internet bağlantısı koptu ve Haritalarınızı Güncelleyin diye uyarı veriyor.

Yardımlarınızı rica ediyorum.

• Selamlar ASELSAN ın Cihazı nasıl arkadaşlar
    Piyasadaki en hızlı işlemci onda

Orijinalden alıntı: webcin

Sayın akucukpehlivan imzanıza bakılırsa sanırım başarsoft ta yetkilisiniz; izninizle birkaç sorum var.

Piranha Leon navigasyon kullanıyorum. Cihazda da i-GO™ MyWay 8.0 3D yazılımı yüklü. Cihazı alırken aldığım sitede vewww.piranha.web.tr de "Yayınlanacak Türkiye güncellemelerini 01.01.2011 yılına kadar
    ücretsiz indirebilme (www.naviextras.com)" bilgisi vardı.

1) Belirtilen süreye kadar yapılan tüm güncellemeleri ücretsiz yapabilecekmiyiz, yoksa bir defa gibi bir sınırlama var mı?
    2) Bu güncellemeler sadece harita için mi geçerli. Mesela i-GO™ MyWay 8.0 3D yazılımını yeni versiyonlarla güncelleyebilecekmiyiz?
    3) Cihaza Toshiba 4 GB SDHC hafıza kartı aldım. Cihaz kartı görüyor ancak cihaz açıkken takınca görüyor. Cihazı açıp kapatınca kartı görebilmesi için SD kartı yuvasından çıkarıp takmamız gerekiyor. Yani kart takılıyken cihazı açtığımızda SD kartı görmüyor. Bu sorun için çözüm nedir?
    4) Kullanım klavuzunda belirtilen ev şarzı için 5Volt 2Amper adaptörü piranhanın sitesi dahil hiç bir yerde bulamıyorum. Öneriniz nedir?
    Teşekkürler...

Selamlar,

sanirim sorunuzu diger bir yerde cevapladim, ama burada cevaplanmamis gorunuyor.

1. evet guncelleme sinirsiz. belirtilen sureye kadar alabileceksiniz, kac adet cikarsa.. 2-3 tane daha kesinlikle cikacak.
    2. sadece harita icin gecerli degil. yazilimda hata olursa igo onu da guncelleyecek, ama igo'nun bir sonraki ust versiyonu vb. ye gecis hakki yok. sadece hatalar bulunursa.
    3. ve 4. benim bilgim dahilinde degil.

saygilar.

AK.

• iyi günler yeni aldığım piranha leonu malesef update edemiyorum ve pc ye bağlayamıyorum toolboxu kurmama ve herşeyi denememe rağmen voyager escalade olarak görüyor ve beklenmeyen hata 000401EB geçersiz kullanıcı verisi diyerek hiç bir paket yükleyemeyeceksiniz diyor ne yapmam gerekli ne önerirsiniz aynı cihazı kullanan arkadaşlar ne yapıyorlar.
    Naviking cihaz içerisinde de route 66 navigasyon programı bulunmakta. bunun içerisine Google Earth harita yada noktalarını nasıl atabilirim? convert etmem gerekirse convert programım var yaklaşık 50 dosya şekline çevirebilirim. bunu SD kartın neresine kopyalamam gerekiyor? yada yazılımınımı değiştirmem lazım?
    yardımlarınızı bekliyorum...
  • Selam,

Öncelikle cevaplar için şimdiden teşekkür.

Nüvi 200 sahibiyim. En son haritayı indirdim, bilgisayarımdan cihazın içine girerek eski dosyayı silip bu yeni dosyayı atıyorum (gmappsup.img) ancak harita güncellenmiyor. Cihaz hata veriyor, açılmıyor.

Yedeklediğim eski haritayı yerine koyunca sorun kalmıyor. (Eski olmasının dışında)

Nasıl güncelleyeceğim ben bunu?

Syg
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufo

Selam,

Öncelikle cevaplar için şimdiden teşekkür.

Nüvi 200 sahibiyim. En son haritayı indirdim, bilgisayarımdan cihazın içine girerek eski dosyayı silip bu yeni dosyayı atıyorum (gmappsup.img) ancak harita güncellenmiyor. Cihaz hata veriyor, açılmıyor.

Yedeklediğim eski haritayı yerine koyunca sorun kalmıyor. (Eski olmasının dışında)

Nasıl güncelleyeceğim ben bunu?

Syg

selamlar ufo;

tahminimwww.garmin.com.tr den yaparsaniz sorun olmaz.. lisans dosyasi uyumu sorununuz var..

saygilar.

alim k.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar-26

mrb. bütün sayfalara baktım, bulamadım. umarım gözümden kaçmamıştır. 2008 model audi a6 aracımın mmi sistemi içindeki navigasyon için türkiye haritasını nasıl yükleyebilirim?

Selamlar,

tek caresi AUDI'nin bu islemi gerceklestirip ilgili bir CD cikarmasi. Eger TR haritasi olsaydi.. bende bir Audi A6 almak isterdim...
    Ha.. teknik olarak gayet mumkun ve 2-3 aylik bir calisma ile Dogus otomotiv bunu yaptirtabilir.. Talep olmasi lazim..

kolay gelsin.

Alim K.
    Piranha leon'u gözüme kestirdim ancak kafama takılan sorular var.
    1)Piranha leonda sirfstar 3 anten mi var yoksa resmi açıklamadaki atlas 3 farklı birseymidir.
    2)Leon kaç kanallıdır
    3)bana sadece GPS lazım oyun, geri görüş,transmitter vs. lazım degil.Bunlar dikkate alındıgında leon ile locater arasında ne fark var.İkisininde neredeyse tüm açıklamaları aynı,şekli aynı...

Saygılarımla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drokan -- 26 Aralık 2009; 17:18:05 >
  • Ben şunu dile getirmek istiyorum, ilk sayfayı açar açmaz bir yardı konusu olmaktan çıkmış dışarıdan gelen olumsuz eleştirilere tutulmuş Umut Bey. Buna ne gerek var ki? Ne güzel kardeşimiz millete yardımcı olmak için sorularınıza yanıt vereyim demiş. Kaldı ki reklamlar konu olmuş vs.. Ne var bunda? Bırakın millet faydalansın da yapan reklamını yapsın..

Açtığınız konu için teşekkür ediyorum. Şu an tüm konuyu inceleme vaktim olamdı ama bir ara detaylı incelrim. Benim de üç beş sorum olacak size.. Sonra detaylı sorarım ama bu aralar buralardaysanız cevabınızı bekliyorum PM olarak da lütfen... Takip edemeyebilirim de:)

-4.3" bi oto için GPS aldım. Ve içerisinde IGO Türkiye haritası yüklü 2009 Şubat sanırım. Mutlaka daha günceli vardır sanırım onu nereden güncelleyebilirim? Ve nasıl olacak bu iş? Kendim programal yapabilir miyim direk hafıza akrtına? Ek program gerekli mi?
    -2. sorum da bu cihaza başka bir yazılım (mesela GARMİN falan) yükleyebilir miyim? GPS in markası yok bildiğim kadarıyla. Çin malı...

Cevabınızı bekliyorum. Teşekkürler...

• merhabalar

amerikadayim yeni araba aldim acilen bana bir GPS lazim onerilerinizi bekliyorum

bu linkteki makinayi inceliyodum hosuma gitti siz ne dersiniz bu ayda baska makina ,,yardimlarinizi bekliyorum fiyat olarakta 140 dolarin ustune cikmiyacam zira burda 140 +tax var yani toplamda 160 dolar en fazla harcamak niyetindeyim saygilar

http://www.bestbuy.com/site/Garmin+-+n%26%23252;vi+260W+Portable+GPS/8673697.p?id=1197678339883&skuId=8673697

In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the woman.

In God We Trust &amp; God Bless America
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertp

1. Ekranda ana menüde bastığın yere değilde başka menülere girme, örneğin GPS'e basıyorum, video açılıyor. Bunu ürünü aldığım Electro World'de teknik bir arkadaş fabrika reseti ve ekran kalibrasyonu yaparak çözdü. Genelde bu tür cihazlarda hep olduğunu söylediler, ne kadar dogru sizce?

Benzer sorun yaşayan arkadaşlar varmı aramızda?

Bende aynı sorunla karşı karşıyayım.Ekran kalibrasyonu yapamıyorum.Kalibrasyon ekranına geldiğimde komutları algılamıyor ve reset atmak gerekiyor.
    "fabrika reseti" dediğiniz olayı nasıl yapabilirim?

Teşekkürler.
    Birkaç yerde baktım mikrofonlar internal olduğu için ses karşıya net gitmiyor. Önerebileceğiniz external mikrofon çalıştırabilen yada karşıya sesi net ileten bir cihaz varmı.
    Aracımda aux in girişi var gelen sesi hoparlörlere vermesini istiyorum.
    Ben aradığım gibi birşey bulmuştum XETEC DOTN 400B ancak hepsi burada da ki yorumlarda navigasyon navturk yazılımı var ve aynı bölgede dolaştırıp duruyor deniliyor.
    Bu cihazla ilgili bilgisi olan veya aradığım özellikte bir cihaz önerebilirmisiniz. Fiyat 300-400 civarı.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • merak ettigim bazi seyler var kisaca cevap verebilecek varsa sevinirim.

-navigasyonlarda Türkce dil secenegi varmi? yoksa sadece aldigimiz ülkenin dilimi oluyor?
    -alette Türkiye haritasi mevcut olurmu yoksa kendimizmi yüklememiz gerekir?

bunun haricinde tavsiye olunabilecek bir cihaz varsa arama isim oldukca kolaylasir,Almanyada yasiyorum,biraz fikir verebilirseniz(marka-model) cok sevinirim.

son olarak navide Medion nasil bir markadir? mesela Medion Gopal E4235 ???
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.